Şeytani Efsun 2 - Bölüm 10

763 155 49
                                    


"Ne dersin?" Görünüşe göre Zi Yangpei, Qin Kaiyi'yi öğrencisi olmaya ikna etmekten vazgeçmemişti.

"... Ziyang Kardeş, bir daha düşünmeme izin ver," Qin Kaiyi güçlükle yanıtladı. Sonunda şeytani efsun yoluna adım atmak zorunda kalmasına rağmen, önündeki yaşlı canavarın altında bunu yapmak istemedi!

"O zaman yavaşça düşün," dedi Zi Yangpei gülümsemelerle dolu bir yüzle.

"Kardeş Zi Yang, samurun konusunda ne yapmalı?" Zi Yangpei'nin hiçbir öfke belirtisi göstermediğini gören Qin Kaiyi, "Nereye gittiğini gerçekten bilmiyorum." dedi.

"..." Samurdan bahsettiği anda Zi Yangpei'nin bakışları soğumuştu. Qin Kaiyi'nin dongfo'sunu tekrar kontrol etti ve samur'a bağladığı ruhsal enerjinin neredeyse yok olduğunu doğruladı.

"Kaçtı?" Zi Yangpei, bir şey düşünmüş gibi küçümsedi: "Seni yakalamama izin verme."

"Samur kaçtığına göre, beni Lingshan Sektine bakmaya götür." Bu onurlu kıdemliyi gönderebileceğini düşünen Qin Kaiyi, bu cümleyi duyduktan sonra sönük bir futbol topu gibiydi. Gözlerini devirmek için için içini yiyordu ama Zi Yangpei yanında duruyordu ve Qin Kaiyi fazla ileri gitmeye cesaret edemedi. Sadece sahte bir gülümseme ve onay verebilirdi.

Lingshan Sekti, onlarca futbol sahası büyüklüğünde bir alanı işgal ediyordu. Esas olarak birkaç büyük bloğa bölünmüştü. İlk blok, öğrencilerin pratik yapabilecekleri dongfu içindi, ikincisi tıbbı rafine etmek ve ruh otu alanlarını içermekteydi ve üçüncüsü bir dövüş sanatları eğitim alanıydı. Bu üç yer Lingshan sektinin yarısını işgal ederken, diğer yarısı oluşumlarla dolu yasak bir bölgeydi.

Yasak topraklar geniş bir oluşumla kaplandı ve bu oluşumu kimin kurduğu bilgisi zamanla kayboldu. Bu oluşumun eski zamanlarda kurulduğu söylendi, bu yüzden içinde olduğu varsayılan eşyaların daha da ilgi çekici olduğu söyleniyordu.

(oluşum: mühür)

Efsun alanında en çekici öğeler sihirli silahlar ve iksirlerdi. Açıkça, eski ölümsüzler bir şeyi korumak için oluşumlar düzenlerdi. Bu nedenle, Lingshan sekti kurallar koymadan önce, her yıl sayısız uygulayıcı bu oluşuma girmeye çalışırdı. Hazineleri ele geçirmek isteyenler arasında, Yeni Doğan Ruh* aşamasında birçok eski canavar vardı. Ancak, giren herkesin çıkışta zorluklarla karşılaştığını gören Lingshan Okulu sonunda paniğe kapıldı. Öğrencilerinde gereksiz kayıplardan kaçınmak için, Lingshan Sekti yasağının ilk maddesi yasak toprağa yaklaşmayı yasaklıyordu - eğer bir öğrencinin bunu yaptığı ortaya çıkarsa, sekt o öğrencinin ekimini derhal kaldırır ve onu sektten kovardı.

(Yeni Oluşan Ruh Aşaması, Çekirdek Oluşumundan sonradır. Zi Yangpei'nin, Yeni Oluşan Ruh Aşaması'ndan hemen sonra olan Yükseliş aşamasına geçmeye çalışırken bir felaket yaşadığını hatırlayın.)

Bu Qin Shi denen adam, Liu Ling'er için yasak bölgeye girdi. Baş öğrencisi olarak orada bulunmasaydı ve Qing Xuzi'nin haksız korumasını almış olsaydı, çoktan kovulmuş olabilirdi.

Qin Kaiyi, Zi Yangpei ile dışarı çıktı, ancak Zi Yangpei'nin şu anda mühür bozma yeteneğine sahip olmaması gerektiğini düşündü. Öyleyse Zi Yangpei, onu tüm sektin etrafında gezdirmesini isterken ne düşünüyordu? Qin Kaiyi, yaşlı canavarın düşündüğü kafa karıştırıcı düşünceleri gerçekten çözemedi.

"Ne zamandır Lingshan Sektindesin?" Zi Yangpei, Qin Kaiyi ile görünüşte umursamaz bir tavırla sohbet etmeye başladı.

"Pekala, birkaç yıl oldu," dedi Qin Kaiyi, bütün kartlarını masaya yatıracak kadar aptal değildi.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now