Ehm co se děje?

931 64 7
                                    





Jen si povzdechnu. Ví to moc dobře.

Zavolám Kate. "Wow seš pryč hodinu a už voláš to je rekord." -K ,,Teď není čas na legraci Kate." "Bože ty máš zas náladu. Co ti ten tvůj udělal tentokrát?"-K ,,Co? Ty tvoje myšlenkový pochody někdy fakt nechápu. Je tam Luke?" "No ten před chvílí odjel do nemocnice.."-K ,,Cože?!" Co mu proboha kdo udělal?! Jestli zjistím, že v tom má prsty Kjó bude mít se sexem útrum.

Zavolali mi, že už to mají a mají tu problém. Někdo po nějakém Lukovi, který převzal gang, který dodává informace a nové identity. „Hned tam jsem." Jdu za ním. „Zlato, musím jít, chci se domluvit s jedním gangem informátorů a dodavatelů identit. Chtěl bych je mít pod sebou, ti mí dva šílení experti je velice vychvalujou a nelíbí se mi, že někdo po nich jde, prej v tomhle ohledu jsou top." Políbím ho. „Pa." Jdu ven. „Sio jdeme." Hned ke mě přiběhla. Byla ve své pravé podobě jako já krom rohů, ocasů a křídel. Teleportovali jsme se do naší centrály.

Moc jsem ho nevnímal, v hlavě mi běhali myšlenky na to, že se Lukemu něco stalo. "No Henryho stav se zhoršil, tak tam šel přinést ty ledviny, aby zjistil jestli někdo není vhodný dárce."-K ,,A Luke je v pohodě?" "No je trochu na nervy, ale jinak je v pohodě proč?" -K Sakra neměl bych ji říkat to o Kjóovy... ,,Jen tak. Měl jsem divný pocit, že se mu něco stalo." "Neboj je v pohodě, ale možná by mu pomohlo, kdyby si zase přijel. Má tě rád.. A já taky.."-K ,,Však já vás mám taky rád, oba, hlavně na sebe dávejte pozor dobře?" "Dylene si v pohodě?" -K ,,Jo jasně tak ahoj."

Přenesli jsme se do mé kanceláře a hned se vydali z mími počítačovími experty. Popravdě všichni ví, že jsem démon a pokud budou mě věrní budou taky démoni jako Sia, ale svázaný se mnou. Jestli zradí, tak ví, že je po nich. „Tak co?" Lucy s Lukem se na mě otočí. „Víme, kdo po nich jde, to je šance jak je získat pod sebe!" -LxL To znělo úžasně. „A vy by jste je měli pod sebou, ale nejdřív kdo po nich jde?" Sia si sedne vedle na stolek. „Je to boss všech gangů, vadí jim, že všechny informují. Oni jsou vlastně něco jako Švýcarsko, ale v jiném podáním, jenže to se nelíbí Ďáblům podsvětí jak se nazývají." - LxL Zamyslím se. „Napište jejich šéfovi, že pan Aristo se s nimi chce potkat a o něčem promluvit. O menší nabídce." Oni dva se spiklenecky usmějou. Každý je zná, maj specifický způsob komunikace, jak jsem zjistil. Přezdívají jim internetový sourozenci, ale je mi jasný, že je mezi nimi něco víc.

"Počkej nechceš přijet? Mohli by jsme si zase něco zahrát nebo si jen tak popovídat." -K ,,Fajn, ale budu muset vzít i děti..." Řeknu nakonec smířeně. "To je úžasné tak prijeď." -K Ukončili jsme hovor a já napsal Kjóovy zprávu, že jedu i s dětmi a Renem někoho navštívit. Potom jsme jeli ke Kate.

Hned po zprávě zavolal. „Lásko kam jedete?" Ještě jsme u LxL ( Dal jsem jim přezdívku).

,,Jen na návštěvu."

„A kam? Mohl bych za tebou dorazit. Rád bych poznal s kým se přátelíš." Usměju se přitom.

No tak to asi ne zlato, nechci abys je zabil. ,,To neřeš."

„Lásko.... Oki jak chceš... No nic, já půjdu varovat ten informátorskej gang. Velice se mi líbí jejich práce a chtěl bych je mít pod sebou. Navíc se snaží pomáhat ostatním. První gang co  mě tak okouzli a i moje internetové sourozence okouzlili. Tak ti dám pak vědět, jak to dopadlo. Pa a dej pozor."

,,Počkat.. Jaký gang?" Nemyslí snad ten co myslím, že ne? To by bylo hodně divný.. Na druhou stranu by to znamenalo, že je nezabije...

„O tom, co sem ti říkal prvně. Proklepl jsem si tam všechny lidi krom jednoho, o něm nemají žádné informace. Jméno bylo.... Dylen... Myslím..." Zamyslím se.

Zarazím se. ,,Tys mi o něčem takovém říkal?" Já myslel, že mě jako člena nenapsali...

„Ano lásko, ale zrovna si s někým volal.... No nic lásko. Užijte si to."

,,Ne počkej, řekni mi to znova."

„Potom, ju?"

,,Teď."

I love psycho boyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora