Parçalanmış Cam Kalp - Bölüm 34

498 115 46
                                    

Sonra Qin Kaiyi hiç tereddüt etmeden yukarı çıktı ve düştü, sonra öldü ve kitap bitti - bu imkansızdı.

Gerçek şu ki, Qin Kaiyi aslında büyülü idi ve Yağmurda Islatılmış Çan'ın yerleştirildiği yüksek platforma kadar gitmişti!! Sadece Tang Shayun şaşkın değildi, Zi Yangpei bile şaşkınlıkla doluydu.

"Aiyah, nasıl sinirlenebildim?" Havada süzülen Yağmurla Islatılmış Çanı almak için uzanırken Qin Kaiyi'nin yüzsüz yüzü kızardı: "Aslında bu kitabın kahramanı ben miyim ..."

"..." Zi Yangpei.

"..." Shen Feixiao.

"..." Tang Shayun.

Herkes oybirliğiyle Qin Kaiyi'nin narsisizmine aşağılayıcı bir ifade gösterdi ...

"Şimdi anladığına göre geri dön." Zi Yangpei, Qin Kaiyi'nin Yağmurda Islatılmış Çan'ı bu kadar kolay almasını beklemiyordu. Hafifçe kaşlarını çattı ve sonra, "Sana oyun oynamamanı tavsiye ederim." dedi.

"... çok düşünüyorsun." Qin Kaiyi yüksek platformda durdu ve Zi Yangpei'ye baktı. Şüphesiz, Yağmurla Islatılmış Çanı aldığı anda, Zi Yangpei'nin tavrı hafifçe değişti.

"Orijinal hikaye böyle gelişmedi ah." Tang Shayun hala aptalca yerde oturuyordu, patlayan olay örgüsünden şoke olmuş gibi görünüyordu. Uzaktan Qin Kaiyi'ye baktı ve aniden ifadesi büyük ölçüde değişti. Qin Kaiyi'yi işaret ederek bağırdı, "Gerçekten reenkarne mi oldun? Kimsin? Ne yaptın??"

Qin Kaiyi, Tang Shayun'un şiddetli tepkisine baktı ve çaresizdi. Tang Shayun'a bu kitabın yazarı olduğunu söyleyemezdi ama olay örgüsü çok değişti. Romana göre geliştiyse, büyük ölçekli bir dövüş sahnesi olmalı ve Shen Feixiao, Yağmurda Islatılmış Çanı, samur ve Tang Shayun'un yardımıyla yüksek platforma çıkaracak ve ardından kovalamacadan güvenle kaçacaktı. Ve gizli diyarı terk edecekti. Ama kelebek etkisi korkunçtu. Qin Kaiyi'nin Shen Feixiao'nun Hazine Köşkü'ne önceden girmesine neden olduğundan bahsetmiyordu bile, Tang Shayun'un Lingshan Sekti öğrencilerini yok etmesi sonraki gelişmeyi de büyük ölçüde etkiledi.

Böylece kavga bitti, samur gitmişti, Tang Shayun aptalca orada oturuyordu ve Qin Kaiyi açıklanamaz bir şekilde Yağmurda Islatılmış Çan'a ilk ulaşan oldu. Bu, yazar olmanın bir faydası mıydı? Qin Kaiyi, Yağmurda Islatılmış Çan'ı aldığında kendi kendine mırıldandı. Yağmurda Islatılmış Çanı kendi iradesiyle almadı. Bu dünyadaki her şeyin onun için pek bir değeri yoktu. Shen Feixiao'yu doğru yolda tutmak ve eve erken gitmek için ayrılmak onun gerçek hedefiydi.

"Oğlunun burada bu şekilde ölmesini istemiyorsan, çabuk geri gel." Zi Yangpei'nin ifadesi çok kayıtsızdı ve her zamanki gülümsemesini göremiyordu. Shen Feixiao'yu yanına alıp boynunu tutmakta tereddüt etmedi: "Şaka yapmadığımı biliyorsun."

"Yapma ..." Qin Kaiyi bir şey söylemek üzereydi, bilgi denizinde orijinal olarak kayıp olan Yan Gu'nun sesini duyduğunda, "Oraya gitme!! Yağmurda Islatılmış Çan, Zi Yangpei tarafından alınamaz, eğer alırsa yapacağı ilk şey hepinizi öldürmek olacaktır!"

"Ne yapmalıyım, Shen Feixiao'yu öldürmesine izin veremem!" Qin Kaiyi, kalbinde Zi Yangpei'nin iyi bir insan olmadığını biliyordu, ama artık Shen Feixiao'nun elinde olduğundan, Qin Kaiyi çaresizdi.

"Neden olmasın? Kuruluş dönemindeki bir Taocu değil mi, Yağmurda Islatılmış Çan'ın var, neden onun için kendi hayatınla ödeme yapasın?" Yan Gu, Qin Kaiyi'nin düşünce süreçlerini açıkça anlayamadı ve onu ikna etmek için hiçbir çaba sarf etmedi: "Yağmurla Islatılmış Çana sahipsin, Çekirdek Oluşum dönemindeki uygulayıcılar bile zorlanacak. Neden bu yaşlı canavar Zi Yangpei ile uğraşmaya çalışıyorsun?"

A Smile From The Villain [BL]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin