~Ailem Mi? ~

105 11 6
                                    

Ezel’den

Gece, Barlas, Uğur, Gül abla ve ben hastanede Savaşın uyanmasını bekliyorduk. Hiçbirşeydi haberi yoktu sadece öldürenin Yudum olduğunu biliyordu ama öldürme sebebinin böyle korkunç olduğunu düşünmemiştim.

Sabah doktorun ‘Savaş bey uyandı ‘demesiyle uyanmıştık. Hepimizi içeri girdiğimizde Savaş yattığı yerden pencereye bakıyordu.

“Kardeşim iyi misin? “dedi Barlas. Savaş hala camdan dışarı bakıyor, kimseye birşey söylemiyordu. Üstüne fazla gitmemeye karar verdik.

Biraz zaman geçtikten sonra konuşmaya başladı.

“O nerde? “dedi. Yudum’dan bahsettiğine adım gibi eminim. Barlas anlamış olacak ki hemen cevap verdi.

“şuan karakolda. Birkaç saat içinde adliyeye gidecek.”dedi. Savaş bize doğru döndü ve kesin sesiyle konuştu.

“beni hemen oraya götürün”dedi. Barlas kafa sallayıp odadan çıktı. Barlas geri döndüğünde ‘doktor izin verdi ‘deyince bizde giyinmesi için odadan çıktık.

Hastaneden çıkar çıkmaz yolumuz direk adliyeye gelmek olmuştu. Adliyeye gelince Pars ve Alişya’nın bir bankta beklediğini gördük. Bir süre sonra polisler Yudumu getirdiler. İçeriye girmeden hemen yanlarına koştuk.

“lütfen affet bizi, bizim bunu yapmamızın sebebi vardı. Özür dileriz”dedik Gece ile aynı anda. Önce güldü sonra cevap verdi.

“o sebeb ailenizi bulmaksa, şansınızı çoktan kaybettiniz. Ben sizin ailenizle tanıştım, hatta konuştum. Buraya çağırdım,heran burda olabilirler. Eğer bu işi savaşa bıraksaydım. Kalbi sıkışır, bu sefer hastaneye yetiştirseniz bile ölürdü. “dedi. Ne dedi o? Ailem, birazdan, buraya, gelecek? Şuan gülsem mi? Ağlasam mı bilmiyorum. Yudum nefes alıp konuşmaya devam etti.

“Gece, senin gerçek sandığın ailen öz ailenin düşmanı. Bu yüzden seni büyüten kadın baban öldü diyip intikamla büyüttü seni. Şuan senin anne dediğin kadın, mafya bir kadın. Sen hafızanı kaybettiğin için hiçbirşey hatırlamıyorsun ama hafızan yerine gelince herşeyi anlayacaksın”dedi. Gece şuan şaşkın bir suratla Yudum’a bakıyordu.

“Yudum? “Diye bağırdı uzaktan birisi. Bağıranlara baktığımızda 2 kadın ve 2 erkek vardı. Yoksa onlardan birisi benim ailem mi?

TOZLANMIŞ Kalpler - Tamamlandı-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu