-13-

2.1K 242 8
                                    

"Τόσο αφελής,όπως και τότε Rosy" ακούστηκε η φωνή του Diaz και με πλησίασε σιγά σιγά.

"Πόσο νομίζεις ότι θα σε ανέχομαι ακόμη;" είπα απότομα και λιγάκι τσιριχτά και έσφιξα στα χέρια μου το κινητό για παν ενδεχόμενο.

Είχε περάσει τόσος καιρός που πάλευα να το ξεπεράσω.Είχα κλειστεί στον εαυτό μου χτίζοντας τείχη για να απομακρύνω τους πάντες.Τότε ήταν που είχα πάρει την πρώτη μου αποβολή στο σχολείο,επειδή ήμουν οξύθυμη.Πίστευαν ότι είναι επειδή μπαίνω στην εφηβεία,δεν ήξεραν όμως πόσο εφιαλτική ήταν η κατάσταση.

Ο Diaz εξακολουθούσε όπως πάντα να λείπει τις περισσότερες ώρες του σχολείου,πράγμα αρκετά ανακουφιστικό για εμένα,μέχρι που σταμάτησε να έρχεται εντελώς.

Θυμάμαι πως για μέρες γυρνούσα σπίτι και φοβόμουν μήπως τον πετύχω κάπου.Η Irene με καθησύχαζε πάντα παρόλο που ήξερα πως και εκείνη ήταν τρομοκρατημένη.Ήξερα πως κι εκείνη το σκέφτονταν συνεχώς όπως εγώ.

Μια μέρα κόβοντας βόλτες στον διάδρομο πέτυχα μια αφίσα στον τοίχο για μαθήματα κικ μπόξινγκ.Την άρπαξα και την έβαλα μέσα στην τσάντα μου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έπειτα από την πρώτη αποβολή και τα μαθήματα κικ μπόξινγκ,όλοι είχαν αλλάξει εντελώς γνώμη για εμένα.Πλέον δεν ήμουν η Rosy,αλλά η Rosetta.

"Όταν το πω εγώ" είπε με κομμένη την ανάσα "Ξέρεις Rosy είσαι ακόμη πιο καυτή από την τελευταία φορά που σε άφησα" με πλησίασε περισσότερο κοιτάζοντας με με εκείνο το κενό και ανατριχιαστικό βλέμμα.Έσφηξα τις γροθιές μου προσπαθώντας να ηρεμίσω και να σκεφτώ λογικά.Θυμήθηκα πως μέσα στην τσάντα μου έχω ένα άρωμα άνοιξα την τσάντα διακριτικά και πήρα ένα άρωμα που έχω για να βάζω μετά την γυμναστική.Τον άφησα να έρθει αρκετά κοντά μου και επιτέθηκα.

Ούρλιαξε λιγάκι από το τσούξιμο στα μάτια και τα έπιασε ενώ παράλληλα έπεσε στο έδαφος.Εγώ βρήκα την ευκαιρία και έτρεξα πάνω γρήγορα για να μην προλάβει να με ακολουθήσει.Ξεκλείδωσα γρήγορα και μπήκα μέσα.Έπιασα το κινητό και πληκτρολόγησα το νούμερο της αστυνομίας γρήγορα."Ναι γεια σας είναι ένας ψυχοπαθής κάτω που με γουστάρει αδυσώπητα και δεν με αφήνει σε ησυχία.Σε περίπτωση που τον βρείτε τυφλωμένο να ξέρετε ότι του επιτέθηκα με άρωμα" είπα με μία ανάσα και έσυρα την κουρτίνα για να κοιτάξω κάτω.

"Πείιιιιτε μου την διεεεεεεύθυνση σαααααας" ακούστηκε η βαρεμένη φωνή της αστυνομικίνας από την άλλη γραμμή.

Tough LoverWhere stories live. Discover now