-7-

2.3K 257 12
                                    

Έβαλα τα ακουστικά μου,
εννοείται πως όχι τις ψείρες διότι για να κάτσουν στο αυτί μου πρέπει να τα συράψω με συραπτικό.Ναι,και κάπως έτσι έρχεται η αμήχανη στιγμή πού ούτε τα ακουστικά δεν σου κάθονται.

Άρχισα να λικνίζω το ατελείωτο κορμί μου στον ρυθμό της μουσικής.Η καλύτερη στιγμή της ημέρας μου είναι όταν η μαμά μου λείπει από το σπίτι και μπορώ να χορέψω με την ησυχία μου.Νιώθω ότι επιτέλους έχω λόγο χρόνο,για εμένα.Βάζω δυνατή μουσική και αρχίζω να φτιάχνω φανταστικά σενάρια στον εαυτό μου στα οποία είναι πρωταγωνίστρια.

Σαφώς αν με δει να χορεύω έτσι,θα με ρωτήσει αν έπαθα κράμπα και σηκώθηκα να ξεπιαστώ.Δεν καταλαβαίνουν το αληθινό ταλέντο του καλλιτέχνη,που χορεύει σαν να τον τσίμπησε σφίγγα στον πουπούλη ενώ παράλληλα ανακαλύπτει πως έχει βαθειές ρίζες από την Ρωσία και χορεύει καλινκα.

Συνέχιζα να λικνίζομαι ασυστόλως μέχρι που αισθάνθηκα ένα φλας ενός κινητού.Κοίταξα τριγύρω και είδα πως βρίσκομαι στο μπαλκόνι με τον Πέτρο απέναντι να με κοιτάει σαν βρεγμένη γάτα ενώ κρατάει το κινητό του φωτογραφίζοντας με.
"Τι νομίζεις ότι κάνεις ε;" είπα νευριασμένη και έσφιξα με τα χέρια μου τα κάγκελα κοιτώντας τον έντονα.

"Α τίποτα, απλά η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ζεστό" έκλεισε το μάτι του ενώ μου έστειλε ένα φιλί και μπήκε μέσα από την μπαλκονόπορτα κελαϊδώντας.

"Κρύο λέγεται" φώναξα με ανασηκωμένο το φρύδι.

Είμαι σίγουρη πως νομίζει πως είμαι εντελώς αφελής για να τον πιστέψω.Αρχικά,δεν φορούσα τίποτα το προκλητικό ώστε να είμαι περίεργη στο βίντεο.Το μόνο περίεργο ήταν οι άθλιες κινήσεις μου το οποίο δεν είναι κάποιο μυστικό καθώς όλοι το γνωρίζουν.

Πέρασα από τον καθρέφτη και με κοίταξα βιαστικά."Γαμώτο" φώναξα κοιτώντας τα ρούχα μου.Από κάτω φοράω ένα αρκετά καυτό σορτσάκι θα έλεγα ενώ από πάνω μια κολλητή,τιραντέ μπλούζα που τόνιζε το στήθος μου.Σήμερα βρήκα και εγώ να το παίξω μοντέλο της Βικτώριας Σικρετ και να βγω στο μπαλκόνι να χορεύω.

Αλλά όχι δεν φταίω εγώ, αυτός φταίει που είναι λιγούρης και τα σάλια του είχα φτάσει μέχρι το δικό μας διαμέρισμα.

Άρπαξα το κινητό μου βιαστικά και βγήκα έξω από το διαμέρισμα προκειμένου να τον προλάβω πριν τολμήσει να κάνει καμία βλακεία.Αυτό,σηκώνει πόλεμο.Δεν γίνεται να έχει φωτογραφίες μου αυτός ο σιχαμένος.Ούτε θέλω να σκέφτομαι τι ακριβώς κάνει με αυτές.

Tough LoverDär berättelser lever. Upptäck nu