💕 Författarens ord 💕

33 2 0
                                    

För det första: tack alla som läst min berättelse. Ni gör mig sjukt glad. Tack för alla kommentarer jag fått fram tills nu. Ni förstår inte hur glad jag blir. Ni gör mina dagar. Minns fortfarande när jag fick min första kommentar. Jag log hela den dagen.

Den här berättelsen har varit väldigt viktig för mig. Eftersom det är den första längre berättelse jag avslutat. Kanske det bara är jag som förstår den här röriga berättelsen som är lite överallt och inte verkar ha en röd tråd. Jag har förmodligen missat en massa och glömt att avsluta en del grejer i den. Jag kommer läsa igenom den och fortsätta att redigera där det behövs.

Det jag tror jag försöker säga med den är att det spelar ingen roll var du är i världen för att jobbiga saker kommer alltid existera. Hemska saker kommer hända. För så länge två människor finns på jorden kommer konflikter hända. Något sånt sa min farmor. Men så länge vi håller ihop och har varandra kan vi klara allt. Johan tror inte att han har någon alls, men det visar sig att han har så många runt omkring sig som bryr sig.

Det ska du också veta. Folk runt omkring dig bryr sig utan att du kanske ser eller förstår det.

I fall ni tycker att den här berättelsen är "all over the place" så kan jag förstå det. Det känns som det bara är jag som kommer förstå den. Jag kan inte sluta tänka på den där intervjun där Tyler Joseph berättade om att hitta sitt syfte i livet. Han skapar något bara han förstår.

Så känner jag för mina berättelser. Jag skapar dem och det är bara mitt. Bara jag som förstår dem och ingen annan kan se på dem på samma sätt som jag. Det betyder sjukt mycket för mig. Så även om berättelserna är sjukt dåliga egentligen, så spelar det ingen roll. För det är jag som skrivit dem, jag förstår syftet och vad allt handlar om även om jag inte formulerar mig bra.

Även alla berättelser som aldrig blir nedskriva som bara finns i mitt huvud. Ingen kommer någonsin få läsa dem, bara jag. Det är någon magisk känsla över det, att ha något för sig själv som ingen annan kommer få höra om. Något som bara tillhör mig. Bara mitt eget huvud. Det är nog vad livet handlar om. Meningen med livet är att ge livet en mening, eller vad det nu var jag läste på nätet. Att man mår skit och inte kan se sin mening är för att man vill hitta sitt syfte med livet. Jag vet inte om jag hittat mitt ännu. Det söker jag fortfarande efter. Lång text, sorry för det. Var bara tvungen att berätta allt det här <3

Vad är bokens betydelse? Vad betyder bokens titel?
"Den som inget hade" är en bok/berättelse jag började skriva på 2008 för första gången som jag redan berättat. Jag tog sedan en paus från den i flera år. Vem är den här personen som inget hade? Johan är den som inget hade. Men i slutet visade sig att han hade allt. Han som trodde han var ensammast, men som faktiskt inte var det. Han hade ju allt.

Kommer det en fortsättning?
"Den som hade allt" som blir nästa titel. Vilket är fortsättningen som jag kommer skriva. Jag kommer inte börja skriva på den med en gång. Någon gång blir det. Andra berättelser jag skriver på kommer publiceras först. Så håll utkik ni som vill läsa fortsättningen.

💖 Tack ännu en gång för att ni läst 💖

Den som inget hade ✔Where stories live. Discover now