Formasyona Giriş - Bölüm 69

491 98 22
                                    

Qin Kaiyi, deli olması gerektiğini düşündü. Ziyang Pei'nin ondan kötü niyetle Lingshan Sekti'ne gitmesini istediğini açıkça biliyordu, ama yine de Yan Gu'nun tavsiyesini görmezden geldi ve arkasına bakmadan yola çıktı. Ayrıldıktan sonra Yan Gu'nun geride bıraktığı ruhsuz ve içi boş maskeye baktığında uzun süre iç çekti. Ziyang Pei tarafından gönderilen öncüyü takip etmeden önce, yavaşça ve sessizce maskeyi saklama halkasına yerleştirdi.

Yolculuk boyunca Qin Kaiyi asla rahatlamadı. Qing Xuzi'yi gördüğü anda ruh hali daha da ağırlaştı.

Qin Kaiyi, Kaiyang'da Qing Xuzi ile ayrıldıktan sonra bugünkü sahnenin gelişini öngördü. Ancak Qing Xuzi'nin acı bir şekilde nefret dolu ifadesiyle gerçekten yüzleştiğinde, kalbi hala tarif etmesi zor, bir acı üretti.

Ona sevgili oğul muamelesi yapan yaşlı adam nihayet karşı tarafta duruyordu ve onu öldürmek istiyordu.

Hua Lian ve Lingshan Sekti'nin ileri partileri çorak bir arazide buluştu. Qin Kaiyi, bu kıtanın coğrafi dağılımını bilmese de, bu çorak araziye geldiğinde, Qin Kaiyi hala hevesle bir şeylerin yanlış olduğunu fark etti. Bir tür açıklanamaz tanıdıklık duygusu, sanki bir şeyi unutmuş ama düşünememiş gibi yüreğinde bir tür tuhaf panik yarattı.

Qing Xuzi'nin Qin Kaiyi'ye bakışı karmaşıktı. Shen Feixiao'nun önerdiği yöntemin biraz uygunsuz olduğunu düşündü, ancak dikkatli bir değerlendirmeden sonra en iyi yol buydu - Qin Shi'nin vücuduna sahip olan şeytani uygulayıcıyı hapsedebilir ve Qin Shi'nin vücuduna zarar vermezdi. Ama Qing Xuzi o şeytani uygulayıcısını uzaktan, yüzü kırmızı lotus desenleriyle kaplı olarak görünce, kalbinin hala hafifçe dalgalandığını bilmiyordu.

Shen Feixiao, Qing Xuzi'ye tereddüt etme şansı vermedi. Artık Lingshan Sekti'nde yüksek bir statüye sahipti. Qing Xuzi'yi usta olarak hala onurlandırsa da, bazı şeylere karar verirken, artık Qing Xuzi'nin talimatlarını takip etmek zorunda kalmıyordu. Qing Xuzi'nin tereddüt ettiğini görünce ağzına yalnızca sığ bir gülümseme astı. Sonra tereddüt etmeden bir emir verdi - bu günü çok uzun süre beklemişti.

Qin Kaiyi, Hua Lian Sekti saflarının arkasında durarak uzakta duran Shen Feixiao'yu izledi. Sonunda yanlış görünen şeyi buldu. Shen Feixiao ve Qing Xuzi ile bu kadar kolay nasıl karşılaşabilirlerdi? Lingshan Sekti'ne nezaret etmek için kalması gereken iki kişi, buraya nasıl gelmişlerdi? Ve görünüşte çok agresiflerdi!

Ancak Qin Kaiyi anomaliyi fark etse bile çok geçti. Çok uzak olmayan Lingshan Sekti öğrencilerinin garip bir oluşum kurmasını ve ardından Hua Lian Sekti birliklerine saldırmasını izledi.

Çevresindeki Hua Lian öğrencileri aptallıktan korkmuşlar gibi hareketsizdiler. Qin Kaiyi bir süre şaşkına döndü ve hemen yanıt verdi. Geri uçarak saldıran Lingshan Sekti öğrencilerinden uzaklaşmak istedi.

Ancak, Qin Kaiyi geri çekilmek istediği anda, hareketsiz bir şekilde ayakta duran Hua Lian öğrencilerinin kasıtlı veya kasıtsız olarak geri çekilmesini engellediğini görünce şok oldu!

Zi Yangpei ve Shen Feixiao bir araya geldi! Bu farkındalık, Qin Kaiyi'nin vücudundaki tüm kanın soğumasına neden oldu. Bu anda, tanıdık sistemden bir uyarı geldi [Sistem istemi: Ziyang Pei'ye Lingshan Sekti'ne saldırmasında yardım etme görevini tamamladın, % 10 getiri değeri elde edildi. Ödülün ikiye katlanması nedeniyle % 20 getiri değeri elde edildi. Mevcut dönüş değeri % 55'tir. Ziyang Pei'ye Lingshan Sekti'ne saldırmasında yardım etme görevini tamamladın, % 10 getiri değeri elde edildi. Ödülün ikiye katlanması nedeniyle % 20 getiri değeri elde edildi. Şu anki dönüş değeri % 55'tir.] Ani ani ses Qin Kaiyi'yi bir an için hareketsiz kıldı ve donduğu kısa sürede Lingshan Sekti'nin müritleri ona saldırmak üzereydi!

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now