Kalpsiz - Bölüm 72

543 93 38
                                    

(Çn: Bölüm başlığı aynı zamanda "zalim" veya "birine karşı artık şefkat ve sevgi hissetmemek" anlamına da gelebilir)

Qin Kaiyi'nin uzun bir hayali vardı.

Rüyasında, kapıdan içeri giren Wei He'ye benzeyen bir adam gördüğünde sadece masada oturuyor ve öğle yemeği yiyordu. Adam gülümsedi ve ona, "Düğün saat ikide. Neden hala yiyorsun?"

"Düğün?" Qin Kaiyi'nin ağzına yemek tıktı ve sesi boğuktu. "Kimin?"

"Senin." Wei He şaşkınlıkla Qin Kaiyi'ye baktı, "Hadi, gitmezsen geç kalacaksın."

"Tamam." Mucizevi bir şekilde, Qin Kaiyi rüyası bu konuyla ilgili herhangi bir görüş belirtmedi veya itiraz etmedi. 1:45 yazan saatine baktı, sonra mutlu bir şekilde Wei He'yi kendi düğününe kadar takip etti.

Qin Kaiyi bir rüya olmasına rağmen çevredeki sahneyi ve karakterleri net bir şekilde görebiliyordu. Anne ve babasının, sanki evlendirilmiş bir kız gibi ona hem üzüntü hem de mutlulukla bakarken, gözlerinde yaşlarla birbirlerini desteklediğini gördü.

"Baba, anne." Qin Kaiyi, bu durumun çok tuhaf olduğunu düşündü, ancak nedenini gösteremedi. Başını kaşıdı ve şüpheyle sordu: "Kiminle evleniyorum?"

"Elbette shidin olan aptal çocukla." Qin Ana gözyaşlarını sildi ve mutlu görünüyordu. "Sonunda seninle evlendi."

"..." Qin Kaiyi'nin ifadesi yoktu ama ağzı seğirdi.

"Devam et, o seni bekliyordu, geç kalma." Anne Qin oğlunun omzunu okşadı ve nazikçe, "İlk kez evlenmeye geç kalmak, insanların hakkınızda kötü bir izlenim bırakmasına neden olur." Dedi.

... İlk kez evlenmek ne anlama geliyor? Gelecekte ikinci ve üçüncü kez olur muydu? Qin Kaiyi çok sakince düşündü. Ancak birinin evliliğine geç kalmak gerçekten de pek iyi değildi. Elbette, Qin Kaiyi şu anda annesinin bahsettiği shidi'nin hangi kişi olduğunu fark etmemiş gibiydi ...

Kiliseye giren Qin Kaiyi mucizevi bir şekilde takım elbise giyiyordu. Boş kiliseye baktı ve tarif edilemez bir panik hissetti.

Ama insan rüyalarında olan buydu, korksanız bile... devam etmelisiniz.

Uzun bir yol yürüdükten sonra, Qin Kaiyi nihayet ilk koltuk sırasında sırtı kendisine dönük bir figür gördü. Figür beyaz bir gelinlik giymişti ve arkadan o kadar ince ve zarif görünüyordu ki, Qin Kaiyi'nin gözlerinin kenarlarında neredeyse sıcak gözyaşları toplanıyordu - nihayet evleniyordu, nihayet büyücü değildi* ve sonunda... yi? Bir şeyler doğru görünmüyordu?

(Çinliler, eğer bir adam 30 yaşına kadar bakire kalırsa, büyü güçleri geliştireceklerine inanıyorlar)

Beyaz gelinliğindeki evlilik partneri yavaşça arkasını döndü ve Qin Kaiyi o yüzü görünce hemen keskin, sefil bir çığlık attı - aaaaahhhhhhh, Shen Feixiao neden bir gelinlik giyip ona böyle ciddi bir ifadeyle bakıyordu, ahhhhh!!!

Sonra Qin Kaiyi uyandı. Uyandıktan sonra, çoktan soğuk terle kaplı olduğunu fark etti ve başının şiddetli ağrıdan patlamanın eşiğinde olduğunu gördü.

"Wu ..." Başını destekleyen Qin Kaiyi, tüm kişiliğinin kaos içinde olduğunu hissetti. Geçmişte ateşi çıktığı zamanki gibi hisseden Qin Kaiyi, güçlükle odaklandı ve çevresini gözlemlemeye başladı.

... Artık o soğuk çorak arazide değildi. Qin Kaiyi başının arkasına yaslandı ve kendini biraz tanıdık dekoratif oymalı bir yatakta yatarken buldu. Yatak, Qin Kaiyi'yi zaten kafası karışmış bir halde, daha da az ayık yapan güçlü bir koku yayıyordu.

A Smile From The Villain [BL]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin