Zorlu Problem - Bölüm 37

475 113 52
                                    

Qin Kaiyi bir yağ tepsisine atılmış gibi hissetti ve vücudunun her tarafındaki damarlar şiddetli ağrı içindeydi. Bilinci bazen ayıktı ve bazen bulanıktı. Ara sıra ayıkken, Qing Xuzi'nin endişeli iç çekişlerini ve Yan Gu'nun menopoz halası gibi dırdır ettiğini duyuyordu.

Qin Kaiyi bu sefer gerçekten yaralandı.

Dış şokların neden olduğu yaralanmalarla karşılaştırıldığında, kişinin efsun uygulamasının etkinliğini zorla artırmanın neden olduğu iç yaralanmalar daha ciddidir. Dış yaralanmalardan farklı olarak, dantianın zarar görmesi bir uygulayıcı için ölümcül idi, çünkü dantian, uygulayıcının ruhsal enerjiyi depoladığı yerdi. Dantianda ne kadar çok ruhsal enerji depolanırsa, uygulayıcının rütbesi o kadar yüksek olurdu.

Qin Kaiyi gerçekten sıradan bir uygulayıcı olsaydı, hayatı biterdi. Kırık bir dantian, normal bir insanın ellerini ve ayaklarını kaybetmesine eşdeğerdi. Daha sonra nasıl iyileşirse iyileşsin, her zaman bir israf olacaktır.

Ama neyse ki, Qin Kaiyi çoktan şeytani bir şekilde efsun uygulamaya başlamıştı. Şeytani bir şekilde efsun uyguladığı için, efsun yönteminin dantian için gereksinimleri o kadar katı değildi. Bu nedenle, dantiana verilen bu hasar aslında Qin Kaiyi için önemli bir şey değildi.

Buna rağmen Qin Kaiyi'nin durumu hala çok iyi değildi. Belki de Zi Yangpei zehirli böceğini vücuduna soktuğu için, bilincini berrak bir şekilde geri kazanamadı. Yine de komada olmasına rağmen şiddetli ağrı hissedebiliyordu. Bu ağrı, karın bölgesinden tüm vücuduna yayıldı. Acı gerçekten alevlendiğinde, sarsılmaya bile başlayacaktı.

Qing Xuzi, Qin Kaiyi'nin mevcut semptomlarına karşı çaresizdi. Qin Kaiyi'nin bedenini inceledi, ancak Qin Kaiyi'nin ruhsal keşfine gerçekten direndiğini görünce şaşırdı. Direniş o kadar güçlüydü ki, Qing Xuzu, Qin Kaiyi'nin yaralanmalarını daha da kötüleştireceğinden korkarak, aceleyle ruhani gücünü içeriye zorlamaya cesaret edemedi.

Ruhsal gücü kullanamama, Qin Kaiyi'nin durumunun ne olduğunu ayrıntılı olarak bilmediği anlamına geliyordu. Qin Kaiyi'nin mutlak bilinçsizliğine bakan Qing Xuzi, hayatında hiç olmadığı kadar iç çekti. Qin Kaiyi'nin ne yaşadığını bilmiyordu, ama Qin Kaiyi'nin sefil durumundan, gizli diyarda kanlı bir savaş olması gerektiği anlaşılıyordu. Şimdiye kadar, Qin Kaiyi dışında, Lingshan Sekti'nin başka hiçbir öğrencisi çıkmamıştı. Büyük umutlar beslediği arkadaşı Yan Buxuan'dan bile haberi yoktu.

Bu durumu gören Qing Xuzi, on yaşında görünüyordu. Tüm yöntemleri tüketti ve hatta Lingshan Sekti'nin en değerli iksirlerini Qin Kaiyi üzerinde kullandı. Bilinçsiz öğrenciyi uyandıramadı. Çaresizce, Qin Kaiyi'yi komadan kurtarma düşüncelerini geçici olarak bir kenara bırakmak zorunda kaldı. Önce Qin Kaiyi'nin hayatını korumak için diğer ilaçları kullanır, sonra tedavi aramak için başka yerlere giderdi.

Şu anda Qin Kaiyi'nin bedeni çok tuhaf bir değişim geçiriyordu. Başlangıçta hasar görmüş damarlar, kendi şeytan qi'sinin beslenmesiyle yavaş yavaş iyileşiyordu ve işe yaramaz hale getirilen dantian sihirli bir şekilde ortadan kayboldu.

Doğru, ortadan kayboldu. Komada olan Qin Kaiyi henüz bu değişikliği fark edememişti. Farkına vardığında çok geçti. Dantianı kayboldu - zengin şeytani enerjiyle kaplı bir qi denizine dönüştü.

Bu qi denizi, sanki kendine ait bir yaşamı varmış gibi hareket ederek, dantianın aslen bulunduğu yerin etrafında dönüyordu. Bazen aşağı yukarı yuvarlandı ve bazen damarlar boyunca tüm vücuda aktı. Bu qi denizinin ortasında, zehirli böcek figürü belirsiz bir şekilde anlaşılabilirdi.

Qin Kaiyi, vücudundaki değişikliklerin o Zi Yangpei'nin bıraktığı zehirli böcekle bir ilgisi olup olmadığını bilmiyordu. Artık tek bir şey biliyordu - Shen Feixiao geri geldi.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now