Bölüm 62

481 98 45
                                    

Göz açıp kapayıncaya kadar yedi yıl geçti. Bu yedi yıl sıradan insanlar için çok uzun olabilir, ancak uygulayıcılar için çok kısaydı. Qin Kaiyi inzivadan çıktığında, bu kadar zamanın geçtiğine inanamadı.

Qin Kaiyi'nin etrafındaki insanlar, Yan Gu veya Ziyang Pei olsun, hiç değişmemiş gibiydi. Evet, on binlerce yıldır yaşayan bu canavarlar için yedi yıl üzerlerinde iz bırakmazdı.

"Dışarda mısın?" Ziyang Pei, Qin Kaiyi'nin çıkışına pek tepki göstermedi. İnzivaya çekilmek onun için olağandı.Yedi yıldan bahsetmeye bile gerek yok, yetmiş yıl bile inzivaya çekilmişti.

"En." Qin Kaiyi gizli odadan çıktığında pek bir şey söylemedi. Artık Ziyang Pei hakkında çok kötü bir izlenim bırakmıştı. İnzivasında zehirli böceği bastırmanın bir yolunu bulamamasına rağmen, zihninin durumu büyük ölçüde değişmişti. Pek çok şeyi umursamıyor gibiydi.

Qin Kaiyi, bunun doğal şeytani bedenin kalp iblislerini sınırlayan etkisi olduğunu bilmiyordu ve Çekirdek Oluşum aşamasındaki insanların hepsinin aynı olacağını düşünüyordu. Bu yedi yıl içinde Qin Kaiyi, Çekirdek Oluşum döneminin orta aşamasından geç aşamaya geçmişti. Sıradan insanların bunu yapması en az birkaç yüz yıl alırdı, ancak Qin Kaiyi'nin doğal bir şeytani vücudu vardı ve ruhsal enerji toplayan bir yerde yaşıyordu. Dahası, şeytani bir şekilde efsun uyguluyordu, bu nedenle hızı doğal olarak sıradanın ulaşamayacağı bir seviyedeydi.

Ancak Qin Kaiyi, ne kadar dahi olursa olsun, Shen Feixiao ile karşılaştırılamazdı - inzivadan çıkmadan altı ay önce, Shen Feixiao Yeni Doğan Ruh aşamasına ulaşmıştı.

Yeni Oluşan Ruhu oluştuğunda, Shen Feixiao'nun durumu hemen yükseldi. Sadece müritlerin saflarından kopmakla kalmadı, Lingshan Sekti'nin en genç büyüğü bile oldu. Otuz yaşından önce Oluşan Ruhunu oluşturması efsun dünyasını sarstı. Şimdiye kadar hiç kimse, Lingshan Sekti'nin kurucusu Xue Xian bile bu kadar genç bir Yeni Doğan Ruhu oluşturmamıştı.

Bu haberi duyunca Qin Kaiyi iç çekmek istedi. Shen Feixiao'nun anomalisini, kahramanın halesinin doğal düzene aykırı olmasına çaresizce atfedebildi.

"Bu sefer Kaiyang Buluşmasına gideceksin." Ziyang Pei, inzivadan çıkan Qin Kaiyi'ye karmaşık bir ifadeyle baktı. Shen Feixiao'nun Yeni Doğan Ruhunu oluşturduğu anda, Qin Kaiyi'nin avuçlarından kaçamayacağını biliyordu.

(手心, kişinin ellerinin kalbi, kişinin kontrolü anlamına da gelebilir.)

"Kaiyang Buluşması mı?" Qin Kaiyi, Ziyang Pei'nin kararının tuhaf olduğunu hissetti. "Gidiyor muyum?"

"Hua Lian Sekti'ni temsil edeceksin." Ziyang Pei'nin sesi çok soğuktu; kalbindeki tüm çalkantılı duyguları bastırdı. "Sorun var mı?"

"..." Qin Kaiyi bir süre sessiz kaldı, Qin Shi ve Kaiyang Buluşması ile ilgili orijinal eserin içeriğini hatırlamaya çalıştı. Elleri boş kaldı. O Shen Feixiao denen adamın Kaiyang Buluşması'nda dördüncü karısıyla tanıştığını ve başka bir altın parmak bulduğunu nasıl hatırlamazdı? Qin Shi'nin rol oynadığını hatırlayamıyordu.

"Ne? Söylemek istediğin bir şey var mı?" Qin Kaiyi'nin tereddütlü ifadesine bakan Ziyang Pei, kendisinin nasıl hissettiğini anlayamadı. Qin Kaiyi'yi Shen Feixiao'nun ellerine kişisel olarak gönderdiğini düşünürken, yine de biraz tereddüt etti ... Ama Ziyang Shi'nin tanrısal zehirli böcek tarafından işkence gördüğü sırada ortaya çıktığını görür görmez, içindeki yumuşaklıktan bir parça koptu. Sonuçta, bu konuda Ziyang Shi'ye borçluydu.

"Hayır." Qin Kaiyi, reddetme hakkına sahip olmadığını biliyordu. Altın çekirdeğindeki zehirli böcek, Ziyang Pei'nin onu kontrol etmek için kullandığı en büyük araçtı. O türden yürek parçalayıcı, akciğerleri bölen bir acıyı tekrar yaşamak istemedi.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now