Doğru Ya Da Yanlış - Bölüm 64

507 99 51
                                    

Ziyang Pei'den haber aldıktan sonra Shen Feixiao, yolculuğu boyunca Qin Kaiyi'yi takip etti. Berrak görünen bir camdan, yedi yıldır ayrılmış gibi gördüğü şeye baktı. Kalbinde karmaşık duygular yuvarlandı.

Karşılaştırmadan nefret ettiği kişi oydu ve her zaman düşündüğü kişi de oydu.* Sıradan insanların düşünce süreçlerine göre, ilk işi Qin Shi'nin ona neden bu kadar çelişkili davrandığını anlamak olmalıydı. Ancak kalp iblisleri vücuduna giren Shen Feixiao için bu şüphe başka bir tür daha yoğun duyguya dönüştü - Qin Shi'nin neden bu tür şeyleri yaptığını artık umursamıyordu. Sadece o kişiyi elinde sıkıca kavramak istiyordu.

( 心心 念念 - her zaman düşünmek; birisinin her zaman yapmak istediği bir şey veya birisinin her zaman elde etmek istediği bir şey)

Shen Feixiao'nun psikolojik çarpıtması da dolaylı olarak belirli bir kişi için bir trajediye neden oldu. Le Dong'un uyuşturduğu Qin Kaiyi'yi izledi, ancak onu durdurmayı düşünmedi. Sonuçta, eğer bir hamle yaparsa, hiç kimse onun shixiong'una bir şey yapmayı düşünemezdi.

Ancak daha sonra olanlar, Shen Feixiao'nun beklentilerini aştı. Qin Kaiyi aslında ilk kez birini öldürmüştü ve cinayetten sonra Qin Kaiyi'nin zihni yıkılmanın eşiğindeydi.

Önündeki kişi, beyaz göğsünün büyük bir bölümünü ve iki uzun ve ince bacağını ortaya çıkaran dağınık kıyafetler giymişti. Ayakkabı giyecek zamanı olmadığı için, yere basılan beyaz yeşim benzeri ayaklar biraz çekicilik katmıştı. Boynunda kan lekeleri vardı ve o ölümcül soluk yüz ve korku ifadesi, Qin Kaiyi'nin görünüşünün geri kalanıyla birleştiğinde, hepsi birden Shen Feixiao'nun kalbini ele geçirdi.

Shen Feixiao, bu güzelliğin böyle bir görünüm sergilemesini beklemiyordu. Kara buz gibi olan bu dayanılmaz derecede kibirli pislik aslında baştan çıkarıcı bir çekiciliğe sahip olabilirdi.

Qin Kaiyi'nin güzel manzarayı düzgün bir şekilde takdir etmesini beklemeden, tereddüt etmeden öldürücü bir hamle göstermesi ve ona saldırması üzücü bir durumdu - Shixiong'unun onu görünce ilk tepkisi bu muydu? Bu onu gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.

Çekirdek Oluşum döneminde, Yeni Oluşan Ruh aşamasında eski canavarlara meydan okuyacak uygulayıcılar hiç olmamıştı. Çekirdek Oluşum ve Yeni Oluşan Ruh aşaması uygulayıcıları hiçte aynı seviyede değildi. Anlaşılması daha kolay bir örnek, Çekirdek Oluşum dönemi uygulayıcısı bir tilki ise, Yeni Oluşan Ruh aşama uygulayıcısı, insan olmuş bir tilki ruhuydu. Biri bir hayvandı ve biri doğaüstü bir varlıktı; ikisinin kavga etmesi imkansızdı. On milyon Çekirdek Oluşumu uygulayıcısı, bir Yeni Doğan Ruh Aşaması uygulayıcısı tarafından bir nefes aralığında insan tortuları halinde katledilebilirdi.

Aklını yitiren Qin Kaiyi, doğal olarak bu konuyu dikkate almazdı. Sadece bu kişinin kendini öldürürken gördüğünü düşünebilirdi ve gitmesine izin veremezdi. Shen Feixiao'nun "shixiong" çağrısı bile kulaklarına ulaşmadı.

Shen Feixiao kaşlarını kaldırdı ve aynı zamanda Qin Kaiyi'nin öldürme hareketlerini söndürdü, ancak Qin Kaiyi'nin zaten biraz çılgınca göründüğünü gördü.

Qin Kaiyi'nin saldırısına bir eliyle direndi ve diğer eli Qin Kaiyi'nin başının arkasına dolandı ve omurunun bir noktasını hafifçe dürttü.

"Wu ..." Qin Kaiyi'nin bedeni baş dönmesi patlamasıyla Shen Feixiao'nun kucağına düştü.

"Shixiong." Qin Kaiyi'nin biraz soğuk vücudunu tutan Shen Feixiao'nun gülümsemesi biraz açıklanamaz bir şekilde kayıtsızdı. "Böyle olmak iyi değil. Vücudun başkaları tarafından görülürse, kızarım."

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now