Pozisyon - Bölüm 7

882 158 46
                                    


"Shixiong, söz verdin." Qin Kaiyi'nin sözünü duyduğunda, Liu LingEr sonunda tatmin oldu. Gözlerinde yaşlarla Shen Feixiao'ya baktı.

Qin Kaiyi, içten içe acı bir şekilde ağlıyordu. Qing Xuzi'nin en çok nefret ettiği şey şüpheli karakterlere sahip olanlardı. Yeteneğin biraz düşük olsaydı iyiydi, ama şüpheli şeyler yaparsan, doğrudan sektten atılırdın.

"LingEr, neden önce geri dönmüyorsun? Onu iyice sorgulayacağım ve sonra seni bulmaya geleceğim." Qin Kaiyi, Shen Feixiao'ya yavaşça açıklamadan önce Liu LingEr'i geri dönmesine karar verdi.

"Yapmayacağım." Liu LingEr ile başa çıkmanın nasıl bu kadar kolay olabileceğini düşünmüştü? Şımarık davranarak surat astı: "Shixiong, onu cezalandırdığını şahsen görmek istiyorum ~"

"Shifu tarafından verilen zihinsel efsun uygulama yöntemini çoktan bitirdin mi?" Qin Kaiyi, yarasına tuz basmakta tereddüt etmedi: "Önümüzdeki yılın sonunda, shifu kontrol edecek. Ağlama ve bana yalvarma o zaman."

"Shixiong! Sadece bana nasıl zorbalık yapacağını biliyorsun." Liu LingEr'in yüzü, Qin Kaiyi'nin sözlerini duyduktan sonra beyazladı. Qin Kaiyi'ye sert bir bakış atmadan önce bir an tereddüt etti ve küçük kalçalarını sallayarak uzaklaştı. Öfkeli bir genç kızdan gelen bu parıltı, beklenmedik bir şekilde birinin kalbini gıdıkladı.

Ancak, Qin Kaiyi'nin bunu dikkate alacak kadar boş bir beyni yoktu. Gelecekte, Liu LingEr, Shen Feixiao'nun hareminin bir parçasıydı. Ona dokunursa, geri dönüş değerinin doğrudan negatiflere düşülüp düşmeyeceğini kim bilebilirdi...

"Neden hala buradasın? LingEr'i takip etmeyecek misin?" Arka plandaki yoldan geçen shidi'nin hala şaşkınlıkla önünde durduğunu gören Qin Kaiyi, pek iyi olmayan bir ses tonuyla sordu.

"Ah, oh, evet, lanet olsun." Yoldan geçen shidi, Liu LingEr'in peşinden koşarak sonunda tepki gösterdi.

Ayrılması gerekenlerin hepsinin gittiğini gören Qin Kaiyi, sonunda görüş alanını, önünde duran şaşkın Shen Feixiao'ya kaydırdı.

Gerçekte, Qin Kaiyi gerçekten Shen Feixiao'ya kükremek istedi: Neden inatçısın? Eğer Qin Shi reenkarneyle değiştirilmesi olmasaydı, bugün nasıl zorbalığa uğrayacağını kim bilebilirdi? Bu nefret dolu yüzün nesi vardı? Sana bir şey borçlu muydum? Ben??? Sana sadece gizli bir yöntem vermekle kalmadım, kızlara da yardım ettim. Annen ve baban ölmüş gibi o suratla ne yapmaya çalışıyordun?

Tabii ki, o sırada Qin Kaiyi, tavuğun Shen Feixiao'ya kendisi tarafından verildiği utanç verici gerçeği otomatik olarak unuttu ...

Shen Shidi'ye içinden uzun süre ateş püskürten bir ejderha gibi kükreyen Qin Kaiyi, sonunda içindeki azgın ateşi bir nebze de olsa söndürdüğünü hissetti. Anlaşılmaz görünüyormuş gibi yaptı: "Hatalarını biliyor musun?"

"...Yanlış bir şey yapmadım." Shen Feixiao'nun Qin Kaiyi'ye bakışı çok düşmancaydı. Bu normaldi. Normal bir insanın, onları rastgele döven bir shixiong'a karşı duyguları nasıl iyi olabilirdi?

Şimdi, Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun ne yapmak istediğini biraz merak ediyordu: "O zaman söyle. Bu tavuk nereden geldi?"

"Yediğim şeyin tavuk olduğuna inanıyor musun?" Shen Feixiao, Qin Kaiyi'nin ağzından anahtar kelimeleri kavradı.

"Sana inanmamın ne yararı var? Liu LingEr'in inanması gerekiyor." Qin Kaiyi çaresizce şunları söyledi: "Kelimelerle oynamayı ve boşluklar bulmayı bırak. Çabuk bana gerçeği söyle. LingEr gerçekten bu şeyi shifu'ya anlatırsa, eşyalarını toplamak ve eve dönmek için bekleyebilirsin."

"..." Shen Feixiao açıkça sadece ev kelimesi geçtiğinde biraz tepki gösterdi. Sessizleşirken yumruğunu sıkarak başını eğdi.

"Söylemeliyim, Shen Feixiao. Ne yapmak istiyorsun?" Shen Feixiao'nun zorbalığa maruz kalan ifadesi yüzünden Qin Kaiyi gülse mi ağlasa mı bilmiyordu. Shen Feixiao'nun başını okşamak için elini kaldırmak istedi ama bu dürtüye direndi: "Yanılmadığımı söyledin, ama bana tavuğun nereden geldiğini söylemedin. Bunu LingEr'e nasıl açıklamamı bekliyorsun?"

A Smile From The Villain [BL]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin