Po měsíci

547 44 2
                                    



Už uplynul zbytek měsíce. SaiKai šel do školky, vše jsme mu vysvětlili, takže sem na něj nemusel ani použít mou moc k uzamčení jeho schopností. Můj první syn Lou je s Renem šťastný a naštěstí už si dávaj pozor (víte co myslím). Sia na konec šla na rande s tou.... No ehm.... Kate.... Nevadí mi to, ale jestli si ji nastěhuje do domu tak nám asi brzo praskne..... Eh. No co bych dál řekl.... Jsem moc šťastný s Daikim. Miluju ho a chystám nyní pro něj překvapení.

Čas plynul a k mému překvapení to mezi náma pořád fungovalo. Byl to nezvyk, byl jsem zvyklí na krátkodobé vztahy, když nepočítám Rikyho... Ale to už je minulost. Kate se dál snaží o Siu a myslím, že už jsou minimálně kamarádky. Jestli spolu budou chodit a rozhodnou se spolu bydlet tak se asi nastěhujou ke Kate. V tomhle je Kate neúprosná. Odmítá opustit svůj domov na víc jak týden. Zajímalo by mě jestli má cenu v našem vztahu dál pokračovat... Nechápete mě špatně na Kjóovy mi záleží a miluju ho. Zase na druhou stranu je to démon, jak říkal Henry, démony je nutné zničit. Luke se ho už párkrát pokusil zabít, ale nevyšlo mu to, takže se na to vykašlal. Místo toho na mě pořád tlačí ať Kjóa požádám o ruku. Asi to udělám...

Tak chystám překvapení a můj pokusný zabiják (ani jeden pokus mu nevyšel XD) Luke mi pomáhá. Chci totiž Daikiho požádat o ruku. Sia zabaví tu tu Kate, kluci půjdu k nám do gangu i se SaiKaiem, samozřejmě Haiky jde hned za Saiem. Tak vše je hotovo, teď už jsem s autem před jeho prací. Čekám tu na něj pořád.

Dokončil jsem schůzku s mým pro dnešek posledním pacientem. Jo dostal jsem tu práci ve věznici což se hodí, když někoho z gangu zajali dostal jsem ho ven a v papírech pak zapsal, že je dána osoba mrtvá, Luke pak vždy zařídil novou identitu. Převlékl jsem se do normálního oblečení a nejistě si prohlédl onu krabičku. Dneska to udělám....

Stál jsem u auta a zapálil si. Prostě mám po letech nový zlozvyk. Jo táta si někdy bere děcka a už nás tolik neřeší a bratr? Ten šutr jsem zničil i s ním. Před domem mu budu muset zavázat oči a je super, že tu pracuje. Hodně nám pomáhám. Najednou ho uvidím. „Ahoj lásko." Odložím cigáro, políbím ho.

,,Ahoj zlato. Co jsem ti řekl o tom kouření?" Nemám rád když kouří.

Hned sem to zahodil. „Já vím... Omlouvám se." Opřu se o auto a stáhnu ho do polibku.

Zapojím se.

Po chvíli mu dojde vzduch. Tak se odtáhneme. Otevřu mu dveře a on nastoupí.

,,Stavíme se ještě na jednom místě jo?"

Jen se zamračím. „Dobře.... Ale musíme rychle... Něco pro tebe doma mám víš..." Kousnu se do rtu. Pak hned napíšu Lukovi ať chvilku počká.

,,Dobře "

Vyjeli jsme. „Tak naviguj kam."

,,Tady doleva " Navigoval jsem ho celou cestu až jsme nakonec dorazili na místo. ,,Zastav a pojď se mnou "

„Lásko, jen si to vyzvedni a pojď a jinak mám dojem, že nám to zboří dům..." Snad to zabere. Pohladím ho po stehně.

,,Dům počká teď pojď."

Začal jsem mačkat krabičku v kalhotech. Co mám dělat?! „Lásko..." Hladím ho dál po stehně.

,,Pojď." Řeknu a vylezu z auta. Proč jednou nemůže udělat to co chci já?

I love psycho boyKde žijí příběhy. Začni objevovat