Bölüm 103

566 41 7
                                    


  Yeniden merhaba güzel insanlar. Aramıza yine zamanın ve yoğunluğun girdiğinin farkındayım. Çok çok özür diliyorum öncelikle. Her seferinde bir düzen oluştuğunda buradayım diyorum lakin hayat bildiğiniz üzere biz planlar yaparken başımıza gelenlerden ibaret. Elbette bunlarla kucaklaşmayı öğrendik ama işte🤷🏻‍♀️

 Bir süre nişan, düğün peşinden koşturduk açıkçası vakit bulduğumuz kısa bir 3 günlük de kafamızı dinlemiş bulunduk. Böylece şimdi ikiye böldüğüm bir geçiş bölümüyle karşınızdayım tekrar.

 Sevmeniz dileğiyle iyi okumalar tatlışlar, devamı da bu hafta içerisinde gelecek💕


Cumartesi 7.03

  Hayat hala öyle tuhaf geliyor ki bana. Gün doğuyor, gün batıyor her gün peşi sıra. Bazen öyle hızlı ki yakalayamıyorum ben. Bazense bitmesi için dualar ediyorum.

  En güzel yanı eskisi gibi öyle başı boş değil günlerim. Daha doğrusu hayatım.

  Başı boş dediysem de ruhum için söylüyorum bunu biliyorsunuz siz.

Sanki her gün yeniden doğuyormuş gibi hissediyorum. Bunu da biliyorsunuz.

  Hayatta insanın kendini işe yarar hissetmesi öyle güzel bir duygu ki. Günleri dolduruyorsun hiçbir şey yapmasan da. Sanırım tam olarak bunu yaşıyorum güzel insanlar. Şimdi yanımda uyuyan güzel kuzum elimi öyle sıkı sarmalamış ki sanki ben olmasam gücünü kaybedecekmiş gibi. Bu hissi onun dışında bana yaşatan tek bir kişi var.

  Eh o da babası! O iki çift mavi göz sanki ben dünyanın en değerlisiymişim gibi bakıyor bana.

  Düzeltiyorum bir tanesi babası yokken bakıyor daha çok. Ona da razıyım ama.

  Huzurluyum kısacası güzel dostlarım. Tüm bu uzatmalarımın çıkış noktası tamamen budur.

  Çok şükür her günüme ve her geceme. Öyle kusursuz bir hayatım yok buna rağmen hem de.

  Dertsiz tasasız oradan oraya uçuyor koşuyor değilim elbette. İnsanız. Çıktığımız kadar batıyor, ağladığımız kadar gülüyoruz. Hatta bazen öyle bir bitiyoruz ki buradan daha çıkamayız diyoruz. Ama ışık her zaman bir köşede bizi bekleyiveriyor işte.

  Bundan diyorum ya her günüme şükürler olsun diye.

  Tamam, uzatmayacağım daha fazla.

Herkese günaydınlar diliyorum tekrardan. En son sizinle bir doktor kontrolü öncesi buluşmuştuk hatırlarsanız. Şimdi ise dayımın evinde kızımla uyuduğumuz yataktan huzurumu paylaşıyorum sizlerle.

  Bahsi geçmişken biz o günü orada güzelce tamamladık. Minik bebeğim yaklaşık bir aylık.

Yaşasın!!

 Şimdilik sağlıkla büyüyormuş. Doktorun dediğine göre. Tabii kendi doktoruma görünmemde fayda olduğunu söylüyor en kısa zamanda. Bir önceki hamileliğimde küçük sıkıntılarım olduğu için geciktirmemem gerektiğini ısrarla kulağıma küpe ettiler. Annem de Asiye Hanım da.

 Bu yüzden öncelikle doktordan çıkar çıkmaz Tuğçe Hanım'ı tekrar aradım ben. Zaten randevu alırken şüphelerimden bahsetmiştim.

 Kendisine bugün doktora göründüğümü, buradaki doktorumun bana söylediklerini aynen ilettim.

 Şimdilik tek korkumuzun hamilelik değerlerim olduğundan sanırım size bahsedebilirim. Bir önceki hamileliğimin sorunlarını sizinle içli dışlı pek konuşmadık.

ZEYNAWhere stories live. Discover now