-28-

1.4K 174 6
                                    

Κοίταξα το ρολόι χειρός μου νυσταγμένη,12:31.Άλλο ένα λεπτό και χτυπάει το κουδούνι να σχολιάσουμε.Ναι,αν αναρωτιέστε πως μπορώ και κοιμάμαι με τόση φασαρία κάνοντας τέτοιο ύπνο,απάντηση δεν θα πάρετε.Απλά πέφτω σε χειμερία νάρκη σαν αρκούδα και δεν με νοιάζει τίποτα.

Αλλά ο λόγος που με απασχολούσε και δεν μπορούσα να κοιμηθώ ήταν ως συνήθως ο Eugene.Έμεινα σχεδόν όλο το βράδυ ξύπνια, σκεπτόμενη όσα έγιναν χθες, προσπαθώντας να τα βάλω σε μια σειρά στο μυαλό μου.Το πράγμα όμως, δεν το οποίο με έφαγε περισσότερο, ήταν το πως θα ήταν αν δεν διέκοπτε αυτό που κάναμε.

Ναι ναι, ξέρω ντροπή μου που σκέπτομαι τέτοιες ακολασίες,αλλά η φαντασίωση του να κάνουμε διάφορα με τον Gene δεν λέει να φύγει επιτέλους από το μυαλό μου.

Ξαναέκλεισα τα μάτια μου αφήνοντας το κεφάλι μου να πέσει στο θρανίο και ξαφνικά κάτι άρχισε να δονείται.Κοίταξα δεξιά και αριστερά για αν δω από που προέρχεται αυτό.Αφού συνειδητοποιήσα πως προέρχεται από την τσάντα μου έβαλα βαριεστημένα το χέρι μου και κοίταξα προσεκτικά να δω τι συμβαίνει για να μην με πιάσει η καθηγήτρια.

698 *** ***

Ει φρικιό, η μπλούζα σου στρώνει υπέροχα πάνω σου.
στάλθηκε 12:31.

Τι φάση;Τώρα με καταδιώκουν και μέσω μηνυμάτων;

What the fuck?
στάλθηκε 12:32

Έκλεισα το κινητό και χαλάρωσα πίσω στην θέση μου ή τουλάχιστον προσπάθησα να φανώ έτσι.Άρχισα να παίζω υστερικά με τα δάχτυλα μου στο θρανίο.Ποιος στον διάολο μπορεί να είναι και που βρήκε το νούμερο μου για να στείλει.Ίσως πρέπει να ηρεμήσω καθώς μπορεί απλά να είναι κάποια ηλίθια πλάκα και τίποτα το ιδιαίτερο.

Το κόκκινο σου πάει και σου τονίζει μέρη τα οποία δεν θα έπρεπε να προσέχει κάνει άλλος πέρα από εμένα.
Στάλθηκε 12:34

Γούρλωσα τα μάτια μου και ξεροκατάπια.Σήμερα όντως φορούσα μια κόκκινη μπλούζα η οποία τόνιζε απειροελάχιστα το στήθος μου, όχι τίποτα το παραπάνω όμως.Τώρα αν αυτή είναι ανωμαλάρα, έχει όρεξη για παιχνίδια, θα τα έχει.

Τα πρόσεξε και κάποιος άλλος νωρίτερα,του άρεσαν πολύ λέει.
Στάλθηκε 12:35

Έκλεισα το κινητό και έκατσα πίσω στην καρέκλα γελώντας σατανικά.
"Rosetta, ήρεμα" ανασήκωσε το βλέμμα της η καθηγήτρια από το σύγγραμμα που μας διάβαζε και κάρφωσε το βλέμμα της πάνω μου με ανασηκωμένο το φρύδι και ιδιαίτερα νεύρα καθώς ένα από τα βλαμμένα του τμήματος μας δεν είχε σταματήσει δευτερόλεπτο να την πειράζει διακόπτωντας το μάθημα για βλακείες ως συνήθως.

Tough LoverWhere stories live. Discover now