Gizli Bölge - Bölüm 12

765 155 31
                                    


"Bir sözleşme imzaladığın ve benim altımda çalışan bir öğrenci olduğun için ..." Qin Kaiyi ile yemin ettikten sonra, Zi Yangpei onunla gizli bir konuşma yapmaya devam etti: "Sana tanıdıklarınla buluşma nezaketini vereceğim... son kez."

"Çok teşekkürler kardeş Zi Yang," dedi Qin Kaiyi hafifçe.

"Rica ederim." Zi Yangpei, bir gülümsemeyle Qin Kaiyi'ye baktı ve sonra ağzını açtı: "Shixiong, seküler dünyada birkaç gün önce bir yüzük aldım ve gerçekten kalitesini yargılayamıyorum. Shixiong bunu değerlendirmeme yardım edebilir mi?"

Zi Yangpei'nin bunu Shen Feixiao'nun yakınlarda olduğu için muhtemelen söylediğini düşünen Qin Kaiyi biraz eğlendi. Bu yüzden birlikte oynadı ve Zi Yangpei'nin verdiği yüzüğü aldı ve mırıldandı: "O zaman shidi'ye bakmasına yardım edeceğim. "

Qin Kaiyi'nin arkasında duran ve bu sahneyi gören Shen Feixiao, sessiz kaldı ama bakışlarında aşikar bir tavır sergiledi. Qin Kaiyi'yi rüşvet alan türden bir shixiong olarak görüyordu. Bu bakışı gören Qin Kaiyi pek umursamadı. Nihayetinde Shen Feixiao'nun düşmanı olmak zorunda kalacaktı, onunla en iyi ilişkiye sahip olmanın bile bir faydası olmayacaktı.

Zi Yangpei, Qin Kaiyi'nin eşyasını memnuniyetle kabul edişini izledi. Doğal olarak, Qin Kaiyi'nin kendisiyle doğru bir şekilde, şeytani efsun uygulamasını umduğunu söylemek istemedi. Açıkça söylemek gerekirse, artık Qin Kaiyi gözlerinde bir çiftlik hayvanı olmuştu. Qin Kaiyi'nin şeytani efsun uygulama seviyesi ne kadar yüksekse, takviye olarak o kadar iyi hizmet ederdi.

Qin Kaiyi, Zi Yangpei'nin kalbindeki konumunu kesinlikle biliyordu. Başından beri Zi Yangpei'nin iyi niyetleri olmadığını biliyordu, ama bunu bilse bile ne yapabilirdi? Onu yenemiyordu, içinde Zi Yangpei'nin kontrolü altında zehirli bir böcek vardı ve kaçmak için çok uğraşsa bile onu yavaşlatacak Shen Feixiao yok muydu? "Dağ Bulutu Notları" güçlüydü, ancak Shen Feixiao bunu uzun süredir uygulamamıştı. Kahraman halesinin herhangi bir etkisi olup olmayacağını bilen Zi Yangpei'yi gerçekten kızdırırsa...

Üstelik Qin Kaiyi, bir yıl içinde kendi uygulamasında tokluk dönemine* ulaşması için hala baskı altındaydı. O ve Zi Yangpei, yaptıkları işten karlı çıkacaklardı.

(çn: yemek yemeye ihtiyaç duymamak)

Bunu iyice düşündükten sonra, Qin Kaiyi'nin Zi Yangpei tarafından tehdit edilmekten duyduğu kızgınlık sonunda hafifledi. Hala yasak bölgelere bakan Zi Yangpei'ye bir şeyler söylemek için başını çevirdi ve Zi Yangpei'nin ifadesinin aniden değiştiğini görünce şaşırdı.

Qin Kaiyi, Zi Yangpei'nin yüzünün neden birdenbire değiştiğini merak ederken yüksek bir ses duydu.

Sanki gökyüzünü kaplayacak bir şey gelmiş gibi, ani bir gök gürültüsü ya da yeryüzünün şiddetli sarsılmasına benzettiği muazzam bir ses, Qin Kaiyi'nin bir an için şaşkına dönmesine neden oldu ve ilk tepkisi "... bir deprem mi?" oldu.

Zi Yangpei, Qin Kaiyi kadar şaşkın değildi. Yüksek sesi duymadan önce ne olduğunu biliyor gibiydi ve bunu duyduktan sonra, Zi Yangpei gizlice bir cümleyi Qin Kaiyi'ye ileterek pratik yapmasını ve daha sonra onu görmeye gelmesini söyledi. Ayrılmak için bahane uydurduktan sonra, sanki bir şeyin peşinden koşuyormuş gibi büyük bir hızla ayrıldı ...

Bu ani gelişimin başlangıcında, Qin Kaiyi olanlara cevap vermemişti. Romanın içeriğini anlamaya başlayana kadar tepki vermedi. Bu yüksek ses, Shen Feixiao'nun ikinci altın parmağının habercisi olmalıydı.

Romanda, Shen Feixiao, Lingshan Sekti'nde büyük bir olay yaşanmadan çok önce "Dağ Bulutu Notları" nı uygulamadı. Lingshan Sekti'nin yasak bölgesinde aniden bir gökyüzü gizli diyarı ortaya çıktı. Gökyüzü gizli krallıkları genellikle eski taoist ölümsüzler tarafından belirli bir depolama alanı olarak kuruldu. Bu tür alanlarda sayısız değerli ruhsal bitki ve üst düzey sihirli silahlar bulunur. Tabii ki, büyük bir getiri büyük risk getirir. Gizli alemlerdeki vahşi ruhsal hayvanlar, sıradan uygulayıcıların korkup kaçması için yeterliydi.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now