Yemek - Bölüm 22

535 134 27
                                    

Konuşmalarından sonra Qin Kaiyi ve Shen Feixiao sessizce ve kıpırdamadan durdular. Yağmurun acele sesleri tüm mağarayı alışılmadık derecede huzurlu hissettirdi.

Qin Kaiyi, mağaranın dışındaki damlacıkların perdelerini dalgınlıkla gözlemleyerek ateşin yanına oturdu. Rahatlamış vücudu yorgunluktan biraz uykulu hale geldi. Biraz uyanmayı düşünerek elini şakağına bastırdı. Bakışlarını Shen Feixiao'ya çevirmek için çevresel görüşünü kullanarak, yanındaki kişinin gerçekten uyuyakaldığını gördü.

Kolay değil, hiç de kolay değil... Önündeki bu sahne uyku dürtüsünü tamamen ortadan kaldırdı. Qin Kaiyi, Shen Feixiao'ya büyülenmiş bir şekilde baktı, onu desteklemeye devam ederken zaman zaman başının eğildiğini izledi. Qin Kaiyi, ruh halinin açıklanamaz bir şekilde canlandığını hissetti.

Qin Kaiyi konuşmadı, ancak kamp ateşine odun ekledi. Shen Feixiao'nun davranışı 12 yaşındaki bir çocuğun davranışına çok benzemiyordu. Bir çocuk yaralandığında veya yorulduğunda onun içindeki benzerliğinin gölgesini ancak görebiliyordu. Qin Kaiyi Shen Feixiao'yu ağır bir şekilde dövdükten sonraki tepkisini hatırlamaktan kendini alıkoyamadı. Alçak bir iç çekti, Shen Feixiao'nun duvara yaslanıp gözlerini kısarak sonunda uykuya daldığını gördü.

"Gerçekten sevimli değil." Qin Kaiyi kısık bir sesle kendi kendine mırıldanarak, Shen Feixiao'nun bedenini örtmeden önce, saklama çemberinden birkaç kıyafet çıkardı. Shen Feixiao'nun kollarında uyuyan patlıcan, Qin Kaiyi oraya giderken gözlerini kıstı ve sonra gözlerini açıp Qin Kaiyi'ye baktı. Qin Kaiyi'nin kötü niyetli olmadığını öğrendikten sonra gözlerini kapattı ve uyumaya devam etti. Bu gerçekten de ölümsüz bir canavardı. Qin Kaiyi, ruh canavarının bir polis köpeği olarak nitelendirilebileceğini düşünerek, kendi dikkatini çekti ve arttırdı.

Shen Feixiao üstüne giysiler örtülünce kaşlarını çattı ama çabucak gevşedi. Gizli diyara girdikten sonra hiç duraksamadan gergindi. Üzerine yağmur yağdıktan ve sonunda bir şeyler yedikten sonra, gücü ve bedeni bir şekilde daha fazla dayanamayacaktı. Aniden karşısına çıkan gizemli adama şüpheciliğini dile getirmesine rağmen, yeterince iyi bir sonuca vardı ... bu kişi ona zarar vermezdi.

Diğerinin onu oyuncak olarak görmesi veya başka niyetleri olması önemli değildi. Shen Feixiao, maskeli adamın kendisine zarar vermek istemediğini biliyordu. Bu anlayışla, Shen Feixiao sonunda gevşedi ve derin bir uykuya daldı.

Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun uykuya daldığını gördü. Artık yorgun olmasına rağmen, ikisinin de böylesine tehlikeli bir ormanda uykuya dalması kesinlikle akıllıca bir seçim değildi. Biraz düşündü ve sonra saklama halkasından küçük bir şişe şarap çıkardı ve bitirene kadar ondan ağız dolusu içti.

Bu dünyaya geleli neredeyse yarım yıl oldu. Evi özlemediğini söyleseydi bu kesinlikle yanlış olurdu. Qin Kaiyi, normal günlerde ne kadar özgür ve kolay hareket ederse etsin bu gerçeği değiştiremezdi. Evi özledi; gerçekten özledi.

Babasının pişirdiği baharatlı ve uyuşmuş balığı, annesinin bir zamanlar nefret ettiği dırdırını ve kendi feci dağınık küçük odasını özledi. Geçmiş dünyasında, Qin Kaiyi'nin hayatını kaybetme konusunda endişelenmesine gerek yoktu, sistem uyarılarının iğrenç sesinden bahsetmeye bile gerek yoktu.

Bir süre düşündükten sonra Qin Kaiyi şiddetle başını salladı. Duygusal olmak için doğru zaman olmadığını biliyordu. Shen Feixiao'nun uyuduğu zamanı kullanarak, Zi Yangpei'nin ona ne verdiğini inceleyebilirdi.

Böylece Qin Kaiyi önce Zi Yangpei'nin nadir kitaplarından birini çıkardı. İçeriği dikkatlice okudu ve sonra yüreğinde rahat bir nefes aldı. Şeytani efsun uygulamasının hayal ettiği kadar zor olmadığı görülüyordu.

A Smile From The Villain [BL]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon