~Seni Çok Seviyorum~

96 8 8
                                    

Ezel’den

Sabah uyandığımda pardon öğlen uyandığımda aşağıdan sesler geliyordu. Elimi yüzümü yıkayıp aşağıya indiğimde gördüğüm manzara ile şok geçirdim. Erkekler mutfağa girmiş kahvaltı hazırlıyorlardı.

Mutfak berbat haldeydi. Kahvaltı hazırlayacağız derken mutfağın içine etmişler. Salonda oturup diğerlerinin uyanmasını beklemeye başladım. 5-10 dakika sonra kızlar uyanmıştı. Erkeklerde birbirine söve söve kahvaltı hazırlamaya devam ediyorlardı. Tamıtamına 1 saat sonra kahvaltı hazırdı. Erkekler o kadar yorulmuş ki gözlerinden okunuyordu. Barkas’a baktığımda o da aynıydı. Ay ben sana kurban olurum ya. Ay ne diyorum ben tövbe tövbe allah söyletti galiba. Neyse.

Kahvaltı faslı bitince kızlarla masayı toplayıp bulaşıkları yıkadık. Salona geçip oturduk. Sohbet ettik. Bizim ve Gece’nin tayfası gitmişti. Barlas, Uğur ve Savaş da işi çıktığı için gitmişti. Sadece üçümüz kalmıştık. Yudum bizi affettim bilmiyorum eğer affetmediyse ben affetirmesini bilirim. Tam konuşacağım sırada Yudum konuştu.

“Kızlar sizi bir yere götürcem. Hadi gidelim”dediğinde ben bir yanına Gece bir yanına geçtik ve yürümeye koyulduk.

×××

1 saatin ardından geldiğimiz yeri görünce şok geçirdim. Uçurum kenarıydı. Yudum kollarımızdan kurtuldu ve karşımıza geçti.

“evet hanımlar siz bana tuzak kurmuştunuz dimi? Peki benim tuzağın nasıl hem bakın burda kimse yok isi burdan aşağı atsam kimsenin ruhu duymaz? “diyip sırıttı. Bu şaka mı? Şakaysa hiç komik değil.

“sen ne diyorsun Yudum? “dedik Gece ile aynı anda. Yudum tekrar konuşmaya başlamadan önce belinden silah çıkarıp öyle konuştu.

“ya da sizi itmek yerine direk beyninizi dağıtıp sizden kurtulabilirim. Hangisi canlarım. “dedi. Biz şaşkınlıkla ona bakıyorduk ama hani gözleri gördü… Yoksa bu da mı tuzak?

“yoksa senin kör olmam da bu tuzağın bir parçası mıydı? “Diye sordu Gece. Yudum kafa sallayınca işimizin bittiğini anladım.

“son söyleyeceklerinizi söyleyin”dedi. Önce Gece konuştu.

“Yudum canım benim bak ben senden bir kişiye tek bir şey söylemeni istiyorum. O da şu seni çok seviyorum SAVAŞ” diye bağırdı. Yudum ve ben şaşkınca ona bakarken bana bir cesaret esti ve bende konuştum.

“BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM BARLAS”diye bağırdım. Yudum bize şaşkınca bakarken Gece ve ben birbirimize hakkını helal et dedik ve gözlerimizi sıkıca kapattık.

Bir kahkaha atma sesi duymamla oraya döndüm. Yudumdu, arkasında da 2 tane şaşkın bakış vardı. Allahım duymadılar dimi? Eğer duydularsa… OfOff ben bu çocuğun yüzüne  nasıl bakıcaz?

“Savaş, şaka yapalım dedik sevdiğini itiraf eden birini bulduk görüyor musun? “diyip güldü Yudum. Yudum boş yere bakıyordu. Ee o zaman nasıl gözleri sağlam değil? Ahh beynim sulandı.

“Barlas aynı şey senin için de geçerli senin de sevdiğin çıktı. Ağlasam mı acaba yalnız kaldım? “diyip tekrar gülen Yudum ve 4 tane şaşkın surat bıraktı uçurum kenarında.

TOZLANMIŞ Kalpler - Tamamlandı-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin