Sert Sinirler - Bölüm 73

520 91 38
                                    

(Uyarı: Cinsel şiddete küstahça muamele)

Qin Kaiyi sonraki günleri pirinç kurdu olarak mutlu bir şekilde geçirdi.

Shen Feixiao onu tekrar zorlamaya çalışmadı, bu yüzden Qin Kaiyi, yüzü dönene kadar yemek ve uyumaktan başka bir şey yapmadı.

Qin Kaiyi'nin bir dereceye kadar gerçekten sert sinirleri vardı. Onun durumundaki normal insanlar, belki çıldırmasalar bile, ruh halleri kesinlikle düşerdi. Ama Qin Kaiyi ...

"Sarımsak soslu kıyılmış domuz eti yemek istiyorum." Ağzına yemek dolduran bir kişi bugünün yemeğinden çok memnun değildi. "Neden bütün bu yemekler vejetaryen?"

"..." Yemek çubuklarında balık etini tutan adam bu sözleri duyunca durdu ve sonra hafifçe başını salladı.

"Biraz şarapla daha da iyi olur." Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun pratikte kayıtsız şartsız tüm isteklerine boyun eğdiğini gördü, bu yüzden yüzünü kalınlaştırarak, "Yüz yıldan daha eski olmasını istiyorum." dedi.

"..." Shen Feixiao yavaşça başını kaldırdı ve ifade etmeden Qin Kaiyi'ye baktı. Aslında ne söyleyeceğini bilmiyormuş gibi hissediyordu ... O günden beri Qin Kaiyi'yi hamur işi yemeye zorladığı için şiddetle direnmesi gereken Qin Kaiyi, aniden kendi evinde gibi bir tavır aldı ...

Tabii ki, bu Shen Feixiao'nun çok saf olduğunu ortaya çıkardı. Qin Kaiyi'nin kendini teselli etme yönteminin tek bir cümleyi tekrarlamak olduğunu asla bilemezdi: hayat huysuz olmak gibidir, çünkü direnemezsin, o zaman zevk alırsın.

Qin Kaiyi'nin hala toplanacak geri dönüş değerinin % 25'i kaldı. Önceki kurallara göre, dönüş değerini muhtemelen bir görevle daha tamamlayabilecekti. Sistem ona herhangi bir görev vermediğinden ve Shen Feixiao'dan kaçmanın iyi bir yolu olmadığından, iyi yiyip içebilirdi. Sonuçta, vücut devrimin başkentidir*... Shen Feixiao'nun onu zorlayan korkunç deneyimine gelince, Qin Kaiyi şimdiden onu zihninin en derinlerine bastırdı; artık o anıları hatırlamaya çalışmadı, ancak onları solmakta olan kabuslar olarak gördü.

(ÇN: Mao Zedong, temelde çalışmak için sağlıklı olmanız gerektiğini söyler.)

"Shixiong." Kaynar sudan korkmayan ölü bir domuz gibi görünen* Qin Kaiyi'ye baktığında, Shen Feixiao'nun ses tonu değişti, "Yaran daha iyi mi?"

(Çn: korkusuz)

"Ne yapmak istiyorsun?" Bu cümleyi duyan Qin Kaiyi anında alarma geçti - bu Shen Feixiao adındaki adam hala ona bir şey yapmayı düşünüyor muydu?

"Sadece senin için biraz endişelendim." Shen Feixiao yemek çubuklarını bırakarak, "Burada biraz merhem var, kullanmayı unutma." dedi.

"En." Qin Kaiyi, gönülsüz ve özlü bir anlaşma yaptı - şimdi Shen Feixiao'nun önünde çekingenlik göstermese de, kalbinin derinliklerindeki korku ortadan kaldırılamamıştı.

Sakinmiş gibi davranmasının, sert bir şekilde korkmuş, ancak hiç korkmadığını göstermek için dişlerini titreyerek engelleyen küçük bir canavar gibi olduğunu hayal bile edemiyordu. Shen Feixiao'nun bakışında bir gülümseme parıldadı. "Rahatla, sana artık dokunmayacağım." —Böyle bir şey yapmak, sadece sahiplik iddiasını bitirmek içindi. Artık kafesimde bir kanaryasın, sana kasıtlı olarak nasıl zarar verebilirim?

"Teşekkür ederim." Shen Feixiao'nun garantisini aldı ama Qin Kaiyi'nin ifadesi pek iyi değildi. Masadaki bol tabaklara baktı ve bir şekilde yemeği tatmadan yediğini hissetti.

(ortak mecazi anlam = endişeli veya üzgün)

Sonra ikisi arasında bir sessizlik oldu. Qin Kaiyi için bu atmosfere katlanmak zor olabilirdi ama Shen Feixiao için harika bir zamandı.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now