Jednání

985 67 8
                                    



Obejmu ho kolem pasu a odvedu je oba do kuchyně. Daiki ho dá do sedátka. Já mu podám přesnídávku a zbytku namažu chleby.

Začnu malého krmit přesnídávkou a čekám až dorazí zbytek.

Zbytek sem dorazil krom Sii. Ta vše už chystala.

Nakonec jsme vyrazili ke Kate.

Před domem sem ho chytl a přenesl k nám do úkrytu. SaiKai se docela dobře bavil.

Takže tady má základnu jo?

„Jo, jenže máš smůlu, to ti zablokuju v mysli, kdyby náhodou ti ji někdo prohledával nebo tě zmanipuloval, tak aby si to nemohl říci ani sem nikoho dovést. Udělal sem to všem tady."

,,Uvědomuješ si, že neznám ani cestu jak se sem dostat?"

„Vím, ale jelikož pojedeme autem tak to vědět budeš." Usměju se. Když ho políbím přijde Sia s LxL.

,,A ty víš kde je nejdeš?"

„Ano, díky LxL. Jinak Tahle je Lucy a Luke internetový sourozenci. Nejznámější nejnebezpečnějších internetových heckerů a informátorů světa."

Jen přikývnu.

„To je váš partner tak němej s tím děckem, nebo se Vás taky bojí šéfe?" Ano Lucy je trochu drzá. Zamračil jsem se na ni až se rozklepala, ale Daiki jí řekl něco dřív.

,,A tohle je tvůj partner, že se k němu tak máš?" Nadzvednu obočí a sleduju její reakci. Je jasný, že mezi nima něco je.

Trošku se zasměju. Je jasný, že u nich kamarádství a následné hrané sourozenectví přerostlo. Luke ji objal. „Tak jdeme." Zavelím a nasedáme do auta.

Cestě se moc nevěnuju a místo toho si píšu s Kate.

S malým si hrála Lucy se Siou, Luke řídil a já si držel na klíně mé zlatíčko.

Po nějaké době dorazíme na místo.

Mě se tam taaak nechce.

Vystoupíme z auta. ,,Děje se něco?"

„Nic, jen jestli se něco pokazí, hned vás Sia veme pryč jasné?" Fakt mám o ně strach.

,,Tebe taky."

„Ne, já se od tam tuď dostanu sám a postarám se o to." Políbím ho na tvář.

,,Jestli někomu z nich ublížíš zabiju tě."

„Tohle jsem neřekl, tak jo jdeme ať to máme za sebou." Chytnu ho kolem boků, vzal si černé brýle. Hodili si k mému šílenému stylu. Sme všichni šílení, tak co.

Napsala mi Kate, že jdeme do Henryho kanceláře.

LxL šli za námi. Sia zaklepala na jejich dveře nebo co to bylo. „Jsme tady podle domluvy! Tak co bude!" Jde vidět, že se nudí. Tak si začala hrát a nožem.

Došli jsme až do Henryho kanceláře. Cestou jsme nechali Rayena, aby zatím ohlídal prcka.

Ač nerad sem Sie řekl, ať tam je s ním, ale Daiki mě vraždil pohledem... Tak sem tam nechal Haikyho. Okamžitě se SaiKia na něj vrhnul a udělal si z něj postýlku. My pak vstoupili do kanceláře.

Přivítal jsem se s Kate i Lukem zatímco na ostatní lidi v místnosti jsem jen slabě kývl a následně si sedl na gauč.

Stál jsem ta s ostatníma krom Daikiho, který se přivítal, já si hlídal myšlenky, jestli něco neplánují. I když sem řekl a chválil je za to co dělají, tak i tak nikomu nevěřím. LxL si mi stoupli po levém boku a Sia po pravici.

,,Posaďte se." Pobídne je Kate.

Sednu si do křesla, Sia si sedna na jeho opěradlo a LxL si stoupnou za nás. „Tak, k našemu jednání." Řeknu ledovým hlasem. Nemám k nim důvěru a Daiki ví, že v tomhle jsem neoblomný.

,,Ovšem, co přesně požadujete?" -L

„Tak za prvé jdeme vám nabídnou jistou nabídku a taky varovat. Ale nejdřív, proč jste tu chtěli mé internetové sourozence."

,,To není podstatné. Podstatná je vaše nabídka." -L

„Ale nás to zajímá a věřte, jinak by se náš šéfík neptal." Zavrněla nepřátelsky Lucy.

,,Myslím, že prvořadé je vyřešit onu nabídku"-L

„Takhle se dámám neodpovídá." Řekne Luke. „LxL klid, pokud nám to řeknou po tom co dořešíme nabídku, tak můžeme začít. Co vy na to?" Podívám se na jejich šéfa.

,,Ovšem."-L

LxL se vražedně zamračí. „Takže, chci vám nabídnout, jestli nechcete pracovat pod námi. Byli by jste naše informátorská skupina, měli by jste více prostředků a spadali by jste pod tyhle dva. Jinak by jste si vedli gang sami a to varování...." Sia pochopila a začala mluvit. „Naši LxL zjistili, že po vás jde největší gang co ovládá pod světí. Kdyby jste se k nám přidali, znamenalo by to i vaši ochranu a zlikvidování gangu co vás ohrožuje, jako další nevinné lidi."

,,Vaši nabídku si promyslím s naším šéfem. Zatím si udělejte pohodlí. Kate postarej se o naše hosty." Řekne Luke a odejde.

I love psycho boyOnde histórias criam vida. Descubra agora