Bölünmüş Kişilik Bozukluğu Tedavi Edilmesi Gereken Bir Hastalıktır - Bölüm 33

513 120 84
                                    

Qin Kaiyi, Zi Yangpei ile anlamsız konuşmasını bitirdikten sonra, altın aslanın şeytani qi'sini emilimini aniden yavaşlattığını fark etti. Kalbi atladı ve daha bir şey söyleyemeden Zi Yangpei'nin soğuk bir sesle "Hadi birlikte gidelim." dediğini duydu. Bunu söylerken, sağ eli hala diz çökmüş ve inlemekte olan Tang Shayun'a uzandı ve yakasını tuttu. Sol eli Shen Feixiao'yu Qin Kaiyi'nin kollarına fırlattı.

Bu eylemler gerçekleştiği anda, Qin Kaiyi'nin oturduğu sandalye aniden sağa kayarak, başlangıçta sandalye tarafından tıkanmış bir deliği ortaya çıkardı. Zi Yangpei artık küçük konuşmasına devam etmedi ve önce deliğe girmek için Tang Shayun'u tuttu.

Qin Kaiyi kucağında Shen Feixiao'ya baktı ve ifadesinin son derece çirkinleştiğini gördü. Aniden kalbinde açıklanması zor bir üzüntü hissetti. İçini çekti ve Shen Feixiao'nun kafasına dokunmak için uzandı: "Üzülme, gelecekte ondan daha güçlü olacaksın. "

"..." Shen Feixiao hâlâ hiçbir şey söylemedi ama gözleri Qin Kaiyi'ye kararlılığını anlattı.

Daha fazla bir şey söylemeden, Qin Kaiyi sadece Shen Feixiao'yu tuttu ve Zi Yangpei'nin peşinden gitti.

Shen Feixiao, annesi öldükten uzun bir süre sonra gelecekteki hayatının her zaman zor olacağını düşündü - üvey annesi ve üvey kardeşleri tarafından zorbalığa uğradı, ailesinin hizmetkarları tarafından hor görüldü ve yalnızca soğuk yemek artıkları yerdi. İlkbahar, yaz, sonbahar veya kış her zaman ince bir çarşafın altında sert bir yatakta uyurdu.

Bu tür bir yaşamdan nefret ettiğini biliyordu ama onu değiştirecek gücü yoktu. Sadece birkaç yaşında olan zayıf ve güçsüz bir çocuk hayatın eziyetinden nasıl kurtulabilirdi?

Değişiklik ona yaklaştığında, Shen Feixiao neredeyse buna inanmaya cesaret edemiyordu. Önünde sessizce elini uzatan bir ölümsüz havasıyla sarkık yaşlı adama baktı. Etrafındaki kalabalık küçümseyerek baktı ve sertçe fısıldadı.

"O küçük piç hala ölümsüz bir şekilde efsun mu uygulamak istiyor? Rüya görmeye devam etmeli! Oğlum bile seçilmedi ama onun gibi biri mi?! Hmph!"

"Bu sadece zaman kaybı. O ölümsüz efendinin bu kadar vakti aileme gelip bakmak için kullanması daha iyi olur."

"□'nin oğlu ölümsüzlüğe ulaşabilir mi? Aiyo... güldürme beni ve onu uzağa gönderme."

Shen Feixiao bu sesleri dinledi ve göğsünde yanan bir ateş olduğunu hissetti. Şiddetle dişlerini gıcırdattı, kükreme dürtüsüne direndi ... Bu henüz doğru zaman değildi, dayanmalı, dayanmalı!

Çerçevesini sıkıştıran ölümsüz usta ona baktı ve sonra ona hayatını değiştiren bir şey söyledi: "Orta ruh kökleri de fena değil, bir dahaki sefer benimle geri dön."

Shen Feixiao bu cümleyi duyduğunda şaşkına döndü ve kulaklarında "benimle geri dön, benimle geri dön" ifadesi tekrar tekrar yankılandı. Gözlerinin kenarlarından ıslak bir şeyin sızdığını hissetti.

Aslında, çoğu durumda bir kişinin hayatını değiştiren şey sadece bir cümledir.

"Shen Feixiao? Shen Feixiao?" Qin Kaiyi, başını Qin Kaiyi'nin boynuna gömen Shen Feixiao'ya baktı ve fısıldadı, "Senin sorunun ne?"

"Hiçbir şey değil." Shen Feixiao'nun sesi boğuk çıktı.

"Rahatsız mı oldun?" Qin Kaiyi endişeliydi. Shen Feixiao'nun sırtını okşadı: "Sorun değil, korkma."

"En," dedi Shen Feixiao gıcırdayan dişlerinin arasından.

Önünde yürüyen Zi Yangpei döndü ve Qin Kaiyi ile Shen Feixiao arasındaki etkileşimi gördü. "Yo, bu gerçekten yardımsever baba ve evlat oğlunun bir sahnesi." Alay etti: "Oğlunu bu kadar mı seviyorsun?"

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now