~Kızlar Günü~

76 7 2
                                    

Uzun zaman sonra selamlar canlarım. Üzgünüm uzun zamandır bölüm atamadım. Arkadaşlarımla kurgu hakkında küçük bir kavga ettik ama yine barıştık. Sırf bu kurgu yüzünden kavga ettiğimiz için bölüm yazmak istemedim ama yeni bölüm istediğiniz için sizi kıramadım ve yazdım. Umarım beğenirsiniz iyi okumalar 💫

×××

Ezel’den

Sabah uyanınca yataktan kalktığım gibi aşağıya indim. Tahmin ettiğim gibi bizimkiler hala uyuyordu. Dün onları o kadar yorduk ki hala uyuyorlar gariblerim.

Mutfağa inip kahvaltı hazırlamaya başladım. Zeytini, peyniridir derken kızlar da uyanmış yanıma gelip bana yardım ediyorlardı.

“Kızlar bugün hep beraber biryerlere gidelim gezelim. Ben sıkılıyorum” diye isyan eden Geceye hak vermiştim.

“ yalnız bizimkiler bu yorgunlukla akşama kadar uyurlar” dedi Yudum.

“o zaman bizde üçümüz gezeriz. İlla erkeklerde mi olacak yanımız da “ dedim.

“aynen. Onlar hep yanımızda olacak diye bir şart yok “ dedi Gece.

“o zaman Kahvaltımızı ettikten sonra başlıyoruz eğlenceye “ dedim. İkiside sevinçle birbirine sarılırken ben de gülümsedim.

×××

Kahvaltımızı yapmış, bulaşıkları toplamış şimdi de bizimkilere not yazıyoruz. Notta aynen şunlar yazıyor.

Sevgili Şapşallar

Şuan mu notu yazıyoruz. Sonra bizi dışarlarda boşuna aramayın. Telefonlarımız da kapalı olacak aramayın lütfen. Çünkü biz bugün kızlar günü yapcaz. Yani bugünlük sizi ekiyoruz. Kendinize iyi bakın. ŞAPŞAL TAYFASI

Notu yazıp masanın üstüne bıraktık ve evden çıktık. Evden çıkmadan önce Barlas’ın arabasını ödünç almıştık. Ödünç almadık pardon kaçırdık. İşte bu be! Neyse. Arabayı ben kullanıyordum. Yanımda Gece, arkadaki koltukta ise Yudum vardı. Yol sessiz  bir şekilde devam ederken radyodan müzik açmaya karar verdik. Gece radyoyu açıp biraz kurcalamadan sonra bir şarkı seçip son ses açtı. Bizde şarkıya eşlik ettik.

Biraz zaman geçtikten sonra müziğin sesini kısıp konuştum.

“Canlarım biz arabayı aldık. İyi, hoş, güzelde biz şuan nereye gidiyoruz? “ Diye sordum. Çünkü yarım saattir arabayı yollarda turlatıyoruz.

“haklısın ezel,arabayı aldık ama nereye gideceğiz? “dedi Yudum. Arabayı sağa çektim ve nereye gideceğimizi düşünmeye başladık.

“BULDUM “ Diye bağıran Geceyle korkudan yerimde sıçramıştı. Baş parmağımı damağıma götürüp sahte bir kızgınlıkla konuştum.

“allah cezanı vermesin ne diyon gene? “dedim. Gece kaşları çattı ve konuştu.

“buldum diyom. Nereye gideceğimizi buldum” dedi.

“ee nereye gidiyoruz”dedi Yudum.

“gidince görürsünüz”dedi. Sonrada devam etti. “Ezel sana ben yön vereceğim sen o yönlere gireceksin tamam mı? “ diye sorduğunda kafamı salladım ve arabayı çalıştırdım.

×××

Arabayı durdurup geldiğimiz yere baktım. Sahil kenarıydı. Neden buraya geldiğimizi anlamamıştım. Hepimiz arabadan indik ve Gece’yi takip etmeye başladık. 10 dakika sonra bir Cafe ye gelmiştik. Cafe çok küçük ve şirin bir yerdi. Her taraf Deniz kabukları ile süslüydü. Aynı zamanda çok kalabalıktı.

TOZLANMIŞ Kalpler - Tamamlandı-Where stories live. Discover now