-5-

2.6K 260 39
                                    

Έχετε ανοίξει ποτέ κουτί με μπισκότα και αντί για αυτά τα δώρα του Θεού, βρήκατε μπροστά σας ραπτικά;

Ναι μπράβο, κρατήστε αυτήν ακριβώς την έκφραση στο μυαλό σας.

Αυτή η έκφραση λοιπόν είναι η δικιά μου από την στιγμή που συμφώνησα να μπω στο αναθεματισμένο αμάξι του Eugene ο οποίος ξαφνικά αποφάσισε να κάνει έμπρακτα το quote :"η ζωή δεν έχει πια νόημα" και να πηγαίνει με 120.

Άρχισα να  αλλάζω σταθμό κάθε ένα δευτερόλεπτο για να μου αποσπάσω την προσοχή αλλά κατάφερα να νευρίασω καθώς διότι δεν βρίσκω τίποτα να μου αρέσει.

"Άσε το επιτέλους κάπου γαμώ,μου έχεις σπάσει τα νεύρα" είπε φανερά εκνευρισμένος μαζί μου και τον κοίταξα για λίγο και χωρίς να του δώσω ιδιαίτερη σημασία.Περίμενα λίγο για να του δώσω την ευχαρίστηση πως τον άκουσα και έπειτα συνέχισα να παίζω με το κουμπί σαν τρίχρονο παιδάκι που βλέπει κάτι για πρώτη φορά.

"Τότε μάλλον να συνεχίσω να πατάω κουμπιά.Α αυτό τι να κάνει άραγε;" είπα ειρωνικά κοιτώντας τον καθώς εκείνος είδε προσηλωθεί στον δρόμο και κρατούσε με λύσσα το τιμόνι στα χέρια του, φοβούμενος μάλλον μη του φύγει και αυτό γιατί δεν τον άντεξε.

Ένα χέρι προσγειώθηκε με δύναμη πάνω στο δικό μου κάνοντας με να το τραβήξω απότομα."Έι, μάζεψε τα κουλά σου από πάνω μου" τσίριξα δυνατά και έπιασα το χέρι μου σμίγοντας τα φρύδια μου.

"Όχι όσο δεν μαζεύεις εσύ τα δικά σου από το αμάξι μου" απάντησε χωρίς να μου ρίξει μια ματιά και συνέχισε να κοιτάει τον δρόμο με σφιγμένα τα χέρια στο τιμόνι.Απ'ότι φαίνεται έχω πάνω του την ίδια επίδραση που έχει κι αυτός πάνω σε εμένα.Στριφογύρισα τα μάτια μου και βυθίστηκα στο αναπαυτικό κάθισμα του αυτοκινήτου κοιτώντας τους περαστικούς και τον δρόμο.

"Δεν είναι και lamborghini" σχολιασα σχεδόν ψιθυριστά.

"Ναι γιατί εσύ στην κωλοπετινίτσα πήγαινες με lamborghini και όχι με το αγροτικό του θείου σου" είπε και γύρισα να τον κοιτάξω.Είχε στερεώσει το κεφάλι του στο τζάμι ενώ με το δεξί χέρι οδηγούσε.

"Άφησε με στην καφετέρια κοντά στο σχολείο"είπα βραχνιασμένη συνεχίζοντας να κοιτάζω τον δρόμο χωρίς να του ρίξω ξανά κάποια ματιά.

"Αν θέλω"είπε ειρωνικά προσπαθώντας να με μιμηθεί αποτυχημένα και επιτάχυνε.
"Έλα κόψε, είπα κάτι" τον κοίταξα με δολοφονικό βλέμμα και τον πλησίασα.

Tough LoverWhere stories live. Discover now