İleriye Gitmek - Bölüm 46

533 101 25
                                    

Boş Atık Dağı, başka dağlar ve yemyeşil ormanlarla çevrili, uzakta bir yerde bulunuyordu. Bu ücra dağı dünya çapında ünlü yapan, içinde yaşayan sayısız ruh otlarıydı. Bu ruh otları çoğunlukla uçurumlarda bulunuyordu. Filizlendikleri yerler genellikle ruh canavarları tarafından korunuyordu. Bununla birlikte, risk çok büyük olsa bile, bu değerli ot ilaçlarını bulmak için bu gizemli dağa girmeye çalışan sayısız yetiştirici vardı. Çok fazla sayıda yetiştirici girdiği için, ruh otlarının sayısı keskin bir şekilde azaldı ve ormanın kenarına biraz daha yakın olan o ruhani ot ilaçlarının neredeyse tamamı çıkarıldı.

Dağın kendisi girmek o kadar kolay değildi, bu yüzden derin dağlara gizlenmiş bazı otlar hala izlenebilirdi. Qin Kaiyi'nin gezisinin amacı, her derde deva şifalı bir tür bulmaktı: Gökyüzü Güney Bambusu.

Acı bambu olarak da bilinen Gökyüzü Güney bambusu, kaya duvarlarında yetişen bir ot ilacıydı. Gökyüzü Güney Bambusu'nun ölüleri diriltme ve kemiklere hayat verme etkisine sahip olduğu onbinlerce yıldır söyleniyordu. Qin Kaiyi romandan Shen Feixiao'nun neden ot ilacı aramaya başladığını hatırlamıyordu - şu anki dikkati açıkça Gökyüzü Güney Bambu'sunda değil, yanında giderek sessizleşen genç adamdı ...

Qin Kaiyi, gidişatı hatırlamak için çok zaman harcadı. Handan ayrıldığından beri, bu ay o ve Shen Feixiao pratikte konuşmadılar. Gerekli görüşmeler dışında merhaba bile demediler. Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun kendisiyle en yüzeysel ilişkisini sürdürmekten vazgeçtiğini ve doğrudan Qin Kaiyi ile yüzünü yırttığını görünce çaresizdi.

(yine, Çince'de yüz saygınlık, uygunluk vb. demektir.)

Değişime tam olarak neyin neden olduğu konusunda belirsiz olan Qin Kaiyi, Shen Feixiao'dan kaçmak için bir fırsat buldu ve Yan Gu ile bunu tartıştı.

Görünüşe göre Yan Gu artık Shen Feixiao ile pek ilgilenmiyordu ve Qin Kaiyi'nin Shen Feixiao'dan bahsettiğini duyduğunda hemen kötü bir tavır sergiledi.

"O senin oğlun. Sana karşı davranışının benimle ne ilgisi var?" Yan Gu şöyle dedi: "Maskeli kişi olduğunu neden gizlemek istediğini gerçekten bilmiyorum... başkalarına karşı naziksin, ancak başkalarının bilmesine izin vermiyorsun, insanların sana teşekkür etmesini mi bekliyorsun?"

Qin Kaiyi yüreğinde bu gerçeği bilmesine rağmen yine de rahatsız hissediyordu. İçini çekti: "Biliyorum, ama ondan bana teşekkür etmesini istemeyeceğim, sadece korkuyorum ... o ..."

"Seni öldüreceğinden mi korkuyorsun?" Yan Gu çiviyi kafasına vurdu: "Sana karşı giderek daha kötü hale geldiğini mi hissediyorsun?"

"..." Qin Kaiyi'nin sessizliği Yan Gu'ya cevabı söyledi.

"Yapabileceğin hiçbir şey yok." Alevi andıran orijinal şekil birkaç kez parladı: "Onu kendin seçtin, kendin çözüyorsun ... bu arada, Gökyüzü Güney Bambusu'nu almaya gittiğinde, elini bezle sarmayı unutma."

"Ah?" Qin Kaiyi tam olarak anlamadı: "Ne demek istiyorsun?"

"... Shifun seni kasten ölüme yolladı mı merak ediyorum." Yan Gu, Qin Kaiyi'nin aptalca bakışını gördü ve güldü: "Gökyüzü Güney Bambusu'nun çok özel bir etkisi var. Bir uygulayıcının çıplak elleriyle dokunduğu sürece, ne kadar güçlü olursa olsun, tüm sihirli güçlerini kaybedecektir."

"Tüm sihirli gücü kayıp mı olur?" Bir şeyle boğuşan Qin Kaiyi, aniden iyi bir şey bulduğunu hissetti: "Ne kadar süre kaybolacak?"

"Bir veya iki gün, neden bu kadar heyecanlısın?" Yan Gu, şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdı ve sordu.

"... Yan Gu seni seviyorum." Qin Kaiyi bunu duydu ve aşırı derecede etkilendiğini hissetti - tam şu anda hala Shen Feixiao'nun uçurumdan aşağıya düşmesini nasıl sağlayacağını bulmaya çalışıyordu ve Yan Gu aslında aceleyle ona bir yol verdi. "Dağ Bulutu Notları" kullanımı nedir? Büyülü güçleri tamamen kaybolduğunda, Shen Feixiao sadece doğrama tahtasında bir et parçası olmaz mıydı? Ne olursa olsun doğramak isterse doğrayabiliyordu.

A Smile From The Villain [BL]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora