~Eziyet~

99 9 9
                                    

2 HAFTA SONRA

Yudum'dan

2 haftadır o kadar mutluyum ki sürekli gülüyorum. Sevdiğim adam, arkadaşlarım, kardeşim hepsi yanımdan. Özelikle Uğur ben uyanır uyanmaz 'evlenelim ' dediğinden beri hiç ağlamadım.

Hastaneden 3 gün önce çıkmıştım. Şuan odamda, yatakta uzanıyordum. Belki bir daha hiçbirini göremeyecektim. Odamın kapısı açılınca gelen kişiye baktım. Ezel ve Geceydi. Yatağın kenarına oturdular.

"birşey mi söyleyeceksiniz? " dedim.

"bizi affedebilir misin? " dediler aynı anda. Güldüm ve yattığım yerde doğrulup sırtımı yatak başlığına verdim.

"affederim ama bir şartla "dedim. Şimdi onlara söylediğim şey hepimizin gülmesini sağlayacak bundan eminim. İkiside bana bakıyordu.

"bizimkilere azıcık eziyet etmeye ne dersiniz? " diyip güldüğüm de onlar da güldü. Bugünde çok eğleneceğiz belli oldu.

×××

Kızlarla birlikte aşağıya inmiş üçlü koltukta yan yana oturuyorduk. Erkeklerde bizim karşımızdaki koltukta oturuyordu. Bakalım söylediğimiz şeylere tepkileri ne olacak

"evet baylar. Hadi bize kahve yapın "dediğim de üçünde şaşkınca bana baktı.

"neden size kahve yapıyormuşuz? "dedi üçü de aynı anda.

"bir kerede sizin elinizden kahve içelim. Ha eğer yapmam diyorsanız... " dedim ve devamını da kızlar getirdi.

"o zaman sizden ayrılırız" dedikleri an erkeklerin gözleri fal taşı gibi açıldı.

"siz ciddi misiniz? "dediler.

"evet. Hatta 8 dakika için den 3 tane orta şekerli kahve gelmezse sizden ayrılıp bize kahve yapan başka birilerini bulacağız " dedim. Gülmemek için kendimi zor tutuyordum şuan. Bizimkiler söylenerek mutfağa gittikleri an gülmeye başladım. Benle birlikte kızlar da gülmüştü.

" nasıl şaşırdılar ama gördünüz mü? " Dedi Gece. Gülmeyi bırakıp cevap verdim.

"durun kızlar daha bu hiçbirşey. Bugün baya bir eğleneceğiz"

×××

Şuan oturduğum yer o kadar rahattı ki size anlatamam. Kızlarla birbirimize bakıp gülerken bir yandan da bizimkilere acımaya başlamıştım.

"bu kadar yetmez mi? " dedi Savaş soluklanmaya çalışarak. Hepimiz aynı anda 'hayır ' dedik. Onlarda şınav çekmeye devam etti.

"hadi daha hızlı 328...329...330...331...332... Biraz daha hızlı hadi tempoyu bozma " Diye bağırdı Ezel.

"sevgilim 600 şınav çekin dediniz kabul ettik ama siz üstümüzdeyken olmuyor be güzelim" dedi Barlas. Onun bu dediğine gülmüştük. Duyduğunuz gibi şuan ben Uğur'un, Gece Savaş'ın, Ezel de Barlas'ın sırtına oturmuş bir şekilde bizimkilere şınav çektiriyor.

Kahveyi yaptılar ama beceremedikleri için 6 kere daha yaptırdık. Başkası olsa bu eziyetlere katlanmazlar. Ama onlar bizi çok sevdikleri için fazla laf söylemeden dediklerimizi yapıyorlar canlarım ya bende onları çok seviyorum. Aslında uzun zamandır spor yapmıyordur bunlar, bizim sayemizde yapıyorlar işte daha ne istiyorlar.

"425...426...427... 428...429...430..." diye saymaya devam ettik. Canım sıkılmaya başlamıştı neyse 500 bıraktırayım da şunlara daha yapacağımız bir sürü şey var

"500 de bırakabilirsiniz "dediğim an hızlandılar. Az kalmıştı.

"492...493...494...495...496...497...498...499...500 evet bırakın "dedik kızlarla aynı anda. Bizimkiler yüzüstü yer uzandılar. Bizde sırtlarında kalkıp kendilerine gelmelerini beklemeye başladık. 10 dakika sonra kendilerine geldiklerinde ayağa kalktılar.

TOZLANMIŞ Kalpler - Tamamlandı-Where stories live. Discover now