Bölüm 42

476 110 80
                                    

Adından da anlaşılacağı gibi, Hehuan Sekti ciddi bir sekt değildi*. Tüm kültür romanları gibi, Qin Kaiyi'nin romanı da güzelliği kurtaran kahraman gibi köpek kanlı olayları içeriyordu. Kaplan gövdeli kahramanın kadın başrolü şehvetli hırsızın ellerinden aldığı bir şey, kadın başrolün sahip olduğu bir şey □ ve eğer onu kurtarmazsa ölecek ... o zaman herkes daha önce sık sık duyduktan ve ayrıntılı olarak tekrarlayabildiğinde olan şey. Ve bu olayların sorunsuz yürümesini sağlayan başlatıcı olarak, mucizevi Hehuan Sekti'nden söz edilmelidir.

( Hehuan = birlikte mutlulukla sevişmek için bir örtmecedir.)

Hehuan Sektinde müritlerin seçilmesinin tek bir şart vardı, yani iyi görünmek. Ne kadar yetenekli olursanız olun, mizacınız ne olursa olsun, güzel bir yüzünüz olduğu sürece, Hehuan Sekti tarafından karşılanacaksınız. Bu doğruydu, Hehuan Sekti'nin kafası tam olarak aşk için çabalıyordu, bu tek meseleydi. Güzelliğe sahip olmak, bunu başarmayı daha kolay hale getiriyordu.

Hehuan Sekti'nin kurucusu Wei He, yüzlerce yıl boyunca Hehuan Sekti'nin müritlerinin eşsiz bir kibirle uygulama yapması için gizli bir uygulama yarattı. Bu gizli yöntemin büyüsü, sevişirken birinin diğerinin vücudundaki gücü emebilmesiydi. Bu aynı zamanda ekimi artırabilir ve görünümü daha güzel hale getirebilirdi. Gerçekten evde kalmak, seyahat etmek, insanları öldürmek, ateş yakmak ve evlere girmek için yanınızda getirmeniz gereken bir şey.

( "Bu ürünü seyahate çıktığınızda satın almalısınız!" Gibi şakayla satış konuşmasını kullanıyor)

Hehuan Sekti'nin şu anki statüsü tam da bu gizemli uygulamadan kaynaklanıyordu ve diğer çarpık yolların aksine, insanlar tarafından hiç de görmezden gelinmedi.

Qin Kaiyi, sadece bir seyirci olsaydı, bu sekte karşı bir sevgi-nefret duygusu yaşayacağını düşünüyordu. Ne de olsa, bir sürü güzellikler içeriyordu, bu yüzden nefret etmekte isteksizdi, ama çok yazıkki - Qin Kaiyi şu anda seyirci değildi; iffetini yitirmek üzere olan acınası bir kahramandı.

Beynini kıracak kadar düşündükten sonra, ona neden böyle bir şeyin olduğunu anlayamadı. Qin Kaiyi gerçekten gülmesi mi yoksa ağlaması mı gerektiğini bilmiyordu. Üzerinde oturan ve utangaç bir suratı olan adama baktı ve zayıf bir şekilde iç çekti: "Ağabey diyorum, ben bir adamım. Hata yapmadığına emin misin?" - Romanda Hehuan Sekti'nin kadınları sadece takviye olarak aldığını söyleyen bir açıklama olmamasına rağmen, erkekleri seçmiş olsalar bile, bu tür şeyleri yapmak için yine de daha güzel bir kız kardeşe geçmeleri gerekmez miydi???

"Hata yok ah." Başını Qin Kaiyi'nin boynuna gömdü ve derin bir nefes aldı. Adamın güzel şeftali çiçeği gözleri memnuniyetle doluydu: "Çok güzel kokuyorsun, nasıl hata yapabilirim?"

Koku? Hangi koku? Qin Kaiyi'nin bu kelimeyi duyduğunda ifadesi yarı karardı. Sıkıca bağlanmış ellerini dikkatle hareket ettirdi ve gıcırdayan dişlerinin arasından şöyle dedi: "Sen neden bahsediyorsun?"

"Tesadüfen dışarı çıkıp etrafta dolaşırken, doğal bir şeytani vücuda çarpabilirim." Adam memnuniyetle Qin Kaiyi'ye baktı: "Gerçekten çok şanslıyım."

Gerçekten çok şanssızım!!!! Qin Kaiyi kalbinde kükredi. O adamın güvenilmez olması Yan Gu olmasaydı, böyle bir şeyle nasıl tekrar karşılaşabilirdi ki, iffeti kısa sürede bu kadar açıklanamaz bir şekilde kaybolurdu!!

"Korkma, çok nazik olacağım." Adam, Qin Kaiyi'nin ölümü dileyecek kadar acı çekmesine neden olan ifadesine baktı ve gülümsedi, "Başkaları üstlerine geçmem için bana yalvarsa bile, yine de aynı fikirde değilim."

... Öyleyse hızlı bir şekilde bir başkasına gidin. Qin Kaiyi'nin bütün yüzü uyuşmuştu; şimdi söylediklerinin faydası olmadığını biliyordu. Böylece sadece biraz enerji tasarrufu yapacak ve kaçmak için bir fırsat olup olmadığına bakacaktı ...

A Smile From The Villain [BL]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora