~Hepsi Yalan~

85 8 8
                                    

Yudum’dan

Sabah uyandığımda yanaklarım ağrıyordu. Mübarek hem Uğur hem de Gül abla okkalı tokat attılar. Ben böyle düşünürken telefonumun bildirim sesi duyuldu. Telefona gelen mesajı okuyunca dün akşam ki adamdan olduğunu fark ettim.

0537… Gönderen

İlk işini çok güzel bitirdin seni tebrik ederim. İkinci yapacağını biliyorsun. Bunu da ilki gibi güzel yapman dileğiyle GÖRÜMCE BOZUNTUSU

Bu adam psikopat mıdır nedir? Mesajı gören yanlış anlayacak. Mesajı gizliyim de Savaş Görmesin. Mesajı gizler gizlemez aşağıda televizyonun sesini duymaya başladım. Savaş erken mi uyandı acaba? Merdivenlerden inip salona girdim. Televizyon açıktı ama Savaşta uyuyordu. Birazdan uyanır bende ikinci yapacağım iş için hazırlıklara başlıyım.

Savaş’dan

Sabah ablamın gülme sesleri ile uyandım. Koltukta yattığım için heryerim ağrıyordu. Sessiz adımlarla ablamın odasına doğru yaklaştım. Kapı biraz aralıkta, ablam telefonda konuşuyordu. Kapı aralığından onu dinlemeye başladım.

“evet canım ya bunların hepsi salak. Onları nasıl da parmağımda oynattım. Kör olduğuma bile inandılar ya böyle birşey olabilir mi? “ diyip gülmeye başlayınca şok geçirmiştim. Konuşmaya devam edince dinlemeye devam ettim.

“ benim bir katil olduğumu ve öldürme sebeblerimim yüzümden ölenleri öldürdüğümü sanıyorlar. Ama bilmiyorlar ki öldürme sebeblerinin hepsi koca bir yalandı. Hatta Savaşın ablası olduğum bile yalan. Benim onlara söylediğim şeylerin hepsi yalandan başka birşey değildi” dediği an gözümden bir yaş aktı. O zaman anladım ki ağlıyorum. Kalbim bundan daha kötülerin dayandı buna da dayanır.

“ulan ben sana herşeyi anlattım ya. Neyse bir daha anlatayım. Benim onları öldürme sebeblerim can sıkıntısındandı. Gece ve Ezel’e bana tüm gerçekleri anlatacaklarını duyduğum da polisleri hatta hakimi bile ayarladım. Onlar benim çocukluk arkadaşımdı. Sağolsun isteğimide kırmadılar. Benim cezaevine girmem bile sahteydi. Cezaevinde bıçaklamam, kör olmam hepsi bir oyundan ibaretti. “ dedi ablam. Pardon Yudum. Herşey koca bir yalanmış, nasıl onun sözlerine kandık nasıl? Sinirle kapıyı çarparak odaya girdim. Yudum şaşkınca bana bakarken ben ona sinirle bakıyordum. Telefonu kapattığı an hızla yanına gidip kollarından tuttuğum gibi sıkmaya başladım.

“ herşey yalan mıydı? Benim ablam olduğun, kör olman, cezaevine girmen, ailemi öldürme sebebin hepsi yalan mıydı? “diyip kollarını daha fazla sıktım.

“evet doğru. Herşey yalan , size söylediğim herşey yalan. Sen benim kardeşim falan değilsin” dediği an kollarını bıraktım ve yüzüne tokat attım.

“senden nefret ediyorum Yudum Özdemir. NEFRET! “ diyip evden bir hışımla çıktım.

Yudum’dan

Savaş evden çıktığında akmaya hazır gözyaşlarımı akıttım. Herşey bitmişti. Hepsini sonsuza kadar kaybettim. Çok özür dilerim, böyle yapmaya mecburdum. Sizin tek tek ölümünüzü oturup izleyemezdim. Üzgünüm.

TOZLANMIŞ Kalpler - Tamamlandı-Where stories live. Discover now