-26-

1.6K 185 13
                                    

Με κοίταξε με ανασηκωμένο το φρύδι και ύστερα άφησε ένα ελαφρύ χαμόγελο."Αρκετές ερωτήσεις Rosy.Συμφωνήσαμε για μια" είπε ξεροβήχοντας και μετακίνησε ελαφρά την καρέκλα του προς τα πίσω ενώ απομάκρυνε το βλέμμα του από πάνω μου.

"Δεν μου φαίνεσαι τύπος που κρατάει συμφωνίες" ψέλλισα σφίγγοντας το σαγόνι μου και σηκώθηκα.

Για την ακρίβεια φαίνεται αρχηγός μαφίας ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων.Αναρωτιέμαι πως ένας άνθρωπος γίνεται να σου εκπνέει τόσο φόβο απλά και μόνο με την παρουσία του δίπλα σου.Δεν μπορώ με τίποτα να τον καταλάβω μιας και μου δημιουργεί μόνο ερωτήσεις, στις οποίες δεν μου δίνει απαντήσεις.Γιατί είναι μπλεγμένος ο Πέτρος με τέτοιους τύπους;Κινδυνεύει;Αν τον πιάσουν θα είναι καλά;Αυτός ο τύπος αν τον βρει θα τον κάνει χίλια κομματάκια.

Μάλλον είναι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζει ότι είμαι κάτι σημαντικό για τον Eugene και μπορεί να με βλάψει ούτως ώστε να βλάψει και εκείνον.Το μόνο που θα καταφέρει είναι να πονέσει εμένα και μόνο.

"Ούτε εσύ μου φαίνεσαι πως είσαι σε θέση να σχολιάζεις.Γεια σου" είπε και άνοιξε την πόρτα με ένα ειρωνικό χαμόγελο.

"Δεν σημαίνω τίποτα για αυτόν" ψέλλισα ασυναίσθητα.Η πόρτα αντί για να κλείσει έμεινε εκεί στην ίδια θέση που ήταν προηγουμένως, μισάνοιχτη.

"Ούτε εγώ σήμαινα κάτι για εκείνον" είπε σπάζοντας την ησυχία και γύρισα να τον κοιτάξω καθώς εκείνος στηρίζονταν στην πόρτα κοιτώντας επίμονα το πάτωμα με ένα σμιγμένο χαμόγελο."Ξέρεις Rosy, πολλές φορές οι άνθρωποι υποκρίνονται και δεν εκτιμούν ο, τι κι αν έχεις κάνει για εκείνους.Σε χρησιμοποιούν μέχρι εκεί που σε χρειάζονται και έπειτα σε πετάνε σαν στημένη λεμονόκουπα σαν να μην άξιζες ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του ποδιού τους.Πρόσεξε" είπε και άναψε ξανά ένα τσιγάρο χαλαρός.

Καθώς τα έλεγε όλα αυτά δεν έδωσα ουδεμία σημασία στις λέξεις του σκεπτόμενη το τι μπορώ να κάνω για να φύγω από εδώ πέρα.

Πλαν 1: του ρίχνω γονατιά στα αχαμνά και κάνω διπλό συνεχόμενο κεφαλοκλείδωμα,τον βγάζω νοκ άουτ και ύστερα τρέχω προς την έξοδο.

Πλαν 2:Τινάζω το μπουφάν μου γιατί έχω ξεπαγιάσει και βγαίνω με σκυφτό το κεφάλι να πάω να κλαφτώ στο πενταβρώμικο δωματιάκι μου.

Τον κοίταξα για μια τελευταία φορά και έπειτα κοίταξα αργά το πολύχρωμο βάζο ακριβώς δίπλα μου το οποίο βρίσκονταν τοποθετημένο στο γραφείο του.

Tough LoverDär berättelser lever. Upptäck nu