-8-

2.1K 250 14
                                    

Πώς καταφέρνω και μπλέκω πάντα στις πιο περίεργες καταστάσεις;

Γιατί "μπελάς" είναι το δεύτερο σου όνομα μήπως;

Μη σου πω και το πρώτο.

Χάθηκε απλά να έχω μια βαρετή ζωή στην οποία να κάθομαι στην κουνιστή καρέκλα μου, παρέα με τις 5 γάτες μου κοιτώντας παιδικά;

Αλλά όχι.

Έπρεπε να περάσω ολόκληρο το σαββατοκύριακο κλεισμένη στο σπίτι κλαίγοντας με ένα μπολ παγωτό, ακούγοντας τον Eugene να φέρνει την μια και την άλλη οι οποίες τον λατρεύουν τον σαν Θεό, ενώ εγώ ήμουν αγκαλιά με τα μαθηματικά κατεύθυνσης τα οποία με μισούν.

Και τώρα θα μου πεις, που βρίσκεις το κακό σε όλο αυτό;

Το κακό είναι ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί με τύχη βουνού και άλλη με τύχη παγόβουνου, σαν κι αυτή του τιτανικού.

Νομίζω σε αυτήν την περίπτωση ξέρουμε όλοι τα δύο πιο χτυπητά παραδείγματα που σας έρχονται στο μυαλό.

Είναι απίστευτο το πόσα πολλά κορίτσια θα πουλούσαν και την ψυχή τους στο διάβολο μόνο και μόνο απλά για να περάσουν έξω από το διαμέρισμα του.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό,με ενοχλεί με τα οικόσητα του ενώ προσπαθώ να διαβάσω.

Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτό που με απασχολούσε καθώς είχα στο μυαλό μου πρώτον, το γεγονός ότι έγινα κυριολεκτικά ΡΕΖΙΛΙ στο κλαμπ και επειδή η ιδέα να έχει κάποιες φωτογραφίες κάποιος σαν τον Eugene ενώ χορεύω έτσι, είναι κανονική τρομοκρατία.

Αλλά αυτό το γουρούνι αυτό θέλει, να με τρομοκρατήσει.

Με όλο αυτό το παραλήρημα στο μυαλό μου το οποίο με ανάγκασε να μείνω ξάγρυπνη όλη την νύχτα σκεπτόμενη όλη την κατάσταση,μπήκα στο σχολείο με την τσάντα να κρέμεται  από τον έναν μου ώμο και έσυρα τα πόδια μου νυσταγμενη στον γεμάτο διάδρομο του σχολείου στον οποίο παιδιά πηγαινοέρχονταν πάνω κάτω είτε ανοίγοντας τα ντουλαπάκια τους είτε απλά συζητώντας έξω από αυτά.

Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να τον υποστώ και για άλλη μια μέρα στην τάξη.Σαφώς δε πολυέρχεται στα μαθήματα ή αν έρθει θα είναι για 10 λεπτά αφού θα τον πετάξουν έξω.Αλλά κι αυτό είναι ήδη αρκετή δόση Eugene για μια μέρα.

Tough LoverWhere stories live. Discover now