Avare - Bölüm 15

639 127 33
                                    

Shen Feixiao'nun evinde Qin Kaiyi öne çıktı ve kapıyı çaldı: "Shidi, orada mısın?"

Bir süre sonra kapı nihayet bir gıcırtıyla açıldı. Shen Feixiao, yüzü her zamanki gibi ifadesiz olan Qin Kaiyi'ye baktı.

"Hazırlanmalısın, gelecek ay benimle gökyüzünün gizli diyarına gideceksin." Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun eşiğini geçmesine bile izin vermeyeceğini gördü. Gerçekten biraz fazla eğlendiğini hissetti ve doğrudan gelme amacını ifade etti: "Sana özellikle haber vermeye geldim."

"Neden?" Shen Feixiao'nun ifadesi hoş görünmüyordu. Qin Kaiyi'ye baktı ve "Neden gidebiliyorum?" Dedi.

"Gitmeni istiyorum." Qin Kaiyi hafifçe şöyle dedi: "Bir nedene ihtiyacın var mı?"

Shen Feixiao soğuk bir sesle, "Gitmek istemiyorum." dedi. Sözleri Qin Kaiyi'nin kalbini hoplattı. "Neden Liu Ling'er'i almıyorsun?"

"Ona shimei demelisin," diye düzeltti Qin Kaiyi.

"Neden Liu Ling'er almıyorsun?" Sorusunu tekrarladı. Shen Feixiao'nun Qin Kaiyi'ye bakışı tiksinti anlamına geliyordu. Shixiong'una dair izlenimi zayıftı.

"O bir kız." Qin Kaiyi belirsiz bir şekilde, Shen Feixiao'nun Liu Ling'er ile onun arasındaki konuşmayı muhtemelen duyduğunu ve bu yüzden onu gizli diyara getirme amacını yanlış anladığını hissetti ... Aslında, Qin Shi romanında, Shen Feixiao'nun gerçekten de gizli diyara izin vermesine izin vermedi tek amacı onu öldürmekti. "Sadece sana söylemek için buradayım, düşüncelerin umrumda değil."

"..." Bunu duyduktan sonra, Shen Feixiao sustu. Uzun bir süre sonra kısık bir sesle "Ya gitmek istemezsem?" Dedi.

Qin Kaiyi soğuk bir şekilde, "Lingshan Sekti'nden ayrıl ya da beni gizli diyara kadar takip et," dedi. Şu anda Shen Feixiao'nun onun hakkında ne düşündüğünü hiç umursamıyordu: "Kendin seç."

Bu cümleyi duyan Shen Feixiao'nun ifadesi sertleşti ve kısık bir sesle "Evet." demeden önce uzun bir süre sessiz kaldı.

Qin Kaiyi memnuniyetle başını salladı, sonra arkasını döndü ve gitti. Shen Feixiao'nun şu anda ondan ölesiye nefret etmesi gerektiğini biliyordu. Ne de olsa, sağlam bir beyni olan herhangi biri, Qi Arıtma dönemine bile ulaşmamış bir öğrenciyi gizli dünyaya getirmenin ölümünü istemeye eşdeğer olduğunu anlayabilirdi. Qin Kaiyi, dongfo'suna geri döndüğünde kötü bir ruh hali içindeydi. Bu yolculuktan sonra, belki Shen Feixiao'nun ölümden çaresizce savaşmanın anlamını anlayacağını düşündü.

Dongfu'ya vardıktan sonra Qin Kaiyi, kendisine Zi Yangpei tarafından verilen saklama yüzüğünü incelemeye başladı. Hapları ve nadir kitapları dikkatlice inceledi ve sonunda "Kara Askeri Hayalet Kutsal Yazısı" adlı şeytani uygulama için bir kitap buldu. Yetiştirme yöntemine dikkatlice baktıktan sonra Qin Kaiyi usulca iç çekti. Gerçekten şeytani bir şekilde efsun uygulamaya başlasaydı, temel inşa etme döneminde efsun uygulama yöntemini gözden geçirmesi ve tüm vücudunun ruhsal enerjisini şeytani enerjiye dönüştürmesi gerekecekti. Ancak, bu yöntem bir kez kullanıldığında, başkalarının onu keşfetmesi felaket olurdu. Efsun aleminin şeytani efsun uygulamasına karşı tutumu çok sertti, çünkü şeytani bir şekilde efsun uygulayanlar her zaman öldürmeyi severdi. Birinin sıradan bir mezhepte şeytani bir şekilde efsun uyguladığı tespit edildiği müddetçe, o kişi kesinlikle tüm sekt tarafından yok edilecektir.

Ama öyle olsa bile, şeytani efsun uygulamasının inanılmaz hızı nedeniyle, birçok insan bu yola girdi.

Qin Kaiyi artık bunu yapmakla ilgilenmiyordu. Zi Yangpei'nin ona şeytani uygulamalarını saklaması için kesinlikle eşyalar vereceğini biliyordu, ancak gizli alana girmek daha acildi. Qin Kaiyi için daha önce hiç karşılaşmadığı bir efsun uygulamasını anlamak için bir ay harcamaktansa, yakın yolculuk için pratik şeyler hazırlaması daha iyi olacaktı. Qin Kaiyi, orijinal kitapta Qin Shi'nin gizli diyara girmediğini hatırladı, ancak şimdi hikaye açıklanamaz bir şekilde değişmişti ve gizli diyarda ne olacağını bilmiyordu.

A Smile From The Villain [BL]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora