-39-

925 114 1
                                    


Χασμουρήθηκα και στριφογύρισα στο κρεβάτι μου.Πετάρισα ελαφριά τα βλέφαρα μου για να συνέλθω και έπειτα σκάναρα τον χώρο γύρω μου μόλις έφυγε λίγο η θoλούρα.

Κοίταξα στον καθρέπτη απέναντι και είδα μια άκρως ξεμαλλιασμένη Rosy με την μισή μπλούζα μέσα από το παντελόνι και την άλλην μισή έξω,το ένα πόδι παντελονιού ανεβασμένο και το άλλο κατεβασμένο.Πρέπει να είχα πολύ άγρια νύχτα απ'ότι φαίνεται.

Επίσης πως γίνεται οι άλλες κοπέλες να ξυπνάνε στην τρίχα;Εγώ γιατί ξυπνάω έτσι;Που ειναι τα τέλεια πλουμιστά, μακριά μεταξένια μαλλιά και το ανάλαφρο νυχτικό;

Άκουσα έναν θόρυβο από την κουζίνα και γύρισα τρομοκρατημένη προς εκείνην την κατεύθυνση.Έχε γούστο να μπήκαν κλέφτες στο σπίτι και εγώ να μην πήρα χαμπάρι τίποτα.

Κοίταξα δεξιά και αριστερά στο δωμάτιο μου για να εντοπίσω κάτι έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως όπλο.Κυριολεκτικά το μόνο που βρίσκω τριγύρω είναι αρκουδάκια,ο μόνος τρόπος για να πέσει ο κλέφτης στα πατώματα με αυτά ως άμυνα, είναι από τα γέλια.

Έλα τώρα Ρόζα,δεν μπορεί κάτι θα βρεις.

Σκάναρα για ακόμη μια φορά το δωμάτιο πανικόβλητη,το βλέμμα μου έπεσε στο φωτιστικό και το άρπαξα γρήγορα.Μαζί με αυτό πήρα ένα αρκουδάκι,για καλό και για κακό και πήρα μια βαθειά ανάσα.

Τώρα ήρθε η ώρα να ορμίσω,αν δεν έχει φύγει βέβαια τόση ώρα που έκανα.

Για τίποτα δεν είμαι.

Κόλλησα την πλάτη μου στον τοίχο και κατευθύνθηκα με ελαφριά βήματα προς την κουζίνα.Τα κουζινικά συνέχισαν να χτυπάνε δυνατά.

Καλά ο κλέφτες να ληστέψει ήρθε ή να βράσει μακαρόνια;

Γιατί αν ήρθε για το δεύτερο μπορώ να του το κάνω κάλλιστα εγώ και να πάει στην άλλη ζωή μια και καλή έτσι όπως μαγειρεύω.

Προσπάθησα να τον κοιτάξω αλλά το μόνο που κατάφερα να δω ήταν λίγο από την ράχη του.

Ωραία λοιπόν, αρχικά θα πετάξω το αρκουδάκι για αντιπερισπασμό και έπειτα θα του ορμίξω με το φωτιστικό, δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.

Αμέσως εφάρμοσα αυτό που είπα, συνοδεύοντας αυτό το άθλιο σόου με μια κραυγή σαν αυτές από την Ζήνα.

"Αν υπήρχε μια πιθανότητα Rosy,να μην νομίζω ότι είσαι ηλίθια αυτήν την στιγμή χάθηκε" ακούστηκε η φωνή του Eugene γελώντας.

Tough LoverWhere stories live. Discover now