Bölüm 56

478 111 127
                                    

Shen Feixiao'nun "o zaman seninle karşılaşmaya geleceğim" dediğini duyduktan sonra, içinden dörtnala on bin çimenli çamur atı geçti. Ancak imajını korumak için, Shen Feixiao'nun kaba ifadesinin önünde sakinmiş gibi yaparak kalbindeki kükremeyi sınırladı.

Hahaha, korkma, senin küçük shidin seni öldürmeyecek.】Şimdi aktarılan sesin nereden geldiğini bildiğinden, Qin Kaiyi bir an için şaşkına döndü. Hemen Zi Yangpei'nin de kalabalığın içinde olduğunu anladı ve ne yazık ki Shen Feixiao ile garip bir anlaşma yapmış olabilirdi.

Sana onunla savaşmamanı tavsiye ederim, o zaten maskeli kişiyle olan ilişkinden şüphe ediyor. Bu seçimi yaparsan... Korkarım tamamen emin olacak.】 Zi Yangpei'nin sesi hâlâ kahkaha atıyordu; Qin Kaiyi'nin tuhaf çıkmazını görmek onun ruh halini iyileştiriyor gibiydi.

Onunla mı çalışıyorsun? Sana ne verdi? Ne yapmasına yardım ediyorsun?】 Qin Kaiyi, Zi Yangpei'nin argümanına doğrudan inanmadı. Zi Yangpei'nin başka bir niyeti olması gerektiğini hissetti.

Shen Feixiao'yu kışkırtmak kolay değil.】Qin Kaiyi'nin şüphesini dinleyen Zi Yangpei'nin sesi aniden soğudu.

Dağ Bulutu Notlarını verdiğinde, bugün bu koşullarda olacağınızı hiç düşündün mü bilmiyorum? Qin Shi, vücuduna giren kalp iblisleri artık çok ciddi, Qin Shi'nin maskeli kişi olduğunu anladığı an... hahaha, nasıl tepki vereceğini gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.

Qin Kaiyi'nin cildi, Zi Yangpei'nin yakın tehdidini duyduğunda biraz çirkinleşti. Zi Yangpei'nin bir çeşit anlaşma yapmak istemesi gerektiğini biliyordu ama şu anda kaçmanın bir yolunu bulamıyordu. Shen Feixiao ile gerçekten savaşırsa, hasta olacağından korkuyordu.

Ne istiyorsun?】Qin Kaiyi çaresizce sordu.

Ne istiyorum?】Zi Yangpei hafifçe yanıtladı: 【Shen Feixiao ve ben bir anlaşma yaptık. Lingshan Sekti'ndeki konumunu kaybetmene yardım ediyorum ve o da bana Dağ Bulutu Notlarını verecek . Ama şimdi fikrimi değiştirdim. Qin Shi, benimle Hua Lian sekti'ne dönmeye söz verirsen, seni Shen Feixiao'nun elinden kurtaracağım. Kabul etmezsen - o zaman sadece iyi şans için dua et.

Seninle ne yapmamı istiyorsun?】Qin Kaiyi her zaman Zi Yangpei'nin o kadar nazik olmayacağını düşündü.

Vücudunu unutma.】Zi Yangpei sadece böyle bir cümle söyledi. Elbette, Qin Kaiyi'ye sadece dramaya şahit olmak istediğini asla söylemeyecekti. Zi Yangpei, Qin Kaiyi'nin Shen Feixiao'ya maskeli kişi olduğunu asla söylemeyeceğini biliyordu. Qin Kaiyi'nin Shen Feixiao'nun elleri altında bu şekilde ölmesine izin verseydi, ne düşünürse düşünsün çok yazık olurdu. Her neyse, Dağ Bulutu Notlarını alamayacaktı, bu yüzden daha iyi olurdu ...

Tamam.】Çaresizlik içinde, Qin Kaiyi'nin Zi Yangpei'ye katılmaktan başka seçeneği yoktu. Başka seçeneği yoktu. Shen Feixiao'ya karşı mücadele sadece ölümü aramaktı.

Qin Kaiyi'nin Zi Yangpei ile anlaştığı anda kalabalığın arkasından büyük bir gürültü geldi. Qin Kaiyi şaşkınlıkla baktı, ancak Lingshan Sekti'nin en seçkin ana salonunun alevlerle patladığını gördü. Bu alevler doğrudan gökyüzüne doğru uçtu ve bir anda ana salonun tamamı alevler içinde kaldı. Şu andan itibaren gelen gürültüyle birlikte, ana salonda büyük bir patlama olduğu açıktı.

"Çabuk söndürün ateşi!" Kalabalıktan gürültülü bir çığlık geldi. Bu çığlık, onu duyan Lingshan Sekti'nin müritlerine daha önce ana odak noktası olan Qin Kaiyi'yi unutturucu, anlaşılması zor, baştan çıkarıcı bir niteliğe sahipti. Refleks olarak el mühürleri yaptılar ve ana salona doğru uçtular.

A Smile From The Villain [BL]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin