Cože?! Proč identitu?!

915 66 13
                                    



Měli jsme poprvné schůzi a dva Lusy s Lukem jsou dva experti na vyhledávání informací. Jsou to šílení machři. Specialisté na počítače, do teď je nikdo nechytil. Mají ujetý styl a to se mi líbí, všichni jsou to největší vrazy a šílenci. Slíbili, že do zítra zjistí kdo je tu největší pán podsvětí. Pak naše akce začne. My se Siou jsme se pak teleportovali domů. Najednou byl u mě Haiky a to co mi řekl, mě pořádně nadmíchlo!

 Najednou byl u mě Haiky a to co mi řekl, mě pořádně nadmíchlo!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Luke a Lucy

,,Počkej chvíli. Jak hodláš zaplatit?" Ušklíbne se. Položím mu na stůl chladicí box, ve kterém je několik ledvin. No možná jsem ty lidi co jsme dneska zabili trochu vykuchal... ,,Někdo z nich bude určitě dobrý dárce pro Henryho." Řeknu v klidu. Henry je Lukeho otec, pomohl nám všem dostat se z léčebny. Ale teď je nemocný a potřebuje transplantaci. Bohužel se ještě nenašel vhodný dárce, tak snad tu bude...

Musel jsem ven. A rozhodně sem se šel vyvztekat. Zlámal sem asi pět stromů a zničil několik šutrů.

,,Měl by si nás navštívit i jindy než za změnou identity." Uchechtne se Kate. ,,Někdy možná, ale teď už musím." Řeknu a jdu do auta.

Vrátil jsem se do domu a viděl jak ti čtyři šli ven. Viděl jsem z okna jak sází stromy a SaiKai jim pomáhá růst.

Nakonec jsem dorazil domů.

Viděl jsem auto a znovu se nasral. Takže jsem si šel vzít ruku a zalezl si do sklepa. Za stěnu k okovům. Nebudu ničit krví krásný prostor pro rodinu, když tu je koutek pro ty dva, kdyby nastala kritická situace. Než se naučí ovládat svou žízeň. Co kdyby se něco stalo, že?

Vystoupil jsem z auta a odnesl složku s doklady do ložnice ke svým věcem. Viděl jsem jak si ti čtyři hrajou na zahradě, ale nikde jsem neviděl Kjóa.

Dojedl jsem a uklidil po sobě. Pak jsem se přenesl tam kde jsme byli s Daikim.... Sem totiž nikdo jiný nemůže ani cizí démon.

Kde sakra je?! Šel jsem za těmi čtyřmi. ,,Neviděli jste někde Kjóa?" ,,Naposledy mlátil do všeho co viděl a nadával, pak odešel." Řekne Lou. Co mu zase přelítlo přes nos?!!

Jedinej kdo se ke mě dostal byl Haiky. Taky se se mnou začal mazlit. Prostě moje malé zlatíčko.

Tak jo jen klid, možná se šel jen někam projít nebo šel zařídit něco ohledně toho gangu, není absolutně žádná možnost, že by nás opustil... On není jako on, nikdy by nás neopustil.. ,,Stalo se něco?" Zeptá se Sia. ,,Ne nic vše je v pořádku." Řeknu a jdu do ložnice. Kde by mohl být? Mám o něj strach...

Dostanu žízeň. Tak vylezu a jdu si pro vodu. Hned, ale zmizím zpátky do pokoje.

Zdálo se mi, že něco slyším v kuchyni, ale když jsem tam přišel nikdo tam nebyl...

Zase sem si lehl a usl. Za půl hoďky jsem šel do sprchy. Ne v pokoji, tam není vana.

Nakonec jsem se zase vrátil do ložnice.

Napustil jsem vanu a lehl si do ní.

,,Kjó si tady?" Zeptám se, když si všimnu, že je koupelna zamčená.

Nic neřeknu, jelikož jsem usl.

Nakonec jsem vzal náhradní klíč a odemkl.

Voda mě krásně hřála a já jen relaxoval a spal.

,,Kjó vstávej." Řeknu, když k němu dojdu.

Otevřu oči a vymrštím se do sedu. Když ho uvidím zabolí mě u srdce. Tak vstanu vemu si osužku kolem pasu a mlčky jdu do ložnice.

Jdu za ním. ,,Děje se něco?"

„To by si měl vědět ty." Řeknu chladně a Haiky ho hlídá ať se nepřibližuje. Haiky byl ten co mi vše řekl i o té identitě.

,,Tak jo, řekneš mi laskavě co ti zas je? Narozdíl od tebe totiž neumím číst myšlenky."

„Jasně, chceš nás opustit a to ti ani nedojde, že to myslím vážně, že! Haiky mi vše řekl! I o těch papírech!"

,,Vážně si myslíš, že bych byl schopnej vás opustit? A hlavně tebe? Uvědomuješ si, že spolu máme rodinu? A uvědomuješ si vůbec, že tě miluju?! Podle toho jak se chováš ne. Ale jak chceš klidně odtud odejdu, když si myslíš, že mi na tobě nezáleží. Vlastně počkat.. Tohle je můj dům, takže jestli chceš náš vztah ukončit odejdi ty." Řeknu a jdu pro ty papíry. ,,A co se týče těch papíru."

Chytnu ho. „Tak proč ty si takový nevrlý od té doby, když si odjel? Proč změna identity? Já vím, že mě miluješ a já tě miluju jako jedinou věc na světě krom našich synů, Sii a jeho přítele. Haiky se nepočítá, je to už má součást. Vždyť víš cokoliv by ti chtělo ublížit, kdokoliv by ti vyhrožoval oddělal bych ho. Tak proč změna identity?" Už sem zněl zoufale a zničeně. Proč mi nechce říct kdo mu chce ublížit nebo proč mi to neřekl dřív?

,,Už jsem ti říkal, že odjíždím kvůli nové práci. Vždycky jsem nevrlý, když musím navštívit rodinu,  nevím jestli ti to došlo, ale s mým současným jménem by mě nikde nepřijali, obzvlášť ne ve věznici. Takže by sis se mnou mohl nejdřív v klidu promluvit místo toho, aby si hned uvěřil všemu co ti Haiky řekne."

Jen si povzdechu. Jsem pěknej idiot. „Promiň... Už příště počkám co mi řekneš.... Počkej ty máš i jinou rodinu? A proč by tě neměli vzít? Vždyť si ten nejúžasnější psycholog světa."

,,Věci na téma má rodina radši neřeš. A třeba proto, že jsem pomohl utéct 85 pacientům, hrál s nima ruletu, s 19 měl poměr, zabil několik doktorů a tak dále?"

I love psycho boyWhere stories live. Discover now