Shen Feixiao - Bölüm 48

495 106 38
                                    

Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun cesedini bulduğunda - ah aslında, bedenin nerede olduğunu doğruladığında, hafifçe irkildi.

Shen Feixiao'nun nehrin yanında bir kamış çalısının üzerinde yüzüstü yattığını gördü. Uzaktan, çoktan şişmeye başlamış bir ceset gibi görünüyordu. Qin Kaiyi çoktan giysilerini değiştirmiş ve Yan Gu'ya selamlarını iletmişti. Bu sahneyi görünce acele etti ve Shen Feixiao'yu kıyıya sürükledi. Bunu yaparken, Shen Feixiao'nun belinde Gökyüzü Güney Bambusu'nu gördü, bir şekilde kaybolmamıştı ve eline almadan önce bir beze sardı.

Shen Feixiao'yu karaya sürükledikten sonra Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun fiziksel durumunu dikkatlice kontrol etti ve sonra endişelerini bıraktı. Shen Feixiao kırık kol dışında herhangi bir dış travma yaşamadı. Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun kolunu yerleştirmek için bir tahta kullandı ve sonra ona temiz giysiler giydirdi. Ayrıca yanında ateş yaktı.

Romanda, Shen Feixiao, Qin Shi tarafından kesinlikle kurtarılmadı... kendini uyandırdı ve kendi yaralarını tesadüfen tedavi etti. Birkaç gün sonra, uçurumların arasında Tanrı'nın Tıp Vadisi'nin müritleriyle* karşılaştı ve tamamen iyileşti. Bu, Vadi Ustası' nın en büyük kızı Su Liuli ile ilk karşılaşması olacaktı.

( 传人 torunları anlamına da gelebilir)

Ah, bu, kahramanın uçurumdan düştükten sonra ölmeyeceğini belirleyen yasa olmalı. Aslında, samur tarafından tekmelenmemiş olsaydı, Qin Kaiyi bu uçurumların dibine kadar Shen Feixiao'yu takip etmeyi düşünmezdi. Shen Feixiao'nun kesinlikle ölmeyeceğini biliyordu ... Bu uçurumlarda manevi gücün kullanımını kısıtlayan bir oluşum olduğu açıktı, bu nedenle birçok insan için Tanrı'nın Tıp Vadisi girip çıkılmayacak bir yerdi. Elbette, Shen Feixiao bu kadar çok insan arasında yer almıyordu.

Gece düştüğünde Qin Kaiyi, yemek için birkaç balık yakalamak için nehre gitti. Ama o balıkları ızgara yaptığında, hala bilinci yerinde olmayan Shen Feixiao'da pek doğru olmayan bir şey olduğunu fark etti - yüzü çok kırmızıydı.

Shen Feixiao'nun anormal derecede kırmızı yüzüne bakan Qin Kaiyi elini uzattı ve alnına dokundu. Ancak o zaman şok oldu ... Bu ayı çocuğu aslında ateşliydi! Orijinal kitapta böyle bir gelişme olmamıştı.

Bunu gören Qin Kaiyi, aceleyle yüzüğünden ilacı çıkardı ve doğrudan Shen Feixiao'nun ağzına tıktı.

"... Bu bilim dışı." Shen Feixiao'nun hararetle şaşkın görüntüsüne bakınca, Qin Kaiyi'nin yüzü bir an maviye, sonra da beyaza döndü. Samur onu tekmelemese ne olacağını hayal bile edemiyordu. Ateşli Shen Feixiao, eğer gerçekten burada böyle yattıysa, belli ki kendini kurtaracak yeteneği yoktu ...

Kalbindeki bir anlık korkudan sonra, ıslak bir hemşirenin enkarnasyonu olan Qin Kaiyi, hala biraz zayıf olan Shen Feixiao'yu kollarına çekti. Sonra yüzüğünde bazı kıyafetler buldu ve onu örttü.

Wu. Shen Feixiao'nun yanakları ateşi yüzünden kıpkırmızı oldu ve her zamanki ürpertici soğukluğunu azalttı. Gençlere özgü bu sevimlilikten daha fazlası vardı. Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun kişiliğiyle pek ilgilenmese de, böylesine kırılgan görünüşünü görünce, hoşnutsuzluk hissetmiyordu.

"Ah... Yan Gu." Qin Kaiyi acı bir şekilde inledi: "Böyle bir hastalıktan ölürse ne yapacağım?"

"... Qin Shi, kafanda bir çukur var." Yan Gu, Qin Kaiyi'ye her zamankinden daha fazla ilgisiz hale geliyordu: "Onu tek ayağınla tekmeledin ve şimdi ölmediğinden mi endişeleniyorsun? Tanrım... bana gerçekten ne yapmak istediğini söyleyebilir misin?"

"Ben ..." Qin Kaiyi'nin dili tutulmuştu. Ancak uzun bir süre düşündükten sonra bir bahane buldu: "Onu eğitiyorum!"

"Uçurumun altında bir nehir olduğunu biliyor muydun? Nehirde hiç kaya olmadığını biliyor muydun? Shen Feixiao'nun nehir kıyısı yerine yeterince derin suya düşeceğini biliyor muydun, Shen Feixiao'nun nehirde boğulmayacağını biliyor muydun?" Bu sorular dizisi Qin Kaiyi'yi anında suskun bıraktı. Yan Gu alay etti: "Her şeyi planladığını söyleme."

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now