Geri Dönüş - Bölüm 50

509 99 29
                                    

Qin Kaiyi, ayrıldığında biraz tereddüt etti. Shen Feixiao'nun uyandığında tepkisinin kesinlikle biraz aşırı olacağını biliyordu ama orada kalmak istemiyordu. Qin Kaiyi nedenini bilmiyordu ama her zaman tuhaf bir tehlike duygusu vardı. Sanki içgüdüleri onu uyarıyordu - kediyi çantadan çıkarmak istemiyorsa, Shen Feixiao'dan uzak durması gerekiyordu.

Çaresiz kalan Qin Kaiyi'nin bir karar vermekten başka seçeneği yoktu - Shen Feixiao'nun Tanrı'nın Tıp Vadisi'nde yalnız kalmasına izin verecekti ve kendisi de önden Lingshan Sekti'ne dönecekti.

Gidişatta daha fazla kaos olmazsa, Shen Feixiao altı yıl boyunca Tanrı'nın Tıp Vadisi'nde kalacaktı. Bu altı yıl, Qin Kaiyi için çok değerliydi, çünkü Shen Feixiao, Lingshan Sektine döndüğünde, kendisi de acımasız bir gerçekle yüzleşecekti - Qin Shi, Qing Xuzi'ye ihanet etmeye başlamak üzereydi ve gidişat sonunda onu Lingshan Sekti'nden kovulacaktı. O her zaman nazik ve yardımsever yaşlı adamın ona sevgili bir oğul gibi davrandığını ve bu yaşlı adamın kendi iyiliği için nasıl bu kadar çok ekimi kaybedeceğini ve hatta Yükselişe ulaştığında düşeceği noktaya geleceğini düşündüğü sahne.

Qing Xuzi muhtemelen bu dünyada önemsediği tek kişiydi. Qin Kaiyi'nin gözünde diğerleri NPC'lerden neredeyse ayırt edilemezdi. Böyle bir olayı bilen Qin Kaiyi'nin bir güçsüzlük hissi vardı. Bu tür şeylerin olmasını engellemek isteyerek, nihai hedefine doğru hala mücadele ettiği sürece, böyle bir sondan kaçınamayacağını keşfetti. Sadece kalbini sertleştirebilir ve buna dayanması için dişlerini gıcırdatabilirdi.

Sadece bu da değil, Qin Kaiyi'nin gücünü artırmak için bu altı yılı da kullanması gerekiyordu. Shen Feixiao'nun geri döndüğü gün, ilişkilerinin koptuğu gündü. O zamanlar hayatının büyük bir kısmının kendi gücüyle korunması gerekiyordu. İlerleme peşinde koşmadan şimdi yaptığı gibi devam ederse, Qin Kaiyi, sistem ona artık yıkıcı görevlerini vermeseydi bile güvenli bir şekilde yaşayamazdı.

Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun kendisini öldürmek isteyen shixiong'dan ne kadar derinden nefret ettiğini açıkça biliyordu ve kendisi ile Shen Feixiao arasındaki ilişkiyi düzeltmenin hiçbir yolu olmadığını biliyordu.

Ölüme kadar dinlenmeden aralarındaki kader buydu.

Orijinal olay örgüsü kısmen değiştirilmişti. Shen Feixiao romanda Tanrı'nın Tıp Vadisi'ne ulaştığında henüz kuruluş dönemindeydi ama şimdi hızlı bir şekilde oruç dönemine gelmişti - Qin Kaiyi bu değişikliğin iyi mi yoksa kötü mü olduğunu bilmiyordu. Shen Feixiao'nun ilerlemesi, kendi getiri değeri birikimini hızlandırabilir, ancak görevleri tamamlamasını da zorlaştırabilirdi.

Hikayedeki kıvrımlar her zaman iki ucu keskin kılıç olacaktı. Qin Kaiyi gelecekteki gelişmeleri tahmin etmekte zorlandı, ancak enerjisi belli ki bu sisli geleceğe yerleştirilmemeliydi ... onun yerine bakışlarını şimdiki zamana çevirmeliydi.

Tanrı'nın Tıp Vadisi uzak bir arazideydi ve uçuş büyülerine izin vermiyordu. Bu nedenle Qin Kaiyi'nin bu derin dağlardan ve vahşi vadilerden geçmesi uzun zaman aldı. Depolama çemberindeki bol erzak olmasaydı, Qin Kaiyi vadide öleceğine dair yanlış bir kanıya sahip olabilirdi... ama cennet merhametini uzattı. Qin Kaiyi, yarım yıl sonra Lingshan Sekti'ne döndü.

Qing Xuzi, Qin Kaiyi'yi görünce inanılmaz derecede heyecanlandı. Koşullarının uğursuz olduğunu düşündüğü okul müritini kucakladı ve yaşlı adamın gözyaşları o kadar sert düştü ki yüzünde çapraz geçiş oldu. Qin Kaiyi'nin kalbinde her türlü duygu doldu ve Qing Xuzi'nin titreyen sesi duyulurken gözlerinin kenarları da nemlenmeye başladı.

"Qin'er, nereye gittin, senin zarar gördüğünü sandım." Bir sektin başı olarak kendini bu dereceye kadar kaybedebilmesi, Qin Shi'ye olan duygularını tam olarak ortaya koymuştu: "Yaşlılığımdaki kafa karışıklığımı suçluyorum. O yüzden üzerime hangi kötülük geldi bilmiyorum, bu kadar hasta ve henüz iyileşmemiş birine onu takip etmesini söylüyorum ... hepsi shifunun hatası! Shididen bir olayın meydana geldiği haberini duydum ... shifu neredeyse seni takip etmekten kendini alamıyordu!"

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now