-30-

1.4K 148 5
                                    


"Μααα" νιαούρισε η Eva για ακόμη μια φορά στο τηλέφωνο.

"Σςςς, σταμάτα να γκρινιάζεις ρε Eva, ακόμη δεν κουράστηκες;" την φώναξα ψιθυρίζοντας.Ρόλλαρα τα μάτια μου για πέμπτη φορά σήμερα.

Αλλά για να σας βάλω μέσα στο θέμα, ακούστε πως έγιναν τα πράγματα.

Μόλις έφυγε αναστατωμένος ο Gene με το αμάξι, έβαλα μια ζακέτα και γυαλιά ηλίου και βγήκα στον δρόμο.

Ναι, ήταν το μοναδικό που μπορούσα να φορέσω και να μην φαίνομαι εντελώς περίεργη.Τώρα θα μου πεις πόσο πιο φυσιολογική να φαίνομαι με γυαλιά ηλίου, μιας και ο ουρανός είναι συννεφιασμένος και κοντεύει να ρίξει κεραυνούς, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι να ανακαλύψω τι στον διάολο μου κρύβει o Eugene.Και ξαναλέω,δεν είμαι καθόλου μα καθόλου κουτσομπόλα.Απλά θέλω να ξέρω τι γίνεται και για ποιον λόγο γίνεται.

Τον είδα να παρκάρει έξω από μια αποθήκη.Ευτυχώς πήγαινε με 40 οπότε δεν ήταν δύσκολο να τον βρω μιας και αν τον έχανα, θα αναγνώριζα το αμάξι, δεν οδηγεί και καμιά λαμποργκίνι μην τρελαθούμε κιόλας εδώ που τα λέμε.

Τον είδα να βγαίνει από το αμάξι και ύστερα να χάνεται μέσα στην πελώρια, παλιά και πενταβρώμικη αποθήκη.Υπέροχα, το μόνο που έλλειπε ήταν να τον δω να κάνει κοκαϊνη με την πιστωτική του σε ένα σαλόνι με άλλους 10 μαντραχαλάδες.

Έβγαλα το κινητό από την τσέπη μου και πληκτρολόγησα στην Eva για πέμπτη φορά να κάνει πιο γρήγορα καθώς είχα αρχίσει να το χάνω εντελώς από τα πιθανά σενάρια.Της έστειλα την διεύθυνση με κεφαλαία και περίμενα υπομονετικά για να παρατηρήσω καμία περίεργη κίνηση.

Αυτή ήταν η περιπέτεια μου πάνω κάτω την τελευταία ώρα, και τώρα στέκομαι ακόμη πίσω από έναν τοίχο παρακολουθώντας.

"Γιατί φοράς γυαλιά ηλίου;" ακούστηκε μια φωνή πανικοβάλλοντας με και κοίταξα δεξιά και αριστερά τρομαγμένη."Ποιος ει-εισαι;" είπα αφήνοντας μια ανάσα.

Ένα μικροσκοπικό χεράκι μου τράβηξε την ζακέτα και κοίταξα κάτω.Ένα παιδάκι με κοιτούσε απαξιωτικά έχοντας το γλειφιτζούρι του στο στόμα του.

"Δεν σου έμαθαν πως όταν έχει τέτοιο καιρό δεν φοράμε γυαλιά;" συνέχισε με τον ίδιο απαξιωτικό τόνο κάνοντας με να τσιτώνομαι όλο και περισσότερο.

"Δεν σου έμαθαν ότι είναι αγένεια να μιλάς έτσι στους άλλους;" του φώναξα ψιθυρίζοντας.Εκείνος μου έβγαλε την γλώσσα ειρωνικά και συνέχισε να γλείφει την λιχουδιά του.

Tough LoverWhere stories live. Discover now