Bölüm 52

465 101 75
                                    

Bir uygulayıcı için altı yıl çok kısaydı.

Lingshan Sektine dönüşünün ikinci ayından itibaren, Qin Kaiyi bir dongfu buldu ve efsun uygulamak için inzivaya çekildi. Yan Gu'ya göre, eğer hala çok çalışmasaydı, uygulamada kendisinin birkaç kat üzerinde olan bir Shen Feixiao ile karşılaşması muhtemeldi.

Qin Kaiyi, geleceği hakkında endişelenmemekte zorlandı. Bu altı yılın onun son şansı olduğunu biliyordu. Bu fırsatı iyi kullanmazsa, Shen Feixiao onu kolayca cehenneme gönderirdi, bu şekilde asla reenkarne olamazdı.

Qin Kaiyi, Shen Feixiao'yu tekmelediği andan itibaren asla arkasına bakmamaya mahkum oldu.

Qin Kaiyi, gizli diyarda yaralandı. Bir yıldan fazla bir süredir kendi kendini geliştirdikten sonra, vücudundaki hasarlı damarlar nihayet onarıldı. Yeteneği de oruç tutmanın ilk aşamasından orta aşamaya kadar gelişti. Buna rağmen, Qin Kaiyi'nin kafası hâlâ çok karışıktı... Zi Yangpei'nin geride bıraktığı zehirli böcek, açıklanamaz bir şekilde bilgi denizine girdi, tüm vücudunun şeytani qi'sinin katmanları üzerine kaplandı. O böceği çıkarmak istedi ama nasıl başlayacağını bilmiyordu.

Yan Gu, Qin Kaiyi'nin vücudunu dikkatlice inceledi ve sonra sorumsuzca şu sonuca vardı: "Bu böceği zorla çıkarırsan, tüm vücudunun ekimi kaldırılacak. Sana kalmış."

"O zaman ne yapmalıyım?" Qin Kaiyi'nin yüzü aşırı derecede çirkindi: "Kalmasına izin vermem mümkün değil değil mi? Ya Zi Yangpei bir dahaki sefere böceği harekete geçirirse ölmez miyim?"

"Durum bu olmak zorunda değil." Yan Gu dikkatsizce şunları söyledi: "Bu zehirli böcek şeytani qi katmanlarına sarılmış. Birisi onu etkinleştirmek istese bile, bu o kadar kolay değil. Bunun için endişelenmek yerine, iyi pratik yapmak daha iyidir. Şeytani qi başka bir katmanı kalınlaştırdığında, dantianında uzun süre kalan böcek ölebilir."

Sonra Qin Kaiyi, Yan Gu'nun sapkınlığına inandı ve yoldan çıkarıldı - ah hayır, diyelim ki bunlar onu yatıştırmak için iyi sözlerdi. Tüm malzemelerini hazırladıktan sonra dòngfu'ya girdi ve inzivaya çekilmeye başladı.

Qin Kaiyi'nin ustası Qing Xuzi, Qin Kaiyi'nin faaliyetlerinden büyük ölçüde yanaydı. Bu yanlış değildi, hangi ebeveyn çocuklarının kendilerini geliştirmesini istemezdi? Qing Xuzi, Qin Kaiyi'ye sadece ruhsal enerji dolu bir yer sağlamakla kalmadı, hatta onun için bir dağ ormanı açtı ve ayrıca Qin Kaiyi'ye ayrıldığında ekimi için bazı önemli noktalar söyledi.

Qin Kaiyi'nin Qing Xuzi'nin sevgisiyle ilgili karmaşık duyguları vardı. Qing Xuzi'nin ona olan ilgisini gördü ve yüreğinde ortaya çıkacak başka bastırılamaz düşünceleri vardı - gelecekteki eylemlerinin bu tür ve yardımsever yaşlı adama zarar vermesini istemiyordu.

Ancak bir sonraki olay örgüsü altı yıl sonra gerçekleşecekti, Qin Kaiyi'nin baharın geçişi konusunda ağlayacak ya da sonbahar melankolisini deneyimleyecek zamanı yoktu*. Her şeyi hazırladıktan sonra dòngfu'ya girdi ve inzivaya çekilmeye başladı.

(duygusal olmak için zamanı yok)

Qin Shi'nin vücudu aslında doğuştan iyi bir yeteneğe sahipti ve Qin Kaiyi kalbindeki tüm dikkat dağıtıcıları bıraktıktan ve Çekirdek Oluşumu aşamasına doğru ilerlemeye başladıktan sonra, sonuçların iki katı için çabanın yarısını harcadı. Çekirdek oluşumunun belirtilerini görmesi beş yılını zar zor aldı.

Bundan bahsetmişken, Qin Shi'nin doğal şeytani vücudunun özel fiziğine bakmak zorunda kaldı. On bin kişi arasında bile görülemeyen bu beden olmasaydı, kavrama becerisi ne kadar yüksek olursa olsun, sadece beş yıl içinde Çekirdek Oluşumuma doğru adım atamazdı.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now