Hata - Bölüm 25

541 129 37
                                    

Shen Feixiao, neyin yanlış olduğunu bilmiyordu. Qin Kaiyi dışarı çıktıktan sonra uygulama yapmaya başladı. Ancak nedenini bilmiyordu ama başlangıçta açık olan zihinsel durumu yoğun dalgalanmalar yaşadı.

Patlıcan, Shen Feixiao'nun anormalliğinin farkındaydı ve endişeyle Shen Feixiao'nun etrafında döndü. Shen Feixiao'nun vücuduna ne olduğunu biliyordu ama insan dilini konuşamıyordu. Sadece Shen Feixiao'nun etrafında gıcırdayarak yürüyebiliyordu.

Shen Feixiao, sıkıca kaşlarını çatarak yere oturdu. Başlangıçta sakin ruhsal gücü, dantianında* yuvarlanan fokur fokur kaynayan kaynar su gibi oldu. Bu kontrolden çıkmış ruhani gücün yarattığı acı, Shen Feixiao'nun istemeden acı verici bir inilti çıkarmasına neden oldu. Dişlerini şiddetle gıcırdattı ve çok geçmeden ağzının köşesinden parlak kırmızı kan döküldü.

(Çn: yaşam gücü enerjisi olan qi'nin merkezleri veya kapılarıdır.)

Qi Arıtma Aşamasından temel oluşturma aşamasına geçmek son derece zordu.

Başlangıçta sınırlı olan qi denizi, ruhsal gücün etkisi altında genişlemeye devam etti ve bedendeki meridyenler devasa ruhsal enerji aşılanmasına dayanamadı ve hatta hasar belirtileri gösterdi. Shen Feixiao'nun bu seferki şansı bir dereceye kadar iyi değildi.

"Dağ Bulutu Notları" aslında doğal düzene aykırı bir uygulamaydı. Sıradan bir uygulayıcının en düşük miktarda ruhsal enerjiye sahip yerlerde bile uygulama yapması için yeterli olan auraları toplamak için bir yöntem tanımladı. Lingshan Sektinde, Shen Feixiao çok fazla ruhsal qi olmayan bir yerde yaşadığı için, herhangi bir şeyin yanlış olduğunu hissetmedi. Bununla birlikte, Shen Feixiao ruhani enerji açısından zengin gizli alana girdikten sonra, Dağ Bulutu Notları'nın gücü nihayet ortaya çıktı.

Yarım ay bile geçmemişti ve Shen Feixiao aslında Qi Arıtma döneminden temel oluşturma dönemine yükseldi. Bununla birlikte, çıkma hızı çok büyüktü, bu yüzden temelindeki istikrarsızlık gizlendi.

Ve bu gizli tehlike, Shen Feixiao geçmek üzereyken tamamen kendini gösterdi.

Kontrol dışı ruhsal enerji Shen Feixiao'nun zihin durumuna saldırarak kaosa sürüklendi. Bir çift kan çanağı olmuş gözünü açan Shen Feixiao, aniden, tehlikeli zihinsel durumunu uçurumun kenarından geri çeken garip bir koku kokladı.

Bu koku neydi? Neden bu kadar kokuluydu? Aslında neydi bu... koku. Böyle düşüncelerle, Shen Feixiao yerden yükseldi ve o kokuyu takip etmek için tökezledi.

Suyun sesi. Kıyıda duran Shen Feixiao, nehirde yıkanan kişiye sessizce baktı.

Adamın vücudu sağlam sayılamazdı ama kesinlikle ne zayıftı ne de inceydi. Sert bir fiziği vardı, uzun ve dik duruyordu. Teni çok beyazdı, ama solgun değildi - daha çok ılık bir yeşim gibi, içinden hafifçe akan bir parlaklık yayılıyordu. Bu ince vücutta, kendisinden çok daha uzundu ve omuzlardan aşağı doğru kayan, zarif şekilli bir omurga boyunca akan ve sonunda bir çift sevimli kalçaya ulaşan berrak su vardı.

Shen Feixiao, vizyonunun bu kadar iyi olabileceğini asla düşünmedi. Çimlerin arasında durup Qin Kaiyi'ye uzaktan bakarak bir süre büyülenmişti. Berrak nehir suyunda yıkanan kişiye yavaş yavaş bakarken, tükürüğünü sessizce yuttu - ne kadar güzel kokuluydu.

Başlangıçta biraz sakinleşen Shen Feixiao'nun zihinsel durumu, nehirdeki kişinin döndüğünü gördüğü anda bozuldu. Altın bir maske adamın yüzüne sıkıca yaslanmıştı, ama maskeye kazınmış güzel lotus deseni egzotik bir cazibe hissi veriyor gibiydi. Bu güzel ve çapkın görünüm anında Shen Feixiao'nun aklını kaybetmesine neden oldu.

A Smile From The Villain [BL]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin