~Sevgilim~

103 9 8
                                    

Ezel'den

Barlasla birlikte dışarı çıkmıştık. Hiç böyle bir manzara hayal etmemiştim aklımda. Barlasla dışarı çıkmış, el ele tutuşup sahil kenarında yürüyeceğimiz hiç aklıma gelmezdi. Ama şimdi aklıma gelmeyen şey başıma geldi.

Barlas'a baktığımda bana bakıp güldüğünü gördüm. Her zaman soğuk ifadesini gördüğüm için şuan bana gülmesi acayip geliyor. Şimdi bu güzel ortamı bozmak istemezdim ama karnım acıktı. Acaba Barlas'a söylesem mi?

"acıktın dimi? " Diye sordu. Nerden anladı ki bu şimdi.

"nerden anladın acıktığımı?"dedim.

"sesli düşünüyor olmayasın"dediğinde şaşırmıştım. Artık inkar etmenin bir anlamı yoktu. Çünkü Çok Acımmm! Kafamı salladım.

Barlasla küçük bir mantıcıya gelmiştik. Çok güzel bir yerdi. Bir masaya oturup şiparişelerimizi verdik ve beklemeye başladık.

"Barlas burası çok güzel bir yer. " dediğimde gülümsedi. Sen gülme be ya, bir insan gülünce bile yakışıklı olabilir mi? Kalpten gitmezsem iyidir.

Akşam olmak üzereydi. Yemeğimizi yemiştik. Şuan nerede miyiz? Bende bilmiyorum, Barlas gideceğimiz yere kadar gözlerimi bağladı. Tamı tamına 1 saattir gözlerim bağlı şekilde yürüyorum. Bir mağazaya girmiştik gözlerim bağlanmadan önce. Barlas kasadan önceden aldığı poşeti istemişti. Kasadaki kız poşeti verir vermez, Barlas da giyinmem için beni kabine yolladı. Elbise cidden çok güzeldi.

Ama ne içindi bu elbise?Kabinden çıktığım gibi Barlas'ın gözlerimi bağlaması bir oldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ama ne içindi bu elbise?Kabinden çıktığım gibi Barlas'ın gözlerimi bağlaması bir oldu.
O zamandan beri gözlerim bağlı ve yürüyoruz. Bir süre sonra durduğumuz da şükür dedim kendi kendime.

"gözlerini aç dediğimde aç. Burda bekle "diyip yanımdan ayrıldı. Zaman geçmiyordu. Onun bıraktığı yerde duruyordum. Gözlerimi ne kadar açmak istesemde açmamak için mücadele veriyordum.

Islık sesi duyduğumda daha dikkatli dinlemeye başladım.

Sevgilim saçlarını tarayıp gerdanını okşayıp

Allahım bu Barlas'ın sesi. Galiba şuan kalpten gidiciyim. Düşüncelerimden sıyrılıp şarkıyı dinlemeye devam ettim.

Ninniler söyleyip dizlerimde uyutsam seni
Sevgilim kadere aldanmayıp
Kâğıt olup kalem olup
Mutlulukla bir son bulup
En sonuma yazsam seni
Hiç bir şeye değişmem aşkla bakan gözlerini
En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi
Hiç bir şeye değişmem senle geçen günlerimi
En son anımda bile tutmalıyım ellerini

Şarkı bittiğinde gözümde bandajda çıkmıştı. Gözlerim açılır açılmaz 'iyi ki doğdun' şarkısını söylenilmişti. Nasıl unuttum bugün benim doğum günümdü. İyi de Barlas benim bugün doğum günüm olduğunu kimden öğrenmişti? Tabi ya bizim tayfadan başka kimden öğrenecek.

TOZLANMIŞ Kalpler - Tamamlandı-Where stories live. Discover now