Baş Kahraman - Bölüm 2

1.4K 189 70
                                    


Reenkarnasyon olan her kişinin elmastan bir kalbinin olması gerekir. Eğer güçlü olmazlarsa, muhtemelen bir ip bulup kendilerini asarlardı.

Bu açıdan bakıldığında, Qin Kaiyi tuhaf bir şekilde yetenekliydi. Çünkü psikolojisini düzeltip güçlendirdiği bir gecenin ardından, zalim gerçeği nihayet kabul etmiş ve mevcut sorunlar üzerinde düşünmeye başlamıştı.

Sadece kötü adam değil miydi? Sadece olay örgüsünü takip etmiyor muydu? Her halükarda roman kendisi tarafından yazılmıştı. Neden hala baş kahramanı ortadan kaldırmak için bug bulamadığından korkuyordu? Ancak, onu uyaran sistem büyük bir sorundu... Ama Qin Kaiyi, sistem ne kadar mükemmel olursa olsun, bir kusur olacağına kesin bir şekilde inanıyordu! Ayrıca, çok çok sonra olacak bir olay için endişelenmek yerine, mevcut durumu hakkında endişelenmesi daha iyi olurdu. Qin Shi'nin çocuk versiyonu olarak reenkarne olmuştu. Dahası, Qin Shi'nin yanlışlıkla yasak bölgelere daldığına dair bir sahne yazdığını kendisi de hatırlamıyordu, bu yüzden bundan sonra ne olacağı düşünüyordu... Qin Kaiyi gerçekten hatırlayamıyordu.

"Sadece kendimin dahi hatırlayamayacağı bir milyon kelimeden fazla yazmamam gerektiğini biliyordum." Ağzı gevezelik etti ve mırıldandı. Qin Kaiyi bunalmış hissetti ve yatağa oturdu. Ayrıca Shen Feixiao'nun Ruh Dağı sektine girip girmediğini de bilmiyordu...

Tam da Qin Kaiyi'nin düşüncelere daldığı sırada, onu gelecekte terk edecek olan shimei iyi haberler getirdi - "Shixiong, shixiong, daha iyi misin? Daha iyi misin? Daha iyiysen benimle yeni shimei ve shidi'ye bakın. Usta, bu yıl kendi başıma biraz shidi yetiştirip yönetebileceğimi söyledi ~" Kapıdan mutluluk dolu bir ses geldi. Qin Kaiyi haberi duyar duymaz şok oldu —— Yanlış hatırlamıyorsa hikayenin bu bölümünde baş kahramana düşmanlık hissetmeye başlıyordu!

Yetiştirme dünyasındaki Ruh Dağı sekti en iyi sekt olarak kabul edilemese de, kesinlikle zayıf değildi. Sektin kendisini koruyan sadece iki Yeni Doğan Ruh atası yoktu, aynı zamanda müritler de yetenekli bir nesilden geliyordu. Sadece iç öğrencilerle birlikte, insan sayısı 10.000'in üzerindeydi. Daha düşük niteliklere sahip dış öğrencilerin sayısından söz edilmesine bile gerek yoktu*. Fani aleminde 10.000 sayısı çok fazla olmayabilir, ancak xiulian aleminde kesinlikle hiç kimse bunun küçük bir miktar olduğunu söylemeye cesaret edemez.

(Bu türe yeniyseniz veya bu kavramı anlama şansınız olmadıysa, dış müritler sektte en düşük dereceye sahiptir. Temelde kendi başınadırlar ve çoğu zaman ustaları yoktur. Sektten bazı malzeme ve el kitapları alıyorlar, aksi halde kendi başlarına kalıyorlar. İç öğrenciler normal olarak daha yeteneklidir ve sektten daha fazla malzeme alırlar ve ayrıca normalde ihtiyar, zirve lideri / usta ya da sektin sekt başkanı olan bir efendiye çıraklık yaparlar. O ustanın kıdemli kardeşi (ilk öğrenci) veya doğrudan bir öğrenci olmadıkça, ustayı pek görmezler. Bu aynı zamanda Liu LingEr'in daha genç bir öğrenci yetiştirmekten ve liderlik etmekten bahsetmesinin nedeni de budur, çünkü ustanın uygulama yapması gerekir ve çoğu zaman sadece diğerlerini öğreten birkaç öğrenciye öğretmek için zamanı vardır.)

Bu tür bir sektte sekt başkanının kıdemli öğrencisi olarak, Qin Shi'nin statüsü, sadece düşünerek bilinebilecek bir şeydi.

Bununla birlikte, Shen Feixiao ile olan düşmanlığında, yalnızca bu yüksek statü suçlanabilirdi.

Shen Feixiao'nun insanların önünde benimsediği kişilik, içe dönük, çalışkan, pratik ve birkaç kelimeden oluşuyordu. Bu tür bir kişilik başka bir yere konulsaydı, o zaman pek sevilmezdi, ama efsun aleminde kesinlikle iyi bir fidandı.

Bunun nedeni, efsuncuların zihni geliştirmeye daha fazla dikkat etmeleriydi. Bir kişi ne kadar istikrarlı, sakin ve ısrarcı olursa, ölümsüz alemdeki ruhani topraklara adım atma olasılığı o kadar yüksekti.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now