~Lütfen Bizi Affet~

113 8 14
                                    

Yudum’dan

Derin nefes alıp verdim ve konuşmaya başladım.

“ben 13 yıl öncesine gidiyorum. 13 yıl önce birileri yüzünden zehirlendim,tecavüze uğradım, kamyon altında ezildim ve 2 yıl boyunca komada kaldım. Uyandığım zaman yanımda kimse yoktu, sadece Annaannem vardı. Hastaneden çıktığımda kuzenim Efe abi, bana olan herşeyin ailemin yaptığını anlattı. Kanıtları da  gösterdi. Kanıtları görür görmez çılgına dönmüş soluğu hemen evde almıştım. Eve geldiğimde annem ve babam bana şaşkınca bakıyorlardı. Silahımı onlara doğrulttuğumda ikiside aynı cümleyi söylüyordu. Açıklayabiliriz. İkisinide dinlemeden silahı ateşledim. Onları vurduktan sonra öylece durdum. Polisler beni alıp götürdüler. 5 yıl hapis cezası almıştım. Hapishaneye girdim ama 2 ya da 3 hafta sonra kaçtım. “dedim. Derin nefes alıp konuşmaya devam ettim.

“hapishaneden kaçtıktan sonra kılık değiştirdim. İsmimi, fiziğimi, kişiliğimi herşeyimi. Efe abinin yanına gittim. Sağolsun beni tekrar polise vermedi. Efe abiyle neden böyle birşey yaptıklarını bulmaya çalıştık. Buldukta. Meğerse Savaşın anne ve babası istemiş beni öldürmelerini “dedim.

“neden? “dedi ikiside aynı anda.

“çünkü, Savaş ve ben üvey kardeşiz. Ailem Savaşı geri istemiş. Savaşın babasıda bir şartla vermeyi kabul edecekmiş. Beni öldürürlerse. Bunu öğrendiğim gibi soluğu Savaşın evinde aldım. Savaş yoktu, üvey babam ve karısı vardı. Onlarla sakince konuşmaya çalıştım ama olmadı. Söylediği karşısında dayanamadım ve onları da öldürdüm. Ne dediklerine gelirsek, Annene tecavüz ettim aynı seni  tecavüz ettirdiğim gibi. Sen doğduktan tam 1 yıl sonra Savaş doğdu. Annen ikinizede bakamayacağını ve birini almamı söyledi. Bende Savaşı aldım. Büyüdüğünüz zaman kardeş olduğunuzu anlamayın diye kimlikteki doğum tarihlerini de değiştirdim Dedi. Bana aynen bunları söylediler. Bu sefer polise yakalanmadan kaçtım. Savaş o sırada nerde miydi? Kaza geçirmiş hastanedeydi. Komaya girmişti. Neredeyse hergün hastaneye gidip durumunu öğrendim. Uyandığı zaman doktorun odasına gidip gerçeği söyleyebilir miyim diye sordum? Doktorun verdiği cevap şuydu. Sakın söylemeyin. Beyefendinin bir tane şok geçirecek haber duyması ölümüne sebep olur. O yüzden kardeş olduğunuz gerçeğini saklayabildiğiniz kadar saklayın dedi. “ anlatırken yorulmuştum. Şuan hakkımda neler düşünüyorlardır kim bilir? Biraz zaman geçtikten sonra anlatmaya devam ettim.

