-45-

624 90 3
                                    

"Είσαι μέλος;" Με ρώτησε με έκπληξη και εγώ έκανα ένα βήμα πίσω για να συνειδητοποιήσω την όλην κατάσταση στην οποία βρίσκομαι.

"Είσαι εσύ μήπως;" τον ρώτησα βιαστικά και απέφυγα το βλέμμα του.

"Είμαι εθελοντής γιατρός εδώ προκειμένου να κάνω την πρακτική μου" μου απάντησε ο Theo και ανασήκωσα τα φρύδια μου.Δεν περίμενα να το ακούσω αυτό η αλήθεια είναι από το στόμα του."Πρακτική;"

"Ναι ,με συμβούλεψαν ότι καλύτερο θα ήταν να ξεκινήσω από τώρα" ανασήκωσε τους ώμους του."Εσύ...;"πρόσθεσε ξύνοντας τον λαιμό του αμήχανα για να μου δώσει το περιθώριο να απαντήσω.

Πρώτη φορά σε αυτές τις ώρες που τον γνωρίζω και δεν τσακωνόμαστε αλλά μιλάμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι.Δηλαδή αυτός παριστάνει τον πολιτισμένο,εγώ μια χαρά ήμουν και πριν.

"Εγώ... μακάρι να ήμουν εθελόντρια" είπα και τότε ήταν που τον κοίταξα έντονα στα μάτια.Εκείνος δεν χαμήλωσε ούτε λεπτό το βλέμμα του αλλά έμεινε να με κοιτάει-λιγότερο αμήχανος-πλέον.

"Rosetta!" Είπε ο γιατρός και με πλησίασε χαμογελαστός."Πολύ χαίρομαι που ήρθες στην συνεδρίαση" μου είπε και ακούμπησε στην πόρτα.

"Σας ευχαριστώ πολύ,απλά θυμήθηκα ότι έχω μια άλλη υποχρέωση.Θα περάσω στην αυριανή συνεδρίαση" είπα βιαστικά χωρίς να κοιτάξω ξανά τον Theo και έφυγα γρήγορα από το μέρος των δύο αντρών.

Δεν ήθελα να βρίσκομαι στο ίδιο μέρος μαζί του ενώ με ήξερε ήδη.Θα ήταν σαν να με λυπάται.Ήδη, είδα την λύπηση στα μάτια του,δεν χρειαζόμουν κι άλλη επιπλέον.Ίσως να ήταν λάθος το ότι αποφάσισα να έρθω σήμερα εδώ, βέβαια λένε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.Όλα γίνονται για κάποιον λόγο.

Βγήκα έξω από το κτήριο της κλινικής ακολουθώντας τον ίδιο ρυθμό που είχα κι όταν έφυγα από τον όροφο.Το κινητό μου άρχισε να ηχεί δυνατά και άρχισα να ψάχνω πάνω μου για το πού βρίσκεται."Ναι" είπα λαχανιασμένη από το ψάξιμο, χωρίς καν να δω ποιος με παίρνει τηλέφωνο.

"Καλά Rosy που είσαι;" Ακούστηκε η φωνή της Kathrine στο ακουστικό ανήσυχη.

"Είπα να βγω για να φάω κάτι"είπα γρήγορα καθώς ήταν η πρώτη πειστική δικαιολογία που μου ήρθε στο μυαλό.

"Κλασσική Rosy,τι ρωτάω" είπε και αναστέναξε."Κάνε γρήγορα όμως γιατί θα αργήσουμε στο πάρτυ" είπε ενθουσιασμένη.

Έσμιξα τα φρύδια μου προσπαθώντας να θυμηθώ ποιο πάρτυ λέει.Και του ήταν που θυμήθηκα.Γίνονταν ένα πάρτυ λίγο πιο κάτω σε μπαράκι και η Kathrine κυριολεκτικά με έπρηζε επί μέρες σχετικά με αυτό.

Tough Loverजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें