Çevre - Bölüm 44

520 108 17
                                    


İlacı içtikten sonra Qin Kaiyi pencerenin dışındaki güzel havaya baktı ve bir an tereddüt etti, sonra Shen Feixiao'ya şöyle dedi: "Diğer Lingshan Sektindeki öğrencileri gerçekten kayıp mı?"

"En." Shen Feixiao zayıf bir ses tonuyla şunları söyledi: "Shixiong dışarı çıkıp görebilir."

Shen Feixiao'nun ses tonunun tuhaf olduğunu düşünmesine rağmen, Qin Kaiyi odanın kapısını itip dışarı çıkıncaya kadar ciddiye almadı. Önündeki manzarayı gördüğü anda, Qin Kaiyi'nin tüm vücudu sertleşti yaşadıkları han tamamen boştu ve başlangıçta canlı olan lobi o anda bir korku filmi kadar sessizdi.

"Shixiong." Shen Feixiao, ikametgahındaki anormalliği uzun zaman önce keşfetmiş görünüyordu ve herhangi bir şaşırma göstermedi. Qin Kaiyi'nin görünüşüne, gördüklerine inanmaya cesaret edememiş gibi baktı, hiçbir şey söylemedi.

"Neler oluyor ..." Qin Kaiyi'nin kalbi soğuktu. Romanda böyle bir olayı hatırlayamıyordu ve bu olayın nedenini daha da anlayamıyordu. Qin Kaiyi şimdiye kadar bunun farkında değildi - olay örgüsü hakkındaki bilgisi dışında, bu dünyada hiçbir avantajı yoktu.

Bu bir illüzyondu. Shen Feixiao, Qin Kaiyi'nin şüphelerini anlıyor gibiydi. Qin Kaiyi'ye baktı ve "Shixiong, sonra ne yapacağız?" Dedi.

"... Boş Atık Dağına git." Qin Kaiyi bir anlık sessizliğin ardından bir karar verdi.

Böyle bir talihsizlik olsa bile, Qin Kaiyi'nin ilerleme fikri değişmedi Buraya kendisiyle birlikte gelen Lingshan Sekti öğrencilerinin ayrıntılarını ciddi bir şekilde hatırlamaya çalıştı, ancak ortadan kaybolan öğrenciler hakkındaki izleniminin acınacak derecede yetersiz olduğunu gördü ... bu doğru, Shen Feixiao dışında kimseyi pek umursamadı.

"Halen devam ediyor muyuz?" Shen Feixiao, Qin Kaiyi'nin ısrarı karşısında biraz şaşırmıştı. Bir an düşündü ve sonra şöyle dedi: "Shixiong geri dönüp burada ne olduğunu shifu'ya rapor etmeyecek mi? Diğer shixiong'lar böyle ortadan kayboldu... gerçekten sorun yok mu?"

Tabii ki sorun olmaması imkansızdı. Shen Feixiao'nun şüphelerini duyan Qin Kaiyi sessizdi. Şimdi en iyi seçenek Lingshan Sekti'ne geri dönmek ve burada olan her şeyi Qing Xuzi'ye rapor etmek olmalıydı. Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun bahsettiği illüzyonun gerçekte ne anlama geldiğini bilmese de, bunun iyi bir şey olmadığından emindi. Sistem tarafından kısıtlanmadıysa... Shen Feixiao'yu şimdi Lingshan Sekti'ne geri getirmeyi gerçekten istiyordu.

Ancak seçme hakkı asla Qin Kaiyi'nin elinde değildi. Qin Kaiyi, ruhani ot bulma yolculuğunun sistem tarafından ayarlandığı konusunda zihninde çok netti. Böyle geri dönerse, sistemin ne tür kazalar yaratacağını kim bilebilirdi.

Uzun bir süre düşündükten sonra Qin Kaiyi birkaç kez öksürdü ve kararını güçlendirdi: "Boş Atık Dağına Git."

"Evet." Shen Feixiao, Qin Kaiyi'nin açıklamasıyla ilgili herhangi bir görüş belirtmedi. Düşünceli bir şekilde Qin Kaiyi'ye baktı ve sonra şöyle dedi: "Atımız gitti. Shixiong yine hasta. Birkaç gün burada kalıp sonra gitmek ister misin?"

"..." Qin Kaiyi'nin ağzı seğirdi. Shen Feixiao'nun çok cesareti vardı. Normal insanlar herkesin birdenbire ortadan kaybolduğu bu durumla karşılaştılarsa, kesinlikle ne olursa olsun biraz korkacaklardır. Ancak, Shen Feixiao aslında burada yaşamaya devam etmek istemişti!!

"İyiyim." İyi olduğunu söylemişti ama çirkin ten rengi pek iyi görünmüyordu. Qin Kaiyi, evin dışındaki güneşli gökyüzüne baktı ve kuru dudaklarını yaladı: "Hemen gidelim."

Shen Feixiao sessizce başını salladı.

Sonra Qin Kaiyi ve Shen Feixiao bu şekilde yola çıktı. Qin Kaiyi artık vücudunu umursamıyordu, ama doğrudan Shen Feixiao'nun bir el mühürlemesine yol açtı. Bu ıssız kenar mahalleleri çabucak terk edip bir kasaba ya da şehre dönüştürmek istedi.

A Smile From The Villain [BL]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora