~KALK HADİ KALK!~

87 10 7
                                    

Gizli Kişi’den

Herşey planladığım gibi gidiyor. Şimdi sırada hepsini kaçırmakta. Adamlarımdan birini arayıp hepsini kaçırmalarını ve her zamanki yere getirmelerini istedim. Oğlum 21 yıl sonra beni görünce çok şaşıracaksın.

Yudum’dan

Sabah uyandığımda heryerim ağrıyordu. Yataktan kalkıp aynanın karşısına geçtim. Dün boğazımdaki parmak izleri belli olmazken bugün fazlasıyla belli oluyordu. Aynı şekilde karnım da öyle. Saatin 12 olmasına 2 saat olmasına rağmen şimdiden yola çıkmalıyım, yol baya bir uzak çünkü.

Motoruma atlayıp evden çıktım. Yoldayken telefonum çaldığından motoru sağa çektim ve telefonu açtım, o adam arıyordu.

“nerdesin”

“yoldayım hem daha saat 12 bile değil niye bu kadar erken arıyorsun? “

“arkadaşlarını kaçırdım desem? “

“ONLARA DOKUNMA SAKIN. YOKSA HİÇ TANIMADIĞIN BİR YUDUMLA KARŞILAŞIRSIN”

“ne bağırıyorsun kulağımın dibinde. Eğer 10 dakika içinde buraya gelmezsen hepsini ölü bulursun”

“tamam 10 dakikaya ordayım. Hele onların kılana zarar ver canını okurum senin” diyip telefonu suratına kapattım. Kaskımı geri takıp gazı kökledim. Umarım yetişebilirim.

Savaş’dan

Gözlerimi açtığımda ellerim ve ayaklarım bağlıydı. En son hep birlikte benim evimde oturuyorduk , sonra bir adam gelip hepimizi bayıltmıştı. Evet en son böyle olmuştu. Peki diğerleri nerde?

Kafamı sağa çevirdiğimde hepsi buradaydı. Hatta Uğur ve Gül ablada buradaydı. Biraz zaman geçtikten sonra hepsi sırayla uyandı. Herkes uyanır uyanmaz bir adam geldi. Sandalyesini ters çevirip karşımıza oturdu.

“Hoşgeldiniz bayanlar ve baylar nasılsınız? “dedi adam.

“Sen… “ dedi Gül abla şaşkınca. Karşımızdaki adam güldü ve cevap verdi.

“evet ya ben. Nasılsın Baldız iyi misin? “dediğinde Hepimiz şok geçirdik.

“teyze ne baldızı dan bahsediyor bu adam?” dedi Uğur.

“Uğur… O senin baban. Seni ablam öldükten sonra istemeyen adam işte karşında. “dedi gül abla. Uğur kafasını adama çevirip dolu gözlerle ona baktı.

Bende adama baktığımda Uğurla hiç benzemediklerini farkettim. Adam derin bir nefes alıp konuşmaya başlayınca hepimiz onu dinledik.

“Ben galiba bir kişiyi kaçırmayı unutmuşum. Tüh görüyor musunuz? “diyip güldü. Telefonundan birini arayıp sesini hoparlöre verdi. Telefon kapanacağı sırada açıldı.

“nerdesin” dedi Uğur’un babası.

“yoldayım hem daha saat 12 bile değil niye bu kadar erken arıyorsun? “ bu Yudum’un sesiydi. İyi de onunla bu adamın ne alakası var? Yoksa o mu bizi kaçırttı. Eğer öyle birşey yaptıysa onu polise kendi ellerimle teslim ederim

“arkadaşlarını kaçırdım desem? “ dedi adam.

“ONLARA DOKUNMA SAKIN. YOKSA HİÇ TANIMADIĞIN BİR YUDUMLA KARŞILAŞIRSIN” Yudum’un bağırmasıyla bulunduğumuz yer yankı yapmıştı. Noluyo ya? Kafam karıştı.

“ne bağırıyorsun kulağımın dibinde. Eğer 10 dakika içinde buraya gelmezsen hepsini ölü bulursun” dedi.

“tamam 10 dakikaya ordayım. Hele onların kılana zarar ver canını okurum senin” diyip telefonu kapattı Yudum. Adam gülerek bize döndü ve konuşmaya başladı.

TOZLANMIŞ Kalpler - Tamamlandı-Where stories live. Discover now