Bölüm 41

539 102 74
                                    

Ayrılış günü sabah açık ve güneşli geçti.

Qin Kaiyi, saklama yüzüğünü her türlü günlük ihtiyaçla doldurdu ve Yan Gu, her zamanki gibi hala itaatkar bir şekilde yüzüne yapıştı. Ancak, Shen Feixiao göründükten sonra, bir daha asla konuşmadı.

Görünüşe göre diğerleri Qin Kaiyi'nin fiziksel durumu hakkında endişeliydi. Ayrılmak için doğrudan el mühürlerini kullanmadılar. Bunun yerine, laik dünyadaki insanlar gibi, ulaşım aracı olarak arabaları kullandılar.

Qin Kaiyi, durumunun ne olduğunu tam olarak biliyordu ve cesur olmaya çalışmadı. O ve Shen Feixiao aynı arabada oturdu. Shen Feixiao'nun arabaya ilk bindiği zamanki formalite icabı selamlar dışında neredeyse birbirleriyle hiç konuşmadılar.

Yan Gu ile konuşamıyordu ve Shen Feixiao harika bir sohbet ortağı değildi. Her türlü sıkıldığını hisseden Qin Kaiyi, "Yabancı Beden Kayıtları" adlı kitabı çıkarıp yavaş yavaş okumak zorunda kaldı. Uzun süre at arabasına binmek rahat değildi. Sadece boğucu değil, aynı zamanda yoldaki tümseklerle de mücadele etmek zorunda kaldı. Çok geçmeden Qin Kaiyi paniğe kapılacak kadar rahatsız oldu. Uzun bir süre çalıştıktan sonra semptomlarının hareket hastalığı gibi olduğunu gördü ...

Daha önce arabadayken hiç başı dönmemişti. Qin Kaiyi acı çekti. Midesinin yuvarlandığını ve ağzını açarsa bağırsağındaki her şeyi tükürebileceğini hissetti.

"Shixiong, rahatsız mısın?" Qin Kaiyi'nin yanında oturan Shen Feixiao, dedi aniden.

"En." İsteksizce cevapladı. Qin Kaiyi, mevcut durumunu Shen Feixiao'ya iletmekle pek ilgilenmiyordu. O sırada Shen Feixiao'nun kalbindeki konumunu biliyordu ve aralarında uzlaşma olasılığı olmadığını biliyordu.

"Kendini rahatsız mı hissediyorsun?" Shen Feixiao yavaşça fısıldadı. Genç adamın sesinde de değişen ergen sesinden biraz kısıklık vardı. Yüzü hâlâ çocukça sayılabilirdi ve Qin Kaiyi'nin anlamadığı bir ifadeye sahipti.

"..." Qin Kaiyi gözlerini kapadı, sonra hafifçe başını salladı.

"Arabayı durdurun!" Qin Kaiyi'nin beklentilerinin aksine, Shen Feixiao doğrudan arabasının arabacısına gitti: "Shixiong rahat değil, önce dur."

Shen Feixiao bununla ne demek istiyordu? Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun arabayı durdurmasının onun iyiliği için olduğuna asla inanmazdı. Shen Feixiao'nun ne yapmak istediği konusunda şüpheler taşıyordu.

"Geri kalanınız önce gidin. Shixiong ve ben geride kalacağız," dedi Shen Feixiao, etrafına gelen diğer Lingshan Sekti öğrencilerine. "Shixiong daha iyi olduğunda, çabucak yetişiriz."

Qin Kaiyi'nin bütün kişiliğinin başı dönüyordu. Arabanın duvarına yaslandı ve kusmak istedi ama yeri kirletmekten korkuyordu.

Neyse ki, Shen Feixiao, aciz durumdaki kendini dışarı atmasına çabucak yardım etti. Qin Kaiyi dışarıda yere adım attığı anda hemen midesindeki her şeyi tükürdü.

"Shixiong, burada." Shen Feixiao, Qin Kaiyi'nin yanında durdu ve kustuğu sırada Qin Kaiyi'nin soluk yüzünü izledi. Bir şeyler gözlemliyormuş gibi bir süre Qin Kaiyi'ye baktı. Qin Kaiyi'yi yukarı bakarken görünce ona bir mendil uzattı.

"... Teşekkür ederim." Rahatsızlık duygusu nihayet kustuktan sonra gitmişti, Qin Kaiyi mendili aldı ve ağzındaki pisliği sildi: "İyiyim, devam edelim."

"Shixiong." Qin Kaiyi'nin sözlerine yanıt olarak Shen Feixiao alçak sesle şunları söyledi: "Gizli krallıkta suya düştükten sonra nereye gittin?"

(Çn: Çocuk sahibi falan oldu bizde anlamadık. Bi gidişi vardı dönüşünü gören olmadı.)

"..." Qin Kaiyi, Shen Feixiao'ya şaşkın bir bakış attı, bu soruyu neden sorduğunu tam olarak anlamadı.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now