~Sen Yaptın~

128 8 4
                                    

Ezel’den

Şuan Barlas’ın arabasındayız. Bizi eve götürüyordu. Tabi geç saate kadar şu planı konuşmaktan kendisi bırakacağını söyledi.

Evin önüne gelince arabadan indiğimiz gibi hemen yanımızdan ayrıldı. Bahçe kapısından içeri girince Çakıl’ın havlamasını duymamızla yerimizde sıçradık. Karanlıktan tanıyamadı galiba. Evin kapısı birden açıldı. Yudum elinde tüfekle üzerimize geliyordu. Tüfek mi? Savaşın dediklerini doğruluyorum şuan. Biraz daha üstümüze geldi. Biz olduğumuzu anladığında tüfeği yere bıraktı.

“siz miydiniz? “dediğinde kafa salladık.

“kusura bakmayın, çakıl havlayınca napcamı bilemedim. “dedi. Sonra da içeri girdik.

Sabah uyanınca spor salonuna gidip kick box yaptım. Saat 7.30 olduğunda mutfağa gidip kızların hazırladığı kahvaltıyı ettim. Üstümüzü değiştirip evden çıktık.

Okula gelince Dersliğe gidip dersi dinlemeye başladım.

×××

Okuldan çıkıp bizim tayfayla müzik atölyemize gittik. Umarım Gece şu işi düzgün yapabilir.

Yudum’dan

Okuldan çıkar çıkmaz eve gelip yemek yedim. Yemeği yedikten sonra Çakıl’ı yanıma aldığım gibi dışarıda yürüyüşe çıktık. Çakılla birlikte, Çakıl’ın arkadaşlarının yanına geldik.

Çakıl bana bir armağan gibi gelmişti. Hapishaneden kaçtıktan birkaç hafta sonra onu yaralı bir şekilde bulmuştum. Hemen veterinere götürmüştü. Veteriner bana arka ayaklarında kırıklar olduğunu ve yaşayamayacağını söylemişti. Ama o beni bırakmadı, yine de yanımda kaldı. Her gün ona özenle baktım. Bir gün evden kaçmıştı, 3 gün boyunca onu bulamamıştım. Meğersem onun arkadaşları varmış onların yanına gitmiş, hayvan barınağına.

Şimdi de oraya gidiyoruz. Eğer onu ayda 2-3 kere oraya götüremezsem evden kaçıyor. Takıntılı gibi ama ben onun bu halini seviyorum.

Barınağa gelince Çakıl hızla yanımdan ayrıldı. Bende gül ablanın yanına gittim. Artık arkadaş gibi birşey olmuştuk. Gül ablanın yanına geldiğimde tek olmadığını gördüm. Yemyeşil gözleri olan bir çocuk da vardı yanında.

“Merhaba Gül abla “dedim elimi uzatarak. Önce gülümsedi. Sonra elimi tutup konuştu.

“merhaba Yudum. Nasılsın? “dedi.

“iyiyim Gül abla “dedim. Yanındaki çocuğa baktığımda bana şaşkın bir ifadeyle bakıyordu. Gül abla  çocuğa baktığımı farketmiş olacak ki konuşmaya başladı.

“Yudum tanıştırayım. Yiğenim Uğur “dedi. Bir dakika o Yiğenim mi dedi. Çüş! Gül abla daha 23 yaşında, kaç yaşında teyze olmuş. Çocuk benim yaşlarımda gibi. O zaman 10 yaşında falan teyze olmuş.

×××

Akşam olmak üzereydi. Zorla Çakıl’ı barınaktan çıkarmıştı. Eve doğru yavaş yavaş yürürken telefonum çaldı. Gece arıyordu.

“efendim Gece”

“nerdesin? “

“yoldayım eve geliyorum. Noldu ki? “

“hiç sordum”

“tamam yarım saat sonra evde Olurum. görüşürüz" deyip telefonu kapattım.

Yarım saat sonra eve gelince Çakıl uyumuştu. Mecbur tek başıma dans edeceğim. Alt kata inip dans odasına girdim. Bugün ne yapsam? Buldum zumba.

×××

Zumba cidden beni çok yoruyor ama motor yarışından önce iyi geliyor. Tam dans odasından çıkacaktım ki Pars'ın bağırmasıyla olduğum yerde sıçradım.

“Yudum çık lan dışarı “Diye bağırıyordu. Tüm odaların kapısı çarpıyordu. Heran buraya gelebilir. Ve merdivenden ayak sesi duydum. Şimdi buraya girer. Acaba ne oldu?

1 dakika sonra kapı kırıldı. Pars tam dibime gelip belindeki silahı kafama doğrulttu. Noluyo lan, öff leş gibi içki kokuyor bu. Allahım sabır ver bana!

“lanet olsun sana. Sen Yaptın,onu sen öldürdün. Neden yaptın bunu? Neden? Cevap ver bana neden? “dedi. Asya'yı mı öğrendi. İyi de ben işimi sağlama almıştım, Pars nasıl öğrendi.

“sen ne diyorsun Pars. Ben kimseyi öldürmedim. Hem sen içkilisin ne dediğini bilmiyorsun”dedim. Gülmeye başladığında bu işin sonunun iyiye gitmeyeceğini anlamıştım.

“ben senin arkadaşın değil miyim? Neden bana yalan söylüyorsun? “dedi. Cebinde birkwç fotoğraf çıkarıp yüzüme fırlattı. Yere düşen fotoğraflara baktığımda Asya ve ben vardım. Asya'yı nasıl öldürdüğüm vardı. Şaşkın ifademle Pars’a baktım.

“peki bu fotoğraflar ne? Neden yaptın bunu? Neden? “dedi.

“seni aldatıyordu”dediğim gibi bağırması bir oldu.

“YALAN SÖYLEME! o benim herşeyimdi, canımı. O beni asla aldatmaz. “dedi.

“yalan falan söylemiyorum. O seni aldattı ve kardeşini öldürmeye çalıştı.”dediğim an yüzümde acı bir tokat hissettim. Tokatı etkisiyle yere düştüm.

“sen benim canımı öldürdün bende seni öldüreceğim. Son duanı et”dedi. Hiçbirşey söylemedim. Sadece gözümü kapattım. Ve korkunç silah sesi duyuldu.

TOZLANMIŞ Kalpler - Tamamlandı-Where stories live. Discover now