Yoldan Geçen Kişi - Bölüm 5

859 171 61
                                    


Shen Feixiao'nun tüm vücudu ağrıyordu. Üstüne sadece ince bir pamuk tabakası serilmiş taş yatağa uzanırken, tüm bedeni donarak ölecekmiş gibi hissetti. Bahar olmasına rağmen, Shen Feixiao en ufak bir sıcaklık hissetmiyordu. Liu LingEr ve Qin Shi'nin ayrılışını izlerken, burada ölüp ölmeyeceğini merak etti.

Ölür müydü? Shen Feixiao'nun kafası tamamen sersemlemişti. İnsanları kendisi gibi yapma konusunda kötü olduğunu biliyordu ama insanlara kendisini nasıl sevdireceğini bilmiyordu. Annesi erken ölmüştü. Babası ona bir parça bile eğitim vermemişti. Esasen ona nasıl konuşulacağını öğretecek kimse yoktu.

Yaraları nedeniyle ateşi yükselen Shen Feixiao nihayet dayanamadı ve ağlamaya başladı. Yatağında, incinmiş vahşi bir hayvan gibi minik bir topun içine kıvrıldı ve kalbindeki çaresizliği açığa çıkarmak için bileğini sertçe ısırdı.

Yanlışlıkla, bulduğu samur kollarında sıcak bir şekilde yattı ve ara sıra onu rahatlatır gibi Shen Feixiao'nun yüzünü yaladı. Bu koşullar altında Qin Kaiyi bir büyü mırıldandı ve doğrudan eve girdi. Tabii ki, odaya giren kişi, elbiselerini değiştirmeyi unutmadı ve yüzüne sis büyüsü koydu, böylece insanlar onun görünüşünü net olarak göremeyecekti.

"Kimsin?" Evine yeni giren kişiden çok korkan Shen Feixiao, büyük bir çabayla kendini oturma pozisyonuna aldı.

"......" Qin Kaiyi, çok fazla konuşmanın kesinlikle başarısızlığa yol açacağına inandı ve Shen Feixiao'nun sorusuna cevap vermedi. Bunun yerine ilacı çıkardı.

"Ne yapmak istiyorsun?" Bu çocuğun, Shen Feixiao'nun travma geçirdiği açıktı. Qin Kaiyi'yi izlerken yüzü bembeyaz parladı. Sakinmiş gibi davranması hem acınası hem de sevimliydi.

"İç." Qin Kaiyi ağzından tek bir kelime çıktı. Doğrudan Shen Feixiao'ya birkaç küçük şişe fırlattı: "İlaç."

"......" Shen Feixiao'nun kaşları çatıldı, belli ki Qin Kaiyi'nin sözlerine güvenmiyordu.

"Sana zarar vermek için herhangi bir sebebim var mı?" Dönüşümden sonraki sesi biraz rahatsız ediciydi. Qin Kaiyi'nin ses tonu pek yumuşak değildi.

"Bana neden yardım ediyorsun?" Shen Feixiao, gerçekten vermeye değer bir şeyi olmadığını düşünerek dişlerini gıcırdattı.

"Samurun başkaları tarafından görülmesine izin verme. Qin Shi'nin evinden kaçtı." Shen Feixiao'nun sorusuna cevap vermedi. Qin Kaiyi devam etti: "Başkaları tarafından geri alınmasını istemiyorsan, onu iyi sakla."

"......" Shen Feixiao, karşısındaki kişinin soruyu cevaplamayacağını ve sadece dudaklarını sıkıca büzebileceğini biliyordu.

"Bugün yaşadığın zorluk gelecekte kesinlikle iyi bir servet getirecek." Shen Feixiao'yu nasıl rahatlatacağını bilmiyordu. Qin Kaiyi sadece iç çekebilir, bu tek cümleyi söyleyebilir ve sonra gidebilirdi. Shidi, shixiong sadece buraya kadar yardım edebilirdi!

Shen Feixiao, Qin Kaiyi'nin geride bıraktığı birkaç şişeye bakmadan önce yanındaki samur parmağını hafifçe yalayana kadar, Qin Kaiyi'nin bir heykel gibi kaybolduğu yere baktı. Mürekkep gibi siyah gözleri derin, gizli duyguları barındırıyordu. Gerçekte ne düşündüğü bilinmiyordu.

Öte yandan, Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun yaşam alanından ayrıldıktan sonra, yapması gerekenlerle meşgul oldu. Shen Feixiao, Ruh Dağı sektine girdiğinde 12 yaşındaydı. Qin Kaiyi şu anda 21 yaşındaydı. Ruh Dağı sektine Shen Feixiao'dan dokuz yıl önce girmişti. Buna ek olarak, içeri girer girmez olağanüstü yeteneğini kullanarak ateş ve toprak ikiz ruhani kökü kullanarak sekt başkanının baş öğrencisi olmuştu.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now