“bende sakladım. Bu gerçeği öğrendiğimde 11 yaşındaydım. Lise 1. Sınıfken Alişya ve Asyayla tanıştım. Çok yakın dost olmuştuk onlarla. Bir gün Asya masaya bir çocukla gelmişti. Bu benim sevgilim Pars diyince ikimizde şok geçirmiştik. Sonra da tebrik ettik. 2 yıl sonra Pars ve Asya hala sevgiliydi ama Asya Pars ‘a ve Alişyaya  karşı tuhaf davranmaya başlamıştı. Nedenini sorduğumda söylemiyordu. Dayanamadım ve bir gün onu takip ettim. Her takip ettiğimde başka bir erkek oluyordu yanında. Pars’ı aldatıyordu, Pars benimde arkadaşımdı. Onu böyle üzmesine izin veremezdim. Alişyayıda öldürmeye çalışıyordu, nedeni ise Aylin Annenin ondan nefret etmesi. Bir gün canıma tak etti ve onu evime çağırıp konuşmaya karar verdim. Konuştuklarımız şuydu? Neden bunu yapıyorsun dedim. Güldü ve cevap verdi sanane Ümran demişti. Evet aslında benim gerçek adım Ümran. Neyse konumuza dönelim. Ne demek sanane. O benim de arkadaşım onu böyle kandırmaya hakkın yok. Hadi onu geçtim. Neden ikizini öldürmeye çalışıyorsun? Dedim. Artık Pars tan sıkıldım onunla ayrılmak istediğimi söyledim ama o beni bırakmadı. Hem sen niye bu kadar çok düşünüyorsun Pars’ı? Yoksa onu seviyor musun? Dediğinde tokat atıp yere düşmesini sağlamıştım.kqpa çeneni diye bağırmıştım o gün. Ama o susmadı konuşmaya devam etti. Neden susayım ki haklı değil miyim? Onu sevmiyor musun? Seviyorsun onu Ümran daha fazla yalan söylemeye çalışma. İkizime gelince biz burda kavga ederken o çoktan mezarını hazırlamaya başlamışlardır. Dediğinde son kez kapa çeneni diye bağırıp birkaç el silahı ateşledim. Biraz kendimi toparlayınca Asya'yı alıp hastanenin önüne bıraktım ve hemen ordan uzaklaştım. “dedim. İçimi dökmek iyi gelmişti ama daha tam bitmiş değil biraz dinledim ve konuşmaya devam ettim.

“birkaç saat içinde Pars aradı beni. Hemen açtım telefonu sesi çok kötü geliyordu. O öldü beni bırakıp gitti diyip duruyordu sürekli başka bir kelime çıkmıyordu ağzından. Cenaze günü Pars ve Alişya’nın söyledikleri ile onlardan uzak durmayı düşündüm ama yapamadım. Hele canına kıyanı bir bulayım onu süründüreceğim. Onu geberteceğim diyip durdu Pars. Alişya da ondan farksız değildi acaba onlara yaptıklarını bilselerdi yine de böyle mi. Düşünürlerdi? Diye düşünmeden edemedim. Bu olaydan 2 yıl sonrada siz ve üvey kardeşim Savaş çıktı karşıma. 8 yıl boyunca doktorun o söylediğinden sonra hiç karşısına çıkmamıştım. Biz birbirimizi kuzen sanarken kardeş çıktık. Sonra bu iş teklifi, size güvenmeye başlayıp bunları anlatmam. Aslında çok düşündüm size güvenip güvenmeme konusunda ama son zamanlarda bana yaptığınız iyilikler sonunda size güvenmeye karar verdim. “dedim. Bakalım tepkileri ne olacak. İkiside boş gözlerle bana bakıyor hiçbirşey söylemiyorlardı.

“birşey söylemeyecek misiniz? “dedim. Önce birbirlerine sonra bana baktılar.

“lütfen bizi affet”dediler aynı anda. Ben ne affetmesi demeye kalmadan söyledikleri şey ile şok oldum.

“Polis… “

×××

Bölümü nasıl buldunuz?

Polis geldi Yudum'un sonu ne olacak?

Yudum'a üzülenler? 

Yeni bölüm kimden olsun

Ezel?

Gece?

Yudum?

Savaş?

Ya da diğerleri?

Yeni bölüm hemen gelsin diyenler?

TOZLANMIŞ Kalpler - Tamamlandı-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin