Değişim - Bölüm 1

4.4K 251 274
                                    

Kış.

Fazlaca kar sürüklendi ve düzensiz bir şekilde çorak toprağa düştü. Ortasında tuhaf bir taş kanyon parçası olan sadece on bin kilometre boş alan vardı. Kanyon vadisi mavi ışık saçıyordu. Bu ışık bazen saklanıyordu ve bazen geceleri hayaletlerin ve kötü yaratıkların yanılsamasına neden olarak kalbini soğuk hissettiriyordu.

Işığa yaklaştıkça, aslında ışığın son derece karmaşık bir resim dizisi olduğunu fark edince şaşırdım. Geniş mühür, uzun ve dar vadinin tamamını kapladı. Vadinin ortasında büyük mührün gözü vardı. Mührün gözünde kırmızı kıyafetli adam kilitliydi.

Adamın, uzun siyah saçları, soğuk yüzünde kırmızı bir lotus işareti vardı. Ancak gözleri bilinçsizmiş gibi kapalıydı, adamın saçının ucuna kar tanesi düştüğünde yavaşça gözlerini açtı. Bir aleve benzeyen göz bebekleri derin ve sakindi.  Cehennemin alevleri gibi, içlerinde bulunan çeşitli duyguları görmenin imkansız olduğu noktaya kadar.

Tüy gibi kar taneleri, adamın vücuduna birer birer yığıldı. Ne kadar zaman geçtiği bilinmez. Metal zincirlerle zincirlenmiş adam başını hafifçe kaldırarak puslu gökyüzüne baktı. Bir süre sonra, zayıf dudakları hafifçe açıldı ve ağzından bir cümle çıktı: "Shen Feixiao, seni piç... Harika büyükbaba."

(Çn: Yazarın henüz adını bilmemizi istemediğini düşünüyorum. Ayrıca Çin'de kıdemliliğe çok inanıyorlar, bu yüzden amcan veya büyükbaban olsalar bile senden üstün olduklarına inanıyorlar. Kendilerine amcan ya da büyükbaban diyerek seni küçümsemek isterler.)

                                                ~❦~

Qin Kaiyi bir light novel yazarıydı.

(Çn: Light novel, internetten parça parça yayınlanan roman demek.)

Çeşitli altın parmaklar ve çeşitli boss cinayetleri içeren en normal şekilde efsun yükseltme konulu light noveli. Yazısı çok iyi ya da çok kötü olarak görülmedi. Aynı zamanda çok gelenekseldi. Geliri, zar zor geçinmeye yetiyordu.

Bugün onun üçüncü novelindeki son boss yok edilmişti. Novelin adı《 Farklı Dünyanın Efsun Rekoru 》idi... Yoldan geçen birinin yazdığı seviyede bir isim ve tema... Okurken kesinlikle çok havalı bir his veriyordu ve hemen ardından havalılık duygusunu unutturuyordu, bu çok standart bir sonuçtu.

Noveldeki aşk ve diğer duygular çok ilkeldi. Normal bir çocuğun nasıl altın parmağı açtığıyla, nasıl level atladığıyla ve nasıl dünya köpek kanı hikayesinin zirvesinde durduğuyla ilgili bir romandı.

(Altın parmak: Şanslı olmak.
Köpek kanı: İnanılmaz derecede klişe bir çizgide olmak.)

Ve Bugün, Qin Kaiyi çok önemli bir bossun ölümünü yazacaktı —— Roman kahramanı Shen Feixiao'nun kıdemli savaş kardeşi Qin Shi.

Qin Kaiyi, normal biri gözünden bakarsa, Qin Shi'yi çok seviyordu çünkü bu karakter yaşadıkları yüzünden anormaldi.

Doğduğundan beri, Qin Shi'nin yetenekleri Shen Feixiao'dan çok daha iyiydi. Shen Feixiao'dan daha çok sevildiği ve şımartıldığı gerçeğine güvenerek, Shen Feixiao'ya çok zorbalık etti. Onun anormalliği daha küçükken başladı. Shen Feixiao her türlü yükü, ıstırabı ve aşağılamayı taşıyordu ve sonunda kahramanın halesini açtı ve eşsiz bir hile yaptı. Sonra onları şaşırttı ve Qin Shi'nin her zaman sevdiği Liu LingEr adlı küçük kız kardeşine WangBa gazı kullandı. Onu sayısız cariyelerinden birine dönüştürdü.

(WangBa gazı, birini kendine aşık etmek için kullandığın zehir türü bir şey.)

Qin Shi, bu yüzden, kıskandı ve kin güttü. O, zaman zaman Shen Feixiao'ya komplolar düzenledi, Shen Feixiao'yu öldürmek için bir sürü şeye başvurdu ama tabii ki başaramadı... Bir kötü gibi...  Ana amacı, kahramanın seviye atlamasına yardımcı olacak bir atlama taşı olmaktı. Kahramandan gerçekten kurtulmuş olsaydı, okuyucular tarafından taşlanarak öldürülmez miydi? Bundan sonraki Qin Shi'nin çok sefil olmasının nedeni buydu.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now