Kaos - Bölüm 71

593 92 88
                                    


(Uyarı: tecavüz, hapsetme, tecavüz bağlamında şiddet içerir.)

Qin Kaiyi'nin her yeri soğuktu. Sert ve engebeli çorak arazide uzandı, iki eli de Shen Feixiao'nunkilerden biri tarafından sıkıca kavradı. Nefes almak bile zordu.

Kış karı daha da ağırlaştı. Shen Feixiao düzeni tamir etmedi ve Qin Kaiyi'ye büyük kar taneleri düşmesine izin vererek onların dış giysilerini ve saçlarının uçlarını ıslatmasına izin verdi.

Qin Kaiyi mücadele etmekten vazgeçmiş gibiydi. Bu sırada Shen Feixiao'nun altında hareketsiz yatıyordu. Kırmızı giysilerinin büyük bir kısmı Shen Feixiao tarafından ayrılmıştı ve yeşim rengi beyaz göğsünde öpücük izleri vardı.

"Shixiong." Shen Feixiao'nun hareketleri çok nazikti. Qin Kaiyi'yi dizginlemeye başladığında biraz sert olmasına rağmen, şimdi her zamanki sakinliğini ve zarafetini yeniden kazandı.

"Shixiong?" Shen Feixiao'nun gözlerinde bir şüphe şeridi parladı - Qin Kaiyi'nin mücadeleleri şu anda gerçekten oldukça ciddiydi ve hatta ölene kadar dinlenmeyeceğini bile hissetti. Ancak, tamamen zaptedildikten sonra, Qin Kaiyi bir tür garip sessizliğe büründü.

"Shen Feixiao." Qin Kaiyi'nin tüm vücudu çok acı çekti. Shen Feixiao'nun hareketleri kontrol edilemeyen bir güce sahipti ve bu da onun kendisiyle Shen Feixiao arasındaki farkı çabucak anlamasını sağladı. Umutsuzluk içinde yere yattı ve Shen Feixiao, giysilerini yavaş yavaş kenara iterken dayandı. "Böyle olmayı bırakabilir misin?"

"Olmaz." Shen Feixiao'nun sesi çok yumuşaktı ama içerdiği kararlılık Qin Kaiyi'nin kalbini batırdı. Qin Kaiyi'nin çıplak vücudunun yavaş yavaş açığa çıkmasına baktı ve kelimelere dökülmesi zor bir sevdalılık ifadesinde kendini gösterdi. "Olmaz."

Shen Feixiao'nun parmakları yavaş yavaş Qin Kaiyi'nin boynundan aşağı indi, yeşim göğsünde kaldı, sonra Qin Kaiyi'nin sert karnının üzerinden kaydı ve sonunda Qin Kaiyi'nin tüm vücudunu sertleştiren bir yere geçti.

"... Yardım edin.." Shen Feixiao'nun parmakları vücudunu okşadığı anda, Qin Kaiyi bir kez titredi. Sesinde hıçkıran bir ton vardı, "Sana yalvarıyorum Shen Feixiao ..."

"Bana yalvarma." Shen Feixiao alçak bir kahkaha attı ve ses tonu su kadar yumuşaktı. "Yalvarmak istiyorsan, yalvarmadan önce biraz bekle."

"... Shen Feixiao seni sapık, deli, kaç ve benden uzak dur." Qin Kaiyi'nin ses tonu aşırı derecede kızgın ve kederliydi; o çok soğuktu ve korkuyordu. Shen Feixiao'nun ona yapmayı planladığı korkunç şeyleri hayal etmeye kesinlikle cesaret edemedi.

"Hahahaha." Shen Feixiao mutlu bir şekilde gülerek Qin Kaiyi'nin dudaklarına bir öpücük koydu. "Deli olup olmadığımı, shixiong bilmiyor mu?"

"Bu neden oluyor, neden oluyor?" Qin Kaiyi ruhsuzca gökyüzüne baktı. Shen Feixiao'nun çevik parmaklarının, giysilerinin altında yavaş yavaş kendi arzusunu kışkırttığını ve oradan yayılan ısının karnının altına uzandığını hissetti.

Teninde hissettiği soğukluk ve içindeki ateşli sıcaklık arasındaki yoğun kontrast Qin Kaiyi'nin nefesini hızlandırdı. Shen Feixiao'nun alay etmesinden kaçınmaya çalışarak bedenini sürekli olarak Shen Feixiao'nun altında büktü ama Shen Feixiao, Qin Kaiyi'nin bu kadar kolay kaçmasına nasıl izin verebilirdi?

Sevecen tavırları eylemlerine dirense de, Shen Feixiao'nun ruh hali çok iyiydi. Nedeni aslında çok basitti - Shen Feixiao, onun altında mücadele eden Qin Kaiyi'nin sevişme konusunda deneyimsiz olduğunu keşfetti.

(deneyimsiz olarak tercüme edilsede olgunlaşmamış anlamına da gelebilir.)

O kadar deneyimsizdi ki, olgunlaşmamış bir meyve gibiydi ve kimsenin ona dokunmadığı açıktı.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